Sveikos, mamytes
Mums AD vis stipreja, visas pilviukas jau sausas siurkstus, rankytes iki alkunes Seniau budavo tik sausi berimai, bet dabar po maudyniu pasikase ir zaizdu atsirado, sasu.. Sakykit kuom tepti zaizdota odele??
Dar domina naturalus drekikliai.. Galvoju ir apie TS, kedro alieju, TS+dar kazkas.. PAsidalykit patirtim kas labiausiai padeda Jums Zinau kad daug kartu aptarta ir kur uzsisakote sios produkcijos, man labiausiai pagelbetu e parduotuves, nes esu is Klaipedos??
Dekui
Mergaites, reikia nedideles konsultacijos Turiu 1 m 10 men labai alergiska mergaite (alergija beveik visiems maisto produktams, gaunam del to invaliduma) + atopinis dermatitas. Siuo metu dukryte yra persalusi - sloga, ciaudulys, kosulys... Vaistinej man pasiule Actifed, bet kiek zinau alergiskiems vaikuciams vaistai sirupo pavidalu netinka Ar galit pasakyti, kuo gydot savo mazuosius? P.S, pediatre taip pat siulo ivairius sirupus, tai net nezinau, kur dar klausti. Kartais net mamos geriau zino nei daktarai
QUOTE(Meskute26 @ 2010 10 07, 13:23)
Sveikos, mamytes
Mums AD vis stipreja, visas pilviukas jau sausas siurkstus, rankytes iki alkunes Seniau budavo tik sausi berimai, bet dabar po maudyniu pasikase ir zaizdu atsirado, sasu.. Sakykit kuom tepti zaizdota odele??
Dar domina naturalus drekikliai.. Galvoju ir apie TS, kedro alieju, TS+dar kazkas.. PAsidalykit patirtim kas labiausiai padeda Jums Zinau kad daug kartu aptarta ir kur uzsisakote sios produkcijos, man labiausiai pagelbetu e parduotuves, nes esu is Klaipedos??
Dekui
Dekui
Na zaizdeles cia pamokinta su meliu pateplioju dabar, kad infekcija neisimestu ir kai tik atsiranda nutraskytu vieteliu, pries tepdama, odele nuvalau su bakteriofagu,kokiai savaitei valau.
O del alieju ir sviestu tai bent jau as uzsakineju is akomaskincare.co.uk. Pasakyti kas tinka net neimanoma, as pradejau nuo TS, bet jokio poveikio, gerokai geresnis poveikis buvo nuo kokoso. Dabar po geros pertraukos bandau vel kokosa, bet tokio efekto nebera, uzsakiau dabar avokadu ir abrikosu sviesto. Tai velgi tepsiu skitingas galunes skirtingai ir ziuresiu koks poveikis bus. Nera tokiu tepalu kurie tiktu visiems
QUOTE(Gintare2009 @ 2010 10 07, 13:35)
Mergaites, reikia nedideles konsultacijos Turiu 1 m 10 men labai alergiska mergaite (alergija beveik visiems maisto produktams, gaunam del to invaliduma) + atopinis dermatitas. Siuo metu dukryte yra persalusi - sloga, ciaudulys, kosulys... Vaistinej man pasiule Actifed, bet kiek zinau alergiskiems vaikuciams vaistai sirupo pavidalu netinka Ar galit pasakyti, kuo gydot savo mazuosius? P.S, pediatre taip pat siulo ivairius sirupus, tai net nezinau, kur dar klausti. Kartais net mamos geriau zino nei daktarai
Uzjauciu, bet patarti nieko negaliu
QUOTE(Gintare2009 @ 2010 10 07, 12:35)
Deja kazka patarti labai nesigaus, nes kiekvienam vaikui reikia atrasti kas butent jam tinka. Mes irgi alergiski viskam, tai gerai padeda inhaliacijos: su fiziologiniu skysciu arba su juros druska, su humeriu plaunam nosi, nuo kosulio mum pusetinai tinka ciobreliai, tinka veronikos zole, bent jau kol kas. Dar sildau kojas vakare vonelei su juros druska. Sirupu niekad negerem, nes mum ir nuo umkaloro iskart uzsidega zandai. Geriausiai aisku pacioj pradzioj inhaliuot, kojas sildyt kad neisisirgtu. Dar gerem seniau influcida tik lasiukais, arba brontexa irgi skysta, nes ten nera visokiu laktoziu ir kt.
Mum pediatre neraso sirupu, nes mum butu ragas iskarto, visus vaistus arba tabletem arba lasiukais. O dabar kai rimtai sergam bronchitu kvepuojamuosius israse.
Sekmes, sveikite
QUOTE(Glidė @ 2010 10 07, 13:09)
Na zaizdeles cia pamokinta su meliu pateplioju dabar, kad infekcija neisimestu ir kai tik atsiranda nutraskytu vieteliu, pries tepdama, odele nuvalau su bakteriofagu,kokiai savaitei valau.
O del alieju ir sviestu tai bent jau as uzsakineju is akomaskincare.co.uk. Pasakyti kas tinka net neimanoma, as pradejau nuo TS, bet jokio poveikio, gerokai geresnis poveikis buvo nuo kokoso. Dabar po geros pertraukos bandau vel kokosa, bet tokio efekto nebera, uzsakiau dabar avokadu ir abrikosu sviesto. Tai velgi tepsiu skitingas galunes skirtingai ir ziuresiu koks poveikis bus. Nera tokiu tepalu kurie tiktu visiems
Dekui pradesim ir mes nuo TS tikiuosi jusu berimai mazeja, nes maciau foto sveikatytes Jums ir kitiem alergiukam
aš taip pat iš akomos perku
pakolkas man labai patiko avokado sviestas ir kokosų aliejus
o dėl kosuliuko tai bent jau mūsų gydytoja apskrita tik arbatų daug siūlo gerti...
kiek žinau visiems labai gelbsti inhaliatorius, bet mum kolkas didelių problemų nebuvo tai ir nepirkau
o žaizdeles tepu fuxinu vandeniniu (gaminamas vaistinėse)
pakolkas man labai patiko avokado sviestas ir kokosų aliejus
o dėl kosuliuko tai bent jau mūsų gydytoja apskrita tik arbatų daug siūlo gerti...
kiek žinau visiems labai gelbsti inhaliatorius, bet mum kolkas didelių problemų nebuvo tai ir nepirkau
o žaizdeles tepu fuxinu vandeniniu (gaminamas vaistinėse)
Mes irgi garinam, mums stodalis tinka lyg tai jau dabar, anksciau lyg netiko. Jau nebezinau
O Actifedas, velgi, ypatingas blogis, sake man patikima vaistininke. as ja jau pradejau pasitiketi, nes tikrai ziuriu su patirtim mano nuomone pradeda su jos sutapti. Geriau Euforbiom compositum, bet velgi, ir man ir vaikui jis tinka, nezinau kaip Jums, lasiukai i nosyte nuo slogos.
Vibrocilis daug kam tinka, bet man jis taip isgrauze nosi, kad vaikui nebelasinu nuo to karto.
O Actifedas, velgi, ypatingas blogis, sake man patikima vaistininke. as ja jau pradejau pasitiketi, nes tikrai ziuriu su patirtim mano nuomone pradeda su jos sutapti. Geriau Euforbiom compositum, bet velgi, ir man ir vaikui jis tinka, nezinau kaip Jums, lasiukai i nosyte nuo slogos.
Vibrocilis daug kam tinka, bet man jis taip isgrauze nosi, kad vaikui nebelasinu nuo to karto.
QUOTE(kristinuv @ 2010 10 07, 22:13)
Mes irgi garinam, mums stodalis tinka lyg tai jau dabar, anksciau lyg netiko. Jau nebezinau
Jei nesmarkus kosuliukas arba siaip jau pakimes geriam pectosan (maisto papildas palaikantis kvepavimo taku funkcija) ir umcalora. O vibrocili lasinam pries miega kai nosyte uzsikimsusi. ax:
O siaip garinames, garinames, garinames
QUOTE(kristinuv @ 2010 10 07, 22:13)
o nepaaiskino kodel Actifedas blogai???? As savo vaikiukui kaip tik dabar ji duodu...
QUOTE(Gintare2009 @ 2010 10 07, 12:35)
Vaistinej man pasiule Actifed, bet kiek zinau alergiskiems vaikuciams vaistai sirupo pavidalu netinka
Taip, netinka, todėl mes geriam Actifed tabletes. Papildomai naudojam Lymsphomiosot lašiukus bei Engystol tabletes, naudojam ir inhaliatorių, inhaliacijos fiziologiniu tirpalu, plaunam nosytę su Quixx.
QUOTE(ssaule @ 2010 10 08, 10:08)
o nepaaiskino kodel Actifedas blogai???? As savo vaikiukui kaip tik dabar ji duodu...
Jautrus vaikuciai yra alergiski ne paciam vaistui, bet jame esantiems priedams, o sirupuose gi visko prideta buvom pas daktare, prirase lasiuku, umcalora ir t.t. zodziu dabar ramiau siektiek
QUOTE(Gintare2009 @ 2010 10 08, 10:39)
Jautrus vaikuciai yra alergiski ne paciam vaistui, bet jame esantiems priedams, o sirupuose gi visko prideta buvom pas daktare, prirase lasiuku, umcalora ir t.t. zodziu dabar ramiau siektiek
atsiprasau, as varna, ne Actifeda duodu vaikuciui, o Aflubina. Bet tas Aflubinas su alkoholiu, tai irgi ka as zinau....
dar norejau pasiklausti del drusku kambario- gal kazkas lankete, kokie butu atsiliepimai? Pagalvojau, kad ir persalimo ligu profilaktikai ir odelei butu gerai. Nes raso, kad esant lengvam AD drusku terapija padeda. Yra Vilniuje sanatorija Pusyno kelias, tai ir kaina tokia normali ir su mazu vaiku einant suaugusiajam moketi nereikia. Tik siuntimo reikia is savo pediatres.
http://www.sanatorij...x...=4&Itemid=2