Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

tavi, kaip linksmai thumbup.gif labai žaismingas, gražiai balionėliai ir visos spalvos susisluoksniuoja sulanksčius, kaip matosi antroj nuotraukoj
Atsakyti
Ačiū, Shima tiesiog linksminaus tapydama
Atsakyti
tavi žavūs balionėliai!
Atsakyti
Ačiū, Daiva
Atsakyti
Sveikos,

vis ilendu pasigrozeti jusu darbeliais, gal pagaliau ir pati isdrisiu savo parodyti smile.gif

Taciau dabar norejau paklausti jusu nuomones apie Susie Stokoe knyga "Tapyba ant silko". Ar teko vartyti? Ar verta ja visai zaliai piesiejai nusipirkti?
Atsakyti
Neteko vartyt, bet kiekviena knyga kažką tikrai duoda.
Atsakyti
laukine kriause, kaip įdomu būtų pavartyti, internete buvau mačiusi tik anglų kalba parduodamą tą knygą, pasirodo išvertė, reikės užsukti į kokį knygyną.

Atsakyti
Sveikutes,
prisiziurejus jusu nuostabiu darbeliu, po ilgo tarpo pagaliau paemiau ir as tepuka i rankas..kas juokingiausia, visa laika sakiau sau, kad as niekada nepiesiu aguonu- kazkaip visi jas labai piesia..tai si savaitgali ju ir "nepiesiau"..pirmiausia "nepiesiau" skaros , o po to dar drauge paprase kazko tai i virtuve..tai as ta proga ant smugio dar ir paveikslo "nepiesiau" smile.gif)..supratau, kad reikia pastoviai piesti, kad gautusi nors i ta puse, kaip nori...mane erzina, kad nemoku lygiai islieti fono...
nemoku ikelti kitaip nuotrauku (o ir darbe mum apribota daug kas), todel ikeliu tik nuoradas:
http://lt.netlog.com...=1249523#photos
http://lt.netlog.com...p;surr=0#photos
Papildyta:
...tiesa dar- as turiu keleta neblogu knygu apie silko piesima (elektroniniu variantu), galeciau jei kas noretu atsiusti...
Atsakyti
Vijapinavija labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vijapinavija, man ypač patiko skarelės demonstravimas ant tokio manekeno:)
gražus darbas. norėčiau elekroninės versijos knygų bet tik namie tai vakare lauksiu, nes nukišau flešą kažkur ir iš darbo kompo nepersikelsiu
Atsakyti
jei kas norit atsiuskit man el. pasto adresus i asmenines zinutes ir as atsiusiu ka turiu...vakare, nes turiu namu kompe..
Tavi, aussrrina aciu uz pagyrima, labai smile.gif...o manekene mano gera smile.gif jinai man dar ir piest padeda
Atsakyti
Ar taip kaip mano katinas?
Atsakyti