na as irgi kiek cia esu skaiciusi, tai apie alergologini santariskese nelabai ka esu gero girdejusi. Bet kokiu atveju gydymas hormonai, jei infekcija - antibijotikai, elidelio dar neskirs, 2 metuku neturit, ir drekinantys kremai.. viskas
na nieko naujo neesu girdejusi kiek skitingu gydytoju praejom.
Dabar su infekcija issigydem tik su antibijotikais, nors liepe tepti hormonais.
Sakyciau bendra igE galit ir utenoj manau pasidaryti. Jei jis zemas, tai praktiskai ir detalus tyrimai alergenu alergijos nerodys. Jei padidejes, tuomet verta daryti ir detalu. Mes kai susimokejom antakalni uz detalu ir buvo visi nuliukai tai tuomet pasake, kad butu ir bendo uzteke jei jau jis zemas, tai netikslinga pinigus metyti, o kai sakiau kad zemas tai net negirdejo, belia pinigus nuplesti. Nezinau, nepatiko man Kupriene
Istikruju nei vienas manau tradizinis alergologas nepatiktu
per daug jau uzsimerke jie savo giesme gieda..
Kai mazei sakiau padaryti paseli pries tepant antibijotikais, pasake kad visus vienodai gydo ir visiem padeda, nera tikslo daryti bakteriograma. Ir ka, net 2 antibijotikai nepadejo
Bakteriofagu tik isgydziau
Paskutinej jau kritiskoj buklej pas juos kreipciaus, arba nesikreipusi praradusi vilti istepciau hormonais. Kazkada kai pasakiau kad nenoriu tiek pastoviai hormonais tepti, manes pakause, o tai kiek jau tubeliu sutepet
sakau nei vienos, tai tipo ko as cia pergyvenu
O kai mazutei ir nuo tiek hormonu plaukuciai ant kojytes ne 2 metuku neturint pradeejo juodoti kaip suaugusiai tai cia dzin
Na aisku, visa ta kelia reikia paciai praeiti, as ir neapsitikeciau visom naturalistem neisbandziusi tradicines medicinos
Net galima ir kitais metodais pakankamai graziai susitvarkyti su AD
kantrybes reikia, bet viskas yra imanoma, daug graziu pavyzdziu cia
Aciu mamytes uz kantrybe ir dalinimusi patirtimi