Įkraunama...
Įkraunama...

Ar jau ruošiatės gimsiančio vaikelio maitinimui?

QUOTE(Pingvinukas @ 2014 02 19, 16:44)
Ačiū, daktare  wub.gif

Kaip pasisekė Garžgždų ir Klaipėdos  nestuke.gif

ir plungiškėms mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš ruošiausi prisižiūrėdama savo maistą smile.gif
Atsakyti
O AS VISISKAI NETURIU NORO MAITINTI.. ir nesuprantu kitu mamu kaip ju noras ten belekiek metu ,kuo ilgiau ismaitinti..nors pacios bijo to labiau nei gimdymo.,. Nesakau kategoriskai kad nemaitinsiu pagimdzius , bet jai man tai kels nemaloniu pojucio,nereikalingu skausmu,nervu ar dar kokiu nepatogumu nesiruosiu saves plesyti..
Atsakyti
Miela jovitelius,

kaip tik apie tai gyvai diskutuosime kovo 25 dieną KLAIPĖDOJE
Maloniai kviečiu ir Jus 4u.gif
Atsakyti
Nieko nėra patogesnio kaip maitint mamos pienu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gyd.K.Vitkauskas @ 2014 03 13, 23:17)
Miela jovitelius,

kaip tik apie tai gyvai diskutuosime kovo 25 dieną KLAIPĖDOJE
Maloniai kviečiu ir Jus 4u.gif

Laba diena gydytojau, noriu jums padekoti uz knyga, uz nuosirduma (buvau Klaipedos paskaitoje) knyga tikrai labai daug suteike ziniu ir manau kilus klausimams maitinant, as joje rasiu tinkama atsakyma. Gal net dar karta ateisiu jusu paklausyti kovo men. biggrin.gif sekmes jums darbe. Ir Aciu!
Atsakyti
tai naturalu kad mama maitina krutimi ir nera nieko geresnio vaikeliui nei mamos pienas.
Atsakyti
O Panevėžyje, ar jo spinduliu,nebus paskaitų artimiausiu metu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jovitelius @ 2014 03 08, 19:31)
O AS VISISKAI NETURIU NORO MAITINTI.. ir nesuprantu kitu mamu kaip ju noras ten belekiek metu ,kuo ilgiau ismaitinti..nors pacios bijo to labiau nei gimdymo.,. Nesakau kategoriskai kad nemaitinsiu pagimdzius , bet jai man tai kels nemaloniu pojucio,nereikalingu skausmu,nervu ar dar kokiu nepatogumu nesiruosiu saves plesyti..

Dabar gali atrodyti vienaip, o jei gimdymas bus gražus, natūralus, tada viskas nusišvies kitomis spalvomis. Gimdymas moterį labai brandina, atveria širdį meilei ir pasiaukojimui:) To Jums ir linkiu:)
Papildyta:
QUOTE(jovitelius @ 2014 03 08, 19:31)

Dar noriu pridurti, kad toks nenoras maitinti gali rodyti, jog pati šiuo metu nesijaučiate pakankamai mylima, branginama, galbūt turite problemų santykiuose su antra puse.. Tikiu, kad pasijutusi laiminga, sieksite tą laimę suteikti ir savo mažiukui:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikityta: 19 kovo 2014 - 12:46
QUOTE(florida @ 2014 03 15, 13:01)
Laba diena gydytojau, noriu jums padekoti uz knyga, uz nuosirduma (buvau Klaipedos paskaitoje) knyga tikrai labai daug suteike ziniu ir manau kilus klausimams maitinant, as joje rasiu tinkama atsakyma. Gal net dar karta ateisiu jusu paklausyti kovo men.  biggrin.gif  sekmes jums darbe. Ir Aciu!

Kokia knyga?
Atsakyti
QUOTE(Cikityta @ 2014 03 19, 12:45)
Dabar gali atrodyti vienaip, o jei gimdymas bus gražus, natūralus, tada viskas nusišvies kitomis spalvomis. Gimdymas moterį labai brandina, atveria širdį meilei ir pasiaukojimui:) To Jums ir linkiu:)
Papildyta:
Dar noriu pridurti, kad toks nenoras maitinti gali rodyti, jog pati šiuo metu nesijaučiate pakankamai mylima, branginama, galbūt turite problemų santykiuose su antra puse.. Tikiu, kad pasijutusi laiminga, sieksite tą laimę suteikti ir savo mažiukui:)

įdomu, ar buvo galima nusišnekėti dar labiau? g.gif
Atsakyti
Maitinu savo pirmagime 1,1 metuku. Laukiuosi antro. Net minties neturiu nemaitinti naujo leliuko, o tuo labiau nutraukti vyresnelei. Maitinsiu tol, kol nores. Maitinimo nauda ne tik ekonomiskai naudinga, svarbiausia nesergam, nors socialiai esam aktyvus, nevengiam lankyti snargletu, serganciu draugu. Tikrai aciu uz knyga, ji vienintele suteike naudingu ziniu, ir pagelbejo isspesti pradzioje kilusioms bedelems smile.gif
Atsakyti