QUOTE(Juracka @ 2011 08 04, 12:30)
na turiu ir as toki itarima, bet ar tikrai? del soskiuko tai norisi bent menesiuko sulaukti, kad tikrai igustu zisti.
Nepabandęs nesužinosi
Nedaug iki to mėnesio liko, galit bandyt dar kentėt Šiaip dėl to bandymo jus suprantu, nes aš irgi labai bijojau per anksti duoti soskę, nes maniškė negimė tobulai mokėdama žįsti, tai kol išmoko dorai tą daryti, soskė atrodė baubų baubas. Plius pediatrė pasakė, kad tokie mažuliukai jei nori žįsti, tai jie nori valgyti, todėl nekišt soskės griežtai. Nu ir nekišau iki to mėnesio. Aš tą soskę išbandžiau netyčia, kai jau buvau nusipirkus, kad turėčiau ekstra atvejui, pvz. mašinoj važiuojant.
Nei knygose, nei žindymo kursuose apie tai nešneka, nebūčiau ant savo vaiko išbandžius, ttai tikriausiai netikėčiau. Bet poveikis buvo akivaizdus: duodi žįsti - šaukia rėkia, duodi soskę - ramu. Ateina valgio laikas, soske tikrai neapgausi, tada jau žinda.
Ir maždaug nuo mėnesio laiko kardinaliai pasikeitė žindimo trukmė. Iki tol viršydavo visas vadovėlines normas, žįsdavo 40 min-1 val., paskui staiga bac - 10 min žindimo teliko, vėliau ir 5 min. Vat kaip ištreniravo siurbliuką