Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVII tema

KAIP SAKO PATYS ALERGOLOGAI-ALERGIJA-TAI FILOSOFIJA...
Atsakyti
MB sake pazista kas vazineja kiekviena savaite i Lenkija, tai jei apsiims nupirkti tai galesim ir susikooperuoti, paprasyciau kad daugiau paimtu mirksiukas.gif

Lolosun, o kiek jis galioja? Nes galvoju butu gerai pasiimti kiek daugiau, nes kiek skaiciau jis ir nuo diegliuku rekomenduojamas, tai butu gerai tureti ax.gif

O pas gydytoja tai israse melio, nes as jo neturejau, liepe tepti baneocin, nes visgi neaisku ar cia tik stafilokokas. Ir aisku nupasakojo kaip priziureti oda: tepti hormonai po to su hidrogeliu, ir dar po pusvalanduko su kremu riebiu. Ir jei tik matai kad islenda kur raudonis ar demeles - trauk hormonus doh.gif Nu sakes doh.gif Neviltis visiska, ir kam tiem medikam dar moketi pinigus uz apziura, ir pati viska zinau lotuliukas.gif
Kas svarbiausia - sake kad jog naturalus aliejai nepakankamai drekina biggrin.gif Na gal taip, jie daugiau riebina nei drekina..
Dar, nete skaitinejau, kad sidabras plataus spektro antibijotikas kaip ir, o ji man aiskino kad sidabras veikia tik virusus g.gif

gal zinot kas is alieju yra daugiau drekinantis? Dabar laukiu is Akomos puse litro kokoso ir dar tamanu paemiau ir dar visokiu aliejuku. Mazajai anksciau tikrai pastebejus buvau kad kokosas padeda, o su taukmedziu ant dregnos odos tepliojau, bet odele kaip buvo sausa ir siurksti taip ir isliko visa vasara sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glidė: 22 rugsėjo 2010 - 21:45
QUOTE(LiloSun @ 2010 09 22, 20:47)
is kur bus lietuviskas jei pas mus tokio dalyko neparduoda?  biggrin.gif

o tai, kur jis tada parduodamas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 09 22, 21:38)

Lolosun, o kiek jis galioja? Nes galvoju butu gerai pasiimti kiek daugiau, nes kiek skaiciau jis ir nuo diegliuku rekomenduojamas, tai butu gerai tureti ax.gif

mes pirkom rugpjucio gale, o data galiojimo iki 2011.10, tai manau pakankamai ilgas galiojimas
Atsakyti
Apie aliejus: mano manymu nera vieno aliejaus, kuris eriausiai drekintu. Reiktu tepti keletu is karto.
Mano asmenine nuomone yra daug svarbiau kaip tepami tie aliejai: svarbu, kad oda butu isilusi ir dregna - taigi geriausia is kart po maudyniu, o mes tai darome is karto vonioje (praktiskiau, nes ne taip issiteplioja rubai ir ranksluosciai) - tada rreikia svelniai imasazuoti viena alieju, po to kita alieju, trecia arba pirma koki drekinanti krema (kas tinka), o tada aliejus. As dabar pabaigoje dar tepu Topfer kremo nuo salcio (jau visiems su juo ikyrejau tikriausiai) - man labai gerai "uzdaro" aliejus.

O del gydytoju - sutinku 100 proc. As net nenoriu pas juos eiti, nes visi gieda ta pati. Ju nuomone - be hormonu nepasveiksi, be petrolatiniu kremu odos nesudrekinsi ir t.t... Bet jau nebekreipiu i juos demesio ir tiek. Pavasari MB mane buvo daveikes, nes viena gydytoja pasake, kad as vaika nugydziau nenaudodama tu visu nuostabiuju kremu, tai MB uzede mane ir prisipirkau as ju (ieskojau be petrolatu daugiau, nors ir tokiu isbandziau), tai poveikis tikrai nesiskiria. Tik kaina.

Del Dermasilk - tikrai daugiau nebepirksiu. Bambukinius rubus skalbiu 90 temper skalbyklej ir jiems nieko. Gaila, kad bambukiniu pedkelniu nera.

Del BioGaia - as irgi noresiu isbandyti tuos lasiukus!
Atsakyti
Tai merginos sakykit kas noresit bandysiu suorganizuoti parvezima is Lenkijos tu lasiuku!!!

Na bandysiu tepti su keliais aliejais, kitos savaites pradzioj gal jau gausiu siunta. Nes odyte kur net nera zaizdeliu tokia siurksti ir suragejusi verysad.gif
Atsakyti
Sveikos. Del sviestu alieju tai mum jie nedrekino, o isbabdem labai daug visokiu. Labiausiai turbut patiko avokadu ir persiku sviestai. O kremas padejo, nors kremas kremui nelygu.
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 09 23, 09:09)
Tai merginos sakykit kas noresit bandysiu suorganizuoti parvezima is Lenkijos tu lasiuku!!!

jei kūdikiams tinka - aš
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 09 23, 09:09)

Na bandysiu tepti su keliais aliejais, kitos savaites pradzioj gal jau gausiu siunta. Nes odyte kur net nera zaizdeliu tokia siurksti ir suragejusi verysad.gif

Is kokio miesto esi?
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 09 22, 21:38)

gal zinot kas is alieju yra daugiau drekinantis? Dabar laukiu is Akomos puse litro kokoso ir dar tamanu paemiau ir dar visokiu aliejuku. Mazajai anksciau tikrai pastebejus buvau kad kokosas padeda, o su taukmedziu ant dregnos odos tepliojau, bet odele kaip buvo sausa ir siurksti taip ir isliko visa vasara sad.gif

mums labiausiai tiko misiniai: avokado+sviestmedis, mangas+sviestmedis, migdolu aliejus+sviestmedis.

va cia yra aliejai visokie surasyti pagal ligas (rusu k.), o cia tiesiog pagal abecele (rusu k.) galima susirasti alieju ir pasiskaityti apie ji placiau. tiesiog vienoj vietoj nemazai informacijos. bet, aisku, konkreciai odai atrasti konkretu veiksmingiausia alieju - bandyti bandyti bandyti.

del Biogaios... jei vaikis jau ne toks mazas (na, maniskiui greit 4 m.), tai, sakau, gal ir kramtomos tabletes butu nieko??? jas parsigabent paprasciau, nereiketu saldyti.
Atsakyti
As is Vilniaus.
Kietute, aciu uz nuorodas 4u.gif Kai pareissiuntinukas darysiu misinuka kokosa su tamanu.
Atsakyti
QUOTE(Glidė @ 2010 09 23, 13:29)
As is Vilniaus.
Kietute, aciu uz nuorodas 4u.gif  Kai pareissiuntinukas darysiu misinuka kokosa su tamanu.

Aisku...buciau ir as emusi, bet dabar... ax.gif Na nieko, mes turim dar ka isbandyti ir is vietines rinkos lotuliukas.gif

Glide, kaip tave maziuke? Ar gyja odele?
Atsakyti