QUOTE(ssaule @ 2010 09 24, 10:11)
sveikos mamytes, jungiuosi i jusu gretas
suneliui tuoj bus 6 men. neseniai nustate AD antakalnio alergologiniame.
Pries beveik 2 men. arsirado issutimas kirksnyje, kuris niekaip negijo, nors isbandziau daug tepaliuku ir sauskelnes eko naudojome. Po kokiu 2 sav. nubere veiduka (galvojau, kad nuo avieciu ar pomidoru, nes kaip tik taip sutapo, kad nemazai valgiau), po savaites eme rausti kakliukas. Musu pediatre sake, kad alergija ir liepe laukti, prisilaikyti dietos, bet niekas nepraejo.
Taigi antakalnyje prieme tokia jauna maloni alergologe, sake kol kas nestiprus tas AD. Padare alergini tyrima ant rankytes mano pienui, karves pienui, kiausiniui, sojai, kvieciams, nieko neparode. Tai kol kas kakliuka liepe tepti harmoniniu tepaliuku 5 dienas (ji dar per puse liepe atskiesti), o kitas vietas stipriais drekikliais. Hormoninio tepaliuko nenorejau, bet gydytoja ikalbejo, nes kakliukas labai prastai atrode, sake reikia uzgydyti, kol sunelis nepradejo kasytis. Uzpakaliuka dabar tepu Exiapial tepalu su cinku ir migdolais, tai bukle gereja, kakliuka hormonais, kitas vietas aliejuku su medetkomis. Po to bandysiu sviestmedi maisyti su kitais aliejukais. Pirktiniu petrolatiniu kremu kratausi, kadangi pati esu dirbusi su kosmetika, tai sudeti skaityti moku
Blogiausia, kad paskutiniu metu eme trukti mano pienuko, nezinau ka daryti? Reikia vakarais jau vaikiuka primaitinti, nes alkanas neuzmiega, nezinau koki misinuka pirkti....Jei netiks, situacija gali pablogeti....Gal kazka patarsite?
beje, del hipoalergines dietos, jei alergijos pieno produktams, kiausiniui, kvieciams neparade ar visviena butu geriau ju nevelgyti? Nes nuo kito menesio jau suneliui pradesiu duoti "suaugusiuju" maista, tai gal tada ir pasimatys, kam alergiskas?
Lauksiu labai jusu patarimo
labas dar karta visoms
tepu vaiko kakliuka hormoniniu tepalu jau 4 diena, aisku, vaizdas geresnis, bet tik isoreje... Patepu dar ryt ir mesiu hormonus lauk, kad pagunda daugiau nekiltu.
Gydytoja dar israse klotrimazolio tepaliuka uzpakaliukui, kiek supratau sitas "geris" be hormonu, cia tipo nuo grybelio, kas naudojote ar labai bloga sudetis? Gal galima keisti kazkuo naturalesniu?
Su pienuku lyg viskas susitvarke, turbut pasinervinau pora dienu ir jo buvo sumazeje. Taciau berimu daugeja ank kitu kuno vietu. Berimai nera labai jau sausi, tai kiek man mazdaug kartu kuneli tepti? Nes dabar tepu 3 kartus per diena.
Domejausi naturaliu tepaliuku gamyba "Kvapu namuose", tai ten nuo atopinio dermatito pasiule pagaminti kremuka is sviestmedzio, avokadu , nakvisu ir pipirmeciu eterinio aliejaus. Kai jau pradesime naudoti, papasakosiu, kokie rezultatai.
Paskaiciusi temele dar turiu pora klausimeliu-
1. Isemus is savo raciono tam tikrus produktus (pvz. pieno)po kiek laiko tiketis rezultatu?
2. koks kraujo tyrimas alergenams nustatyti geriausiai tiktu puses metu vaikiukui?
3. Gal kas bande naudotis Bioptrono lempa ir kokie butu atsiliepimai?
4. Kaip su homeopatiniu gydymu? Galbut dar man butu geriau palaukti ir pateplioti visokiais aliejukais bei apriboti mityba?
Labai aciu uz atsakymus ir palaikyma.