Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Dėkui Vijapinavija už knygutes, rusų gal nelabai laisvai skaitau, bet iš paveiksliukų irgi beveik viskas aišku smile.gif
Atsakyti
Sveikutes merginos,
vakar bandziau siusti knygas, tai praejo tik tom merginom, kurios turi pasto dezes gmail, o kitu- grazino laiskus...matomai per mazos pasto dezutes, arba jei tai darbiniai pastai, tai yra kazkokie ribojimai...net nezinau ka daryt..
Dar yra viena knyga tokio rusu dailininko Dovidovo (lygtai taip), jisai daug naudoja karsto vasko..knyga didele, tai as vakare pabandysiu ja perskirti i kelias dalis ir tada visom issiusiu...
Shima, prasom...ar nors kokios naudos yra?
Atsakyti
QUOTE(Shima @ 2010 09 13, 19:19)
Daiva, puiki skarelė  smile.gif  nors gal tokia pagal stilių nelabai jaunatviška, bet gražu.

Simute mano nuomone truputi kitokia nei tavo biggrin.gif viskas priklauso nuo mokejimo priderint, uzsiristi, nuo nesiojamu drabuziu stiliaus ir t.t.
sis salikelis del kitu priezasciu man nelabai patinka, pradinis jo variantas buvo visai kitoks ax.gif be liniju, be parangymu ir visas sviesus. Jis fiksavimo metu isbluko reziais, greitpuodis mane pavede unsure.gif daugiau niekada antra karta nedesiu darbo ant remo, zymiai suprasteja darbas smile.gif .......

Vijapinavija aciu tau labai! Vakar vakare nebuvau namie, nepaziurejau ax.gif taciau siandien vakare butinai paziuresiu. Tikriausiai per mus visas visa vakara ir savo laisva laika sugaisai ax.gif 4u.gif
Atsakyti
DaivaV - pasakiški Jūsų darbai wub.gif
Atsakyti
Brūkšniukas user posted image aciu tau labai user posted image
Atsakyti
Vijapinavija, yra yra smile.gif vis kažkokia mintis kyla bežiūrint į tas technikas parodytas rusiškose knygutėse, o Dovidovo, ar aš irgi nežinau, kaip rašyti, knyga tai tikrai vau, dabar parsisiunčiau, yra kiek vien pasigrožėti, pavartyt, dar nebandžiau skaityt, bet vien paveiksliukus kaip gražu žiūrėti ir tikrai su tuo vašku įdomių dalykų parodyta, kaip daryti bigsmile.gif ačiū labai už laiką sugaištą čia dalinant ir siunčiant 4u.gif

Daiva, žinoma, įžeidžiamai nenorėjau pasakyt unsure.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Shima @ 2010 09 15, 01:37)
Daiva, žinoma, įžeidžiamai nenorėjau pasakyt  unsure.gif  mirksiukas.gif

Shimute tikrai net nesiruosiau isizeisti biggrin.gif tik savo nuomone parasiau ir tiek, labai prasau ir toliau rasyti ka manai apie mano darbus! tikrai labai vertinu tavo nuomone ir i darbus tada kitu kampu galiu paziureti ax.gif internetas tuo ir blogas...kad kartais visai neaisku ar zmogus isizeidzia, ar saiposi, ar juokauja ir etc. doh.gif

Vijapinavija didelis tau dekui! 4u.gif 4u.gif 4u.gif
vakar jau truputi ir paskaiciau ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
smagu jei jum tiko...o siaip labai palaikau daivosV nuomone- reikia sakyti savo pastabas, jei jauti ir zinai, kad kazkas ne taip...tik va cia prasideda didysis mokslas, nes labai greitai galima izeisti ar supykdyti...jusu labai draugiskas ir smagus kolektyvas, manau su situo dalyju cia viskas gerai, nes ir pagyru cia galima sulaukti ir draugisku pastabu ir patarimu smile.gif
Atsakyti
Panos manęs galit nesigailėt, nes kai manę labai giria, žiūriu į tai įtartinai. Vienu žodžiu pvz žinau skara su rožėm, nu akurat bobulkai kokiai.
Atsakyti
noriu parodyti savo mazyti darbeli dukrytei smile.gif norejo maikutes su dalmantinais, tai as ir padariau smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
efauto, nu liux atrodo wub.gif Čia su tekstiliniais dažiukais piešei? O jau mergaitė kokia graži wub.gif
Atsakyti
ačiū, ELIJA smile.gif dekoju ir uz mergyte biggrin.gif piesiau su universaliais TULIP konturais.

pavasari dar uzsakymeli turejau, viena palaidine dekoruoti, as visus audinius su tais konturais dekoruoju.
user posted image
Atsakyti