QUOTE(gyd.K.Vitkauskas @ 2011 02 08, 19:40)
Ar tikrai žinote, kad VISI žindymo propaguotojai tokie pat? Ar tikrai nėra taip, jog pykstate, pvz., ant manęs, iš anksto, avansu? T.y., ar jau tikrai perskaitėtę VISĄ mano knygą ir išbandėte VISKĄ, kas ten siūloma? Taigi, ar jau tikrai ramia sąžine galite kategoriškai teigti, kad priklausote tam mažam NEGALINČIŲ procentui? O tada - gal net ir tas labai mažas procentas yra labai abejotinas
O aš ne vieną kartą girdėjau nusivylimo gaidų iš moterų, kurios buvo susižavėjusios Jūsų knyga, ir patyrė frustraciją, kai siūlomi metodai nesuveikė. Pačiai žindymo džiaugsmai dar priešaky (ir Jūsų knygą, ko gero, skaitysiu, kaip vieną rimtesnių studijų šia tema lietuvių kalba), bet vis tik aš "avansu" pritarčiau minčiai, kad negalima apibendrinti ir kategoriškai teigti, jog viskas yra įmanoma. Daug kas mini, jog pienas gaminasi smegenyse. Ką gi - turbūt, niekas nepaneigtų, kad smegenys yra itin sudėtingas ir sunkiai kontroliuojamas organas. Stresas, baimės ir kokie nors kiti keisti sąmonės/pasąmonės "blokai" negali būti nuimti tiesiog tam tikra veiksmų pagal instrukcijas seka.
Tiesiog pabandykite atsidurti kailyje tos moters, kuri išstudijavusi Jūsų knygą nuo pirmo iki paskutinio puslapio, pasikaustė, daug skyrė tam laiko, energijos, pasišventimo, o galiausiai liko su buteliuku, nes jos kūdikėlis buvo bepradedanti išsekti. Ar tai moteriai tas "visos gali" ir Jūsų šitas pasisakymas nėra šlapio skuduro smūgis per veidą? "Bloga mama" - negailestingas nuosprendis, ir smerkiantys artimųjų žvilgsniai, nes jie visi "žino", kad "visos gali", o ta viena išsišokėlė, matyt, krūtinę tausodama, išsigalvoja negalėjimą.