Laba diena, as labai noriu padekoti gydytojui K.Vitkauskui! Uz nuostabia knyga! Perskaiciau ja per nestuma ir tai visiskai pakeite mano poziuri i maitinima. Dar pries ja perskaitant, buvau nusiteikus maitinti kazkiek menesiu, bet paskui norejau maitinti ir maitinti kuo ilgiau
ir kai priglaudziau dukryte prie kruties - tai buvo toks neapsakomas jausmas, tikrai su niekuo nepalyginamas
net minties nebuvo, kad galiu netureti pieno, labai savim tikejau ir maitinau tokiu grafiku kokiu jinai norejo. Labai gaila, kad anyta manes nesuprato, jinai po gimdymo man padejo menesi laiko budama pas mus, bet visiskai nesuprato mano noro maitinti, ir pastoviai siulydavo maitinti dirbtiniu pienu esa man labai sunku, esa as neissimiegu, kad galiu per mazai pieno tureti buvo pastovi jos nuomone, nes dukryte daznai prasydavo valgyti. Bet kaip gali kudikis sverdamas apie 3 kg neprasyti daznai valgyti? Juk i mazyti skranduka netelpa daug pienelio
bet atsilaikiau pries visas jos nuomones ir beprotiskai tuo dziaugiuosi. Dabar mano dukrytei jau 1.5 metuku, maitinau truputis virs metu, nes labai pradejo kristi svoris
Is pradziu seimos gydytojas galvojo, kad kazkokia liga, taciau tyrimai buvo geri, todel man pasiule nutraukti maitinima.... po sito siulymo dar maitinau apie 2 savaites, per ta laika daug kalbejau dukrytei, kad greitai nebebus pienelio ir kad reikes nutraukti, manau kad vaikutis labai suprato, nes nutraukus maitinima nebuvo jokiu isteriju.... aisku paskutinis kartas buvo gausiai sulaistytas mano asaromis, nes dar tikrai norejau testi, bet buvo kaip buvo...
Gydytojau K.Vitkauskai - ar mano atveju dar buvo galima kazka padaryti, kad nenutraukti maitinimo? Nes siaip valgiau normaliai,bet esu is tu lieknesniu moteru, mano vidutinis svoris yra apie 50 kg, baigiant maitinti buvo jau tik 47 kg, kas turbut nera sveika....
Tai stai tokia mano sitorija
dar pamirsau parasyti, kad buvo ir mastito pozymiu, bet issisukom abi
o visoms linkiu pacios geriausios kloties maitinant savo angelelius