Įkraunama...
Įkraunama...

Stogas nuo A iki Ž

Šito aš tikrai tiksliai nepasakysiu. Bet 4m metalinės sijos svorį galit susižinoti ir įvertinti savo galimybes biggrin.gif asmeniškai manau kad kranas nepamaišytų. Krano smadymą organizuočiau kartu kad ir blokelius iškrautų arba sąramų dėjimo metu. mums pvz reikėjo atsivežti užsibaigimui blokelių, buvo atvežtos sąramos, tai samdėm kraną ir tuo pačiu sudėliojo viską, nes kai pirksit blokelius, tai jei savo iškrovimo nesamdysit, tai už iškrovimą teks mokėti 150Lt (čia kaip suprantu tokia stavkė) įvertinkit privažiavimo prie statomo namo ribų galimybes, nes būna atvažiuoja blokeliai ir nenori arti namo privažiuos, nes užklimsta, tai iškrauna prie gatvės, kur jiems patogu, tai tenka arba rankelėmis nešioti, arba atskirai papildomai samdyti kraną sukėlimui į pamatų vidų.
Papildyta:
tiesa vienam bloge, užmačiau kaip metalinę siją ant perdangos kėlė su pasigaminta gerve... pavojinga labai - patys tai pripažino.
Atsakyti
QUOTE(Giedruolė @ 2010 09 07, 11:13)
Šito aš tikrai tiksliai nepasakysiu. Bet 4m metalinės sijos svorį galit susižinoti ir įvertinti savo galimybes biggrin.gif asmeniškai manau kad kranas nepamaišytų. Krano smadymą organizuočiau kartu kad ir blokelius iškrautų arba sąramų dėjimo metu. mums pvz reikėjo atsivežti užsibaigimui blokelių, buvo atvežtos sąramos, tai samdėm kraną ir tuo pačiu sudėliojo viską, nes kai pirksit blokelius, tai jei savo iškrovimo nesamdysit, tai už iškrovimą teks mokėti 150Lt (čia kaip suprantu tokia stavkė) įvertinkit privažiavimo prie statomo namo ribų galimybes, nes būna atvažiuoja blokeliai ir nenori arti namo privažiuos, nes užklimsta, tai iškrauna prie gatvės, kur jiems patogu, tai tenka arba rankelėmis nešioti, arba atskirai papildomai samdyti kraną sukėlimui į pamatų vidų.
Papildyta:
tiesa vienam bloge, užmačiau kaip metalinę siją ant perdangos kėlė su pasigaminta gerve... pavojinga labai - patys tai pripažino.

g.gif reiks dar pagalvoti iki kol statybas pradesim kaip cia ka geriau daryti... aciu uz labai greita atsakyma ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
sveiki, statome pavesine ir noreciau apsizeldint stoga, gal kas susiduret? gal kazkokiu nuorodu turit?
Atsakyti
Mane irgi domina zoles stogai. As esu apsizeldines pavesines stoga, bet noreciau ta pati padaryti ir statomam namui. Gal kas jau turite toki stoga?
Siaip su pavesine padariau viena klaida. Pasidariau pavesine, uzpyliau zemiu ir tada uzsejau sekla, o ji eme ir sudygo nevienodai, kai kur is viso nesudygo. Manau, kad geriau butu buve pasitiesti plevele ant lygios zemes, uzpilti zemes, sudaiginti zole normaliai ir po to kvadratiniais gabalais uzmesti ta velena ant stogo
Atsakyti
QUOTE(vikaPika @ 2010 09 08, 17:53)
sveiki, statome pavesine ir noreciau apsizeldint stoga, gal kas susiduret? gal kazkokiu nuorodu turit?

http://www.saulesbat...o...id=11&lang=
Atsakyti
QUOTE(airise @ 2010 08 29, 21:40)
Pakalimus irgi skardinius ,kaip kaminas, profiliuotus. Siūlė ir plastikines tokias lenteles,kur iškart trys eina,atkreipkit dėmesį parduotuvėj kokioj,yra tamsiai rudos ir baltos,bet mes geriau skarda nutarėm.

reikia irgi apsispresti dėl pakalimų. o skardiniai pakalimai su laiku neprededa rudyti g.gif mūsų stogal juodas, langai, durys balti-visada galvojau kad pakalimus darysime baltus, bet dabar mastau gal praktiškiau juoda spalva būtu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sarra: 09 rugsėjo 2010 - 10:11
QUOTE(vikaPika @ 2010 09 08, 16:53)

Internete isties daug visokios informacijos apie tai gali pažiūrėti:

http://www.greenroofs.org/
http://www.greenroof.co.uk/

Čia kažkas iš lietuvių,

http://www.epdm.lt/s...CFdcsDgodpldtHA

Supratau, kad yra dedama kažkokia speciali medžiaga ant stogo ir tada apželdinama, galima netgi apželdinti namo sieną tik tam reikalingi turbut pastoliai. Šiaip esu matęs londone labai gražiai atrodo kada didelis pastatas ir visas žalias. smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Norejau sulaukti patarimo..
Reikalingas stogas vieno auksto namui. Stogo gaunasi apie 250kv. Nuolydis - nezinau, kokio reikia vienaauksciam namui? Kuo mazesnis, mano akiai grazesnis. Suprantu, kad visiskai menkas nuolydis nera gerai. Tai tarkum nuolydis kokie 17lpsn., ogal koki kita rekomenduotumet?
Buvau apsisprendes del skardinio stogo, bet labiau pradejus gilintis fantazija siek tiek atsoko..Taigi kokia danga patartumete mano atvejui? Stogo konstrukcija nesudetinga, dvislaite, be jokiu pribumbasu..
Noretusi kainos ir kokybes kuo efektyvesnio santykio smile.gif Stogo nemazai, todel sioje vietoje noretusi pataupyti..
Aciu isanksto visiems atsiliepusiems..
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2010 09 11, 12:36)
Sveiki,
Norejau sulaukti patarimo..
Reikalingas stogas vieno auksto namui. Stogo gaunasi apie 250kv. Nuolydis - nezinau, kokio reikia vienaauksciam namui? Kuo mazesnis, mano akiai grazesnis. Suprantu, kad visiskai menkas nuolydis nera gerai. Tai tarkum nuolydis kokie 17lpsn., ogal koki kita rekomenduotumet?
Buvau apsisprendes del skardinio stogo, bet labiau pradejus gilintis fantazija siek tiek atsoko..Taigi kokia danga patartumete mano atvejui? Stogo konstrukcija nesudetinga, dvislaite, be jokiu pribumbasu..
Noretusi kainos ir kokybes kuo efektyvesnio santykio smile.gif Stogo nemazai, todel sioje vietoje noretusi pataupyti..
Aciu isanksto visiems atsiliepusiems..

Manau geras varijantas butu beasbestinis siferis.
Atsakyti
QUOTE(sarra @ 2010 09 09, 10:11)
reikia irgi apsispresti dėl pakalimų. o skardiniai pakalimai su laiku neprededa rudyti g.gif  mūsų stogal juodas, langai, durys balti-visada galvojau kad pakalimus darysime baltus, bet dabar mastau gal praktiškiau juoda spalva būtu.  4u.gif

Ko gero pradeda rūdyt, bet jei su pural padengimu,tai 15m garantija lyg tai.
Juoda praktiškiau,nes ant balto visokie purvai pradės matytis. Bet jei labai norit aišku galima. Nors šviesu bus ir nuo langų ir durų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airise: 11 rugsėjo 2010 - 18:34
QUOTE(biesas66 @ 2010 09 11, 19:42)
Manau geras varijantas butu beasbestinis siferis.

Na sis variantas pramastytas, jei siferis tai tik gotika, bet deja gotika netinka mazesniam nei 30 lpsn nuozulnumo stogui..Tai kaip ir atkrenta..
Atsakyti
QUOTE(egis_klp @ 2010 09 11, 22:59)
Na sis variantas pramastytas, jei siferis tai tik gotika, bet deja gotika netinka mazesniam nei 30 lpsn nuozulnumo stogui..Tai kaip ir atkrenta..

O tai kokiu stebuklu tada laukiate? kainos ir kokybes santykije? Tada rinkites arba kaina,arba kokybe. Manau jus jau patys esate issirinke danga,tik bandote pasitvirtinti savo nuomone. Juk nera tiek daug stogo dangu kad negaletumete per penkias(daugiau nereikia) minutes atsirinkti kas jum tinka cool.gif
Atsakyti