ENIJA,
NUOSTABUS DARBAS )
dėkoju, dabar jau daryčiau kitaip
sveikos, senai seku jusu tema, pati siek tiek patapau ant silko. Siuo metu rimtai galvoju uzsiimti paveikslu tapymu. Gal galit pasakyt, ar jus silka reminat taip kaip popieriu, po stiklu? Ar silkas kazkaip kitaip reminamas?
aš tai savo po stiklu įrėminau
QUOTE(lasvegiete @ 2010 12 12, 21:32)
sveikos, senai seku jusu tema, pati siek tiek patapau ant silko. Siuo metu rimtai galvoju uzsiimti paveikslu tapymu. Gal galit pasakyt, ar jus silka reminat taip kaip popieriu, po stiklu? Ar silkas kazkaip kitaip reminamas?
šilkas rėminamas kiek kitaip nei kitokie paveikslai. Pirmiausia jis paklijuojamas ant ryžių popieriaus su klijais iš miltų, paskiau galima arba po stiklu rėminti, arba norint be stiklo dar reikia paklijuoti ant gruntuoto ar šiaip lygaus balto kartono. Geriausia kai rėmintojai po presu prispaudžia prie to kartono, bet galima ir pačiai namuose. Mano klijavo rėmintojas.
QUOTE(Enija @ 2010 12 12, 13:44)
šilkas rėminamas kiek kitaip nei kitokie paveikslai. Pirmiausia jis paklijuojamas ant ryžių popieriaus su klijais iš miltų, paskiau galima arba po stiklu rėminti, arba norint be stiklo dar reikia paklijuoti ant gruntuoto ar šiaip lygaus balto kartono. Geriausia kai rėmintojai po presu prispaudžia prie to kartono, bet galima ir pačiai namuose. Mano klijavo rėmintojas.
Aciu
rosebud1 aciuks
Enija vat cia tai bent ... ir daugiau net neturiu ka pasakyti
Enija vat cia tai bent ... ir daugiau net neturiu ka pasakyti
Butybe, Daiva, Tavi, superiniai darbeliai
Enija, nuostabu, nesuprantu, ką ten galima būtų dar tobulunti ar keisti?
Enija, nuostabu, nesuprantu, ką ten galima būtų dar tobulunti ar keisti?
Laba
is karto atsiprasau uz klausima apie kuri tikriausiai buvo kalbeta, bet turiu galimybe buti rytoj Kaune ir noriu nusipirkt Java dazu tik nezinau kur juos geriausia pirkti gal yra zinanciu? mat pas mus ju nebera o man jie buvo patys paciausi
is karto atsiprasau uz klausima apie kuri tikriausiai buvo kalbeta, bet turiu galimybe buti rytoj Kaune ir noriu nusipirkt Java dazu tik nezinau kur juos geriausia pirkti gal yra zinanciu? mat pas mus ju nebera o man jie buvo patys paciausi
Javana turėjai omeny? Aš perku SilverCity Akropolyje. Nes kitų parduotuvių darbo laikas sutampa su mano darbo laiku, tai niekaip nedaeinu pasižiūrėt kitur. SilverCity gali rasti ir Megoje, Save. Žiūrint, kuriam Kauno gale būsite.
QUOTE(Schiaurinė @ 2010 12 16, 16:02)
Laba
Rotušės aikštėj "Meno mūzoj", Zamenhofo g.(Senamiesty) "Dailininkų reikmenys"