Įkraunama...
Įkraunama...

Atopinis dermatitas XXVII tema

QUOTE(LiloSun @ 2010 09 15, 10:19)
Alergiukam manau is vis zuvu taukai toks rizikingas dalykas  g.gif

mes seniai nebegeriame. nors sako, kad jie gerai isvalyti ir t.t., bet, matyt, nepakankamai tiems, kurie alergiski zuviai. mus berdavo, gerem irgi "Lysi" be jokiu priedu.
nors, kita vertus, del BA (sunui ir sita diagnoze yra) juos labai rekomenduoja gerti (del omega rugsciu ivairiu). todel ismainem zuvu taukus ir geriam dabar linu semenu alieju.
Atsakyti
Na ka, mes is poliklinikos, padarem paskutini hepatito skiepa, kuri turejom padaryti 6 menesiu, o mums jau metai ir du menesiai, tiek atideliojau. Dabar su siaubu laukiu kas bus. Nors pediatre aiskino, kad nuo sio skiepo neturetu pablogeti,ziuresim. Ir pasake, pries kita skiepa pagerti tavegilio, nes jis jau labiau issaukia ivairias reakcijas (skiepas).
Na, man tai cia kaip kosmaras, galvoju, gal velniop tuos skiepus ir nebeskiepyti, ka cia vaika girdysiu chemija, kai negirdziau net kai buvo labai blogai.
Kaip manot? Ar Jus skiepyjat?
Atsakyti
QUOTE(kristinuv @ 2010 09 15, 12:22)
Na ka, mes is poliklinikos, padarem paskutini hepatito skiepa, kuri turejom padaryti 6 menesiu, o mums jau metai ir du menesiai, tiek atideliojau. Dabar su siaubu laukiu kas bus. Nors pediatre aiskino, kad nuo sio skiepo neturetu pablogeti,ziuresim. Ir pasake, pries kita skiepa pagerti tavegilio, nes jis jau labiau issaukia ivairias reakcijas (skiepas).
Na, man tai cia kaip kosmaras, galvoju, gal velniop tuos skiepus ir nebeskiepyti, ka cia vaika girdysiu chemija, kai negirdziau net kai buvo labai blogai.
Kaip manot? Ar Jus skiepyjat?

iki metuku padaryti, o dabar kazkaip stabdau, neapsisprendziu. Tik MMR atsisakiau.
Atsakyti
mes tai esam atsisakę skiepytis
Atsakyti
QUOTE(Maniūtė @ 2010 09 15, 10:32)
Vat apie šitą aš girdėjau, dabar galvoju ar neduot mažei vėl probiotikų. Juolab, kad mums rekomendavo pakartot kursą.

kai grybelis žarnyne, tai gerosios bakterijos reikalingos, nežinau kaip dėl odos.

mes atsisakė skiepų, tik penkiavalente skiepijom, apsvarstę visus už ir prieš. MMR jokiu būdu dabar, ateity mąstysim, hepatito - kai artės link suaugystės manau, o tuberkuliozės matyt nereiks, nes jos ir neskiepija vyresniems, kiek mums sakė.
Atsakyti
Nuo tuberkuliozes vyresniu neskiepija, jei gerai "prigijo" naujagimio skiepas(pirma-antra diena po gimimo skiepija ligoninej). Jei nera imuniteto arba nebuvo skiepytas tai rekomenduoja 12-15 metu(man atrodo) paskiepyti.
Atsakyti
Gal kam bus aktualu. 4u.gif Jau yra ir lietuvisku 100% medvilnes pedkelniu ir kojiniu vaikams, ir kaina padori. yra ivairiu dydziu ir spalvu.
http://www.vegateksa...logiskos/62-68/

Mum tai kaip nelabai tos sintetines, ir vis vezdavau is aplinkiniu saliu, tai dabar pabandysiu ten uzsakyt, tada pasidalinsiu kaip ten kokybe smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 09 15, 17:54)
Gal kam bus aktualu.  4u.gif  Jau yra ir lietuvisku 100% medvilnes pedkelniu ir kojiniu vaikams, ir kaina padori. yra ivairiu dydziu ir spalvu.
http://www.vegateksa...logiskos/62-68/

Mum tai kaip nelabai tos sintetines, ir vis vezdavau is aplinkiniu saliu, tai dabar pabandysiu ten uzsakyt, tada pasidalinsiu kaip ten kokybe smile.gif

dėkui už nuorodą, iš tikro ieškojau aš tokių jau seniai 4u.gif na mums dar visai nieko skinijos, bet vienspalvės be paveiksliukų, ten berods, 80 proc.medvilnės. Bet tos su paveiksliukais, tai mums netiko, nes išberdavo grynai tose vietose, kur paveiksliukai.
Atsakyti
Noriu visoms parekomenduoti bambukinius rubelius. Mums visa vasara buvo blogai - net hormonams ryzausi, nes jau iki kraujo buvo...
Zodziu, nesigilinant per daug mums buvo ir AS. Odele pradejo gereti, kai pradejom nesioti bambukinius rubelius. dabar bent jau suprantu, kai vaika isberia del maisto, anksciau - visada raudona oda buvo.
Siuva juos Lietuvoje Omniteksas. Vilniuje yra Spartos firminej pard ir Vaiku mieste.
Dar skaiciau, kad lininiai rubeliai taip pat veikia bakteriostatiskai - bandysiu siutis, nes pirkti brangu arba visai nera.
Is kremu naujausiasi atradimai: Multilind ir Topfer (su sviestmedziu).
Atsakyti
Dar noriu paklausti - gal kas bandete pasidaryti namuose odos lopo meginius? Atrodo lyg tai nera sudetinga?.. Kaip manote?
Atsakyti
QUOTE(Dalia Dalia Dalia @ 2010 09 15, 21:51)
Dar noriu paklausti - gal kas bandete pasidaryti namuose odos lopo meginius? Atrodo lyg tai nera sudetinga?.. Kaip manote?

bandziau, neseniai uzklijavau bulves mazyti gabaliuka po pleistru ant nugarytes, tai sureagavo doh.gif , todel nerizikavau gaminti.
Atsakyti
QUOTE(LiloSun @ 2010 09 15, 22:58)
bandziau, neseniai uzklijavau bulves mazyti gabaliuka po pleistru ant nugarytes, tai sureagavo  doh.gif , todel nerizikavau gaminti.

o tai kokiį pleistrą dėjai, kaip taisyklingai viską atlikti, norėčiau ir aš pabandyti. blush2.gif žinau, kad kažkada buvo kalbama šioje temoje apie tai, bet kažkaip neužsifiksavo man. blush2.gif ir kiek laiko reikia laikyti?
Atsakyti