QUOTE(Juracka @ 2011 09 18, 23:02)
Jei neklystu, tai apskritai tik gal 3 procentai moteru, kurios nei kiek neturi pieno.
Visos kitos pieno turi ir maitina tiek ilgai, ir taip sekmingai, kaip yra psichologiskai nusiteikusios.
Ir mitas, kad reikia ziureti pagal savo mamas. mano mama nei manes, nei sese nemaitino, na gal po savaite, o as savo mergyte sekmingai maitinu pati ir pabaigos dar nematau
Sekmes ir svarbu gero nusiteikimo, beje ir literaturos tuo klausimu yra jau nemazai ir geros
Visos kitos pieno turi ir maitina tiek ilgai, ir taip sekmingai, kaip yra psichologiskai nusiteikusios.
Ir mitas, kad reikia ziureti pagal savo mamas. mano mama nei manes, nei sese nemaitino, na gal po savaite, o as savo mergyte sekmingai maitinu pati ir pabaigos dar nematau
Sekmes ir svarbu gero nusiteikimo, beje ir literaturos tuo klausimu yra jau nemazai ir geros
Kad pieno būtų ilgesnį laiką, vien nusiteikimo nepakanka, reikia ir žinių, kaip visas tas fabrikėlis veikia. Čia iš praktikos sakau.
Va kaip tik savaitgalį buvau pas beveik 2 savaičių berniuko mamą. Prasitarė, kad pieno turi "tik 20 ml". Parodžiau, kaip taisyklingai įduoti krūtį, uždaviau "namų darbų" žindyt, kiek mažulis pageidaus, pasidėt visus prientraukuus, buteliukus, čiulptukus į sandėliuką, tai ryte jau skundėsi, kad fabrike pereboras Nemokėjo taisyklingai ji įduoti krūties, tai speneliai jau buvo gerokai nukentėję, o kai labai skauda, tai psichologinis nusiteikimas ima ir nugaruoja, kadangi nėra žinių, kurios leistų protingai prognozuoti, ko tikėtis ateityje...