Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

QUOTE(ELlJA @ 2010 12 16, 15:51)
Javana turėjai omeny?  4u.gif  Aš perku SilverCity Akropolyje. Nes kitų parduotuvių darbo laikas sutampa su mano darbo laiku, tai niekaip nedaeinu pasižiūrėt kitur. SilverCity gali rasti ir Megoje, Save. Žiūrint, kuriam Kauno gale būsite.  mirksiukas.gif

Taip taip Javana, pati suprantu ką turėjau omeny o kaip parašiau tai net nepažiūrėjau
hihihi.gif ačiū 4u.gif tik žinau, kad kainos ten nėra pačios mažiausios, bent jau kol pas mus ši parduotuvė buvo (gal todėl ir užsidarė)
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 12 16, 17:34)
Rotušės aikštėj "Meno mūzoj", Zamenhofo g.(Senamiesty) "Dailininkų reikmenys" 4u.gif

ačiū, užsirašiau adresiukus 4u.gif
Atsakyti
sveikos, mielos dailininkes wink.gif)

kazkaip vis reciau bepasijungiant kompiuterines technologijas smile.gif)
itariu, intensyviai ruosiate kaledines dovaneles. ech, smagu:))
nekuklus klausimas, bet gal galesit atsakyti. kiek suprantu, kiekviena turite jau uzsakymu, nes darbai visu tikrai nuostabus. kas mugese dalyvaus, kas siaip prekiauja internete. patarkite, kur patalpinti savo darbeli, jeigu noreciau parduoti???

nuosirdus aciu uz atsakyma smile.gif)
Atsakyti
Laimantas, atsidariau tokiose kaip supermamka pardavimų temas. Dabar jau manę susisanda ir siūlo į parduotuves duot, be to turiu pastovių užsakovų, kurie įma dovanom
Atsakyti
man raso, kad neturiu teisiu atidaryti nauja tema siame forume ;99

p.s. nuotraukas tik per www.part.lt galiu ikelti ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimantas: 18 gruodžio 2010 - 15:54
Laimantas, man rodos tau neleidžia todėl, kad neesi parašiusi 100 žinučių. Temas leidžia kurti tiems, kas parašo 100 ir daugiau 4u.gif
Atsakyti
Tik norejau pasakyti, kad SilverCity parduotuvese Javana produkcijai taiko 30 proc nuolaidas, Kauno Megoje esancioje parduotuveje prisipirkau visko ir ko reikejo ir ko nelabai ax.gif
Atsakyti
skaičiau kad silversity šilko skarelėm 40 proc nuolaida, kai buvo ar buvo konors? ačiu
vakar su sese buvom šilko tapybos pamokoje, patiko nerealiai thumbup.gif
Atsakyti
aciu ELIJA, TAVI uz atsakymus. teks dazniau parasinet, bet tik ziuriu, kad dar daug truksta.

niu va ir noriu pasigirti keletu savo makalioniu

http://www.part.lt/p...c302d323304.JPG

http://www.part.lt/p...0d9cb65d454.JPG

sifonas 110*110 mazoji skarele 60*60

p.s. kadangi neturiu patirties prekyboje savo darbais, tad butu prasymas ivertinti pinigeliais ;00

tiesa, apie silkus ir dazus. tai ziurinejau artmanijos, dekotex, vup, ornamentu tinklalapius, tai ornamentuose prekes yra pigiausios. be to galima siustis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimantas: 20 gruodžio 2010 - 18:09
Nekenčiu, kai darbe blokuoja puslapius verysad.gif grįžus namo peržiūrėsiu ir pasakysiu savvo nuomonę cool.gif
Atsakyti
Laimantas, fotografuok padėjus ant balyos paklodės. Dar, šifonas geriausiai matos fotkinant kiek iš šono.
Darbai tavo dekoratyvūs, mano galva puikios skarelės.
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti