Apie LAKTOZE - is kur jus zinot, kad esat jai alergiski? Laktoze - ne baltymas, o angliavandenis ir jei alergizuoja pienas, tai nereiskia, kad ir laktoze.
Apie BAKTERIJAS: mus alergizuoja Aptamil, bet geriam Linex, Wega Acidofilum Complex (geras ju skonis - jie su melynemis), Bifoval, Flora Erce. Dar geros Liveo Baby.
LILOSUN - apie Aveeno: mes taip pat isbandem sia produkcija - is pradziu atrode, kad gerai, bet ta chemija man nedave ramybes. dabar is n kartu tepliojimo per diena ir man liko tik 2 (paumejimo atveju daugiau) - bet ne del Aveeno, o del sistemingo itrinimo aliejais vonioje (kasdien, 2-4 rusys aliejaus), po 3 men pasiektas toks rezultatas.
Apie LINA: as naudoju linine patalyne, bambukinius ranksluoscius ant pagalves. Sios medziagos veikia bakteriostatiskai (t.y. neleidzia daugintis kai kurioms bakterijoms, tarp ju ir AS). Bet reikia, kad kuna nuolat 24 val per para liestu tos medziagos, kitaip rezultato nebus, o ir naudojant nuolat rezultatas bus ne po dienos ir ne savaites. Mums po menesio uzsitvirtino. Dabar pvz. veidukas ziauriai isbertas (akivaizdu, kad ne alergija, o AS), o ant kunelio vienas kitas spuogelis ir oda normali. Gaila, kad mano mazius net kepures neleidzia uzdet, o ant veido kauke uzrist is vis galiu nesvajoti.
Apie BAKTERIJAS: mus alergizuoja Aptamil, bet geriam Linex, Wega Acidofilum Complex (geras ju skonis - jie su melynemis), Bifoval, Flora Erce. Dar geros Liveo Baby.
LILOSUN - apie Aveeno: mes taip pat isbandem sia produkcija - is pradziu atrode, kad gerai, bet ta chemija man nedave ramybes. dabar is n kartu tepliojimo per diena ir man liko tik 2 (paumejimo atveju daugiau) - bet ne del Aveeno, o del sistemingo itrinimo aliejais vonioje (kasdien, 2-4 rusys aliejaus), po 3 men pasiektas toks rezultatas.
Apie LINA: as naudoju linine patalyne, bambukinius ranksluoscius ant pagalves. Sios medziagos veikia bakteriostatiskai (t.y. neleidzia daugintis kai kurioms bakterijoms, tarp ju ir AS). Bet reikia, kad kuna nuolat 24 val per para liestu tos medziagos, kitaip rezultato nebus, o ir naudojant nuolat rezultatas bus ne po dienos ir ne savaites. Mums po menesio uzsitvirtino. Dabar pvz. veidukas ziauriai isbertas (akivaizdu, kad ne alergija, o AS), o ant kunelio vienas kitas spuogelis ir oda normali. Gaila, kad mano mazius net kepures neleidzia uzdet, o ant veido kauke uzrist is vis galiu nesvajoti.
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2010 09 30, 16:31)
Apie LAKTOZE - is kur jus zinot, kad esat jai alergiski? Laktoze - ne baltymas, o angliavandenis ir jei alergizuoja pienas, tai nereiskia, kad ir laktoze.
Nezinau kas mus alergizuoja, bet nuo gefilus ir bifolac bere. Paskaiciau, kad bifolace yra "lieso pieno milteliu". gali buti nuo to Linexo anotacijoj raso, kad nevartoti alregiskiems pieno baltymui. Kadangi mes pienisku produktu (jokiu) negalim valgyti, tai gal linexo net nebandysim.
Sakiau dabar gal pirma pasidarysim tyrimus kokiu ir ar truksta geruju bakteriju, o tada ziuresiu ka cia naudot
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2010 09 30, 15:31)
jei pavyksta naturaliai, pagarba mamytei uz idetas pastangas, jos tikrai atsipirks.
Papildyta:
QUOTE(Fedes @ 2010 09 30, 13:44)
kad mums gastro sake butinai akcentuot kad geruju bakteriju tyr, bent jau mes tiap visad sakydavom, ne tik kiekybinis, ir anksciau jis arti 80 kainavo, tai kazkaip nemanua, akd atpigo, tai gal vis delto kiekybinis yra siauresnis, nei su GB>
o gal galite parasyt kas ten atsakyme parasyta, gal tikrai koks kitas dar yra tikslesnis tyrimas?
Mum tai rodo Lakto-bifido bakterijas ir visas patogenines ir nelabai bakterijas: esherijas, As, grybus ir t.t. O ka pas jusu darytas tyrimas parodo?
QUOTE(LiloSun @ 2010 09 30, 10:56)
O jus nesat alergiski laktozei? Ar citrusiniams?
tai va tas ir yra, kad vaikelis valgo tik mano piena, dare jam tyrima ant rankutes is 7 komponentu, tarp ju ir mano pienui ir karves ir alergijos neparode...
Dabar jau tureciau po truputi pradeti duoti "zmoniu" maisteli- alergologe liepe ivedineti po viena maisto produkta ir ji duoti 5 dienas nemaisyti. Jei viskas gerai tada ivesti jau kita. Vakar daviau truputi cukinijos, siandien lyg pasirode, kad berimai ant kunelio ryskesni ir keli spuogiukai ant veiduko... Tai nebedaviau nieko, padarysiu keliu dienu pertrauka, issigandau. Antra vertus gali berimas paastreti ir nuo kremuko (tepam nauja 4 diena) ir nuo to, kad vaikiukui viduriai uzkieteje... Nezinau ka galvoti Kaip jums ,mamos, sekesi su nauju maisteliu, kas labiausiai alergizavo?
Papildyta:
Dar kazkas kalbejo forume apie bambukinius rubelius, kur juos perkate? As internete panarsiau, tai kaip ir viena e-parduotuve radau eko 123 Kaune. Gal Vilniuje kazkur yra?
QUOTE(kar @ 2010 09 30, 15:28)
sorry, nusisnekejau gefilus plius ir naudojom beria ir nuo jo
gefilus plius be laktozes, o gefilus - su.na, mums pienobaltymo stiprios alergijos nebuvo,tai negaliu aisku pasakyt, tik tieknetoleruojantiems laktozes tai tinka pliusas.
QUOTE(LiloSun @ 2010 09 30, 17:22)
o gal galite parasyt kas ten atsakyme parasyta, gal tikrai koks kitas dar yra tikslesnis tyrimas?
Mum tai rodo Lakto-bifido bakterijas ir visas patogenines ir nelabai bakterijas: esherijas, As, grybus ir t.t. O ka pas jusu darytas tyrimas parodo?
mums tas pats kazkaip neitiketina, kad pries du metus galejo brangiau kainuot
Dalia Dalia Dalia, as pati netoleruoju, mano vyresnelis nuolat viduriuojantis buvo , tai jau viduriuojuantiems automatiskai negalima, bet ir siaip jam nera dideles draugystes su pienu, o mazaja jau nuo pat mazens saugau,nes ji irgi alergiska, kazkaip nusprendziau is patirties nenoriu isitikint, nedidelis praradimas ta laktoze.
QUOTE(ssaule @ 2010 09 30, 18:54)
...
Dar kazkas kalbejo forume apie bambukinius rubelius, kur juos perkate? As internete panarsiau, tai kaip ir viena e-parduotuve radau eko 123 Kaune. Gal Vilniuje kazkur yra?
As perku bambukinius: pirkau is eko123 (atveza i Vilniu, jei susitari), bet yra pirkti Vaiku mieste siaures miestely, Spartos firminej parduotuves (svitrigailos g.), ranksluoscius is Mados - Kurima (atrodo taip vadinasi firma).
Papildyta:
O kas cia sake, kad sekmingai gydosi homeopatiskai?
Pasidalinkite pas ka ir ka israse.
QUOTE(Fedes @ 2010 09 30, 21:27)
mums tas pats kazkaip neitiketina, kad pries du metus galejo brangiau kainuot
Na Zolyno g. mum ir pries metus irgi uz tokia kaina dare, nelabai tikiu kad galejo atpigti, bet visko gali buti.
QUOTE(Fedes @ 2010 09 30, 22:27)
gefilus plius be laktozes, o gefilus - su.na, mums pienobaltymo stiprios alergijos nebuvo,tai negaliu aisku pasakyt, tik tieknetoleruojantiems laktozes tai tinka pliusas.
Na mums irgi stiprios alergijos nera bet vat netiko ir viskas. Kazkoks priedas alergizavo ir viskas
QUOTE(kar @ 2010 10 01, 11:15)
Na mums irgi stiprios alergijos nera bet vat netiko ir viskas. Kazkoks priedas alergizavo ir viskas
tai kad ten tik kapsules apvalkalas visi priedai, ei duotat be jos, tik gb
QUOTE(Fedes @ 2010 10 01, 15:20)
tai kad ten tik kapsules apvalkalas visi priedai, ei duotat be jos, tik gb
Tada neisivaizduoju... gal pabandyt dar karta Buvau sventai isitikinusi, kad nuo ju Bifolac zinau tikrai bandziau ir po pertraukos duot. O vat su gefilus nebepamenu Ar bandziau antra kart duot ar ne Na vat reiks pabandyt...
QUOTE(Glidė @ 2010 09 28, 14:09)
Aha, sarase, surasau del visa ko cia ka uzsirasiusi:
Dalia dalia dalia lasiukai 1 but
Kietute 3 pak. Čiulpiamu
Maniūtė - lasiukai 1 but
Ssaule lasiukai 1 but
Kristinuv Lasiukai 1 but
Dalia dalia dalia lasiukai 1 but
Kietute 3 pak. Čiulpiamu
Maniūtė - lasiukai 1 but
Ssaule lasiukai 1 but
Kristinuv Lasiukai 1 but
Sveikutes, turiu dvi zinias gera ir bloga
Viena kad parveze, kita kad ne viska gavo. Sake "n" krautuviu apleke, vis tai viena tai kita turi ir tik po viena. Sekanti karta sake susitare su parduotuve, kad kai vaziuos pasiskambins ir uzsakys
Dar nezinau kiek tiksliai ir ko parveze. Vilnieciu ziniai isvykstu savaitgaliui, busiu tik sekmadieni antroj dienos pusej. Kazkuri ne Vilniete, vaziuoju link Anyksciu ryt is ryto, gal galeciau atvesti kazkam?