DaivaV - koks siltas ir grazus darbelis!,
Tavi nuostabus darbas!!
nacyte, ELIJA, Vix tai pirmasis jos darbelis, nelabai isejo, bet pati ideja - smagi. vienas iskises liezuvi, o kita trokstanti ji pabuciuoti
jau link panelytes mano vyresnioji dukryte jai 11 metu, .....bet as nesu sena kliuska bent tokia nesijauciu
jau link panelytes mano vyresnioji dukryte jai 11 metu, .....bet as nesu sena kliuska bent tokia nesijauciu
nu ir leptelejai "kliuska"- maniskei dar tik 13
Mergaitės, ačiū už raminima, bet kaip nervina kad npadariau taip kaip buvau sumasčiusi. Ir kas man trinktelėjo į galvą pačios pabaigoj ir nukrypau nuo sumanymo ir gavos toks neužbaigtas. Bet kaip Naca sako ant kaklo nesimatys.
Daiva, vis grįštu pažiūrėt tavo dukriuko darbo. Nu toks smagus, tiek jame džiaugsmo.
Daiva, vis grįštu pažiūrėt tavo dukriuko darbo. Nu toks smagus, tiek jame džiaugsmo.
nacyte tikrai leptelejau daugiau taip nesakysiu istikruju kitas ir niolikos jau senis
tavi tikrai nuostabios spalvos, graziai gavosi
tavi tikrai nuostabios spalvos, graziai gavosi
Sveikutes, Ilendu vis pasigrozet, bet taip ner kada ir pagirt. Labai garzus darbeliai visu. Daivos dukryte suzavejo, Tavi- viskas liuks, nematau problemu kompozicijoje. Labai grazus darbas! (nebent pati isivaizduoji kazkaip kitaip
Siaip ne taip naktim pabaigiau viena sali dovanu, gerai kad is anksto buvo numatytas. Siaip siuo metu kiauras dienas sliauzioju paskui kudiki, neiki paisymu, nors taip pasiilgau.
Siaip ne taip naktim pabaigiau viena sali dovanu, gerai kad is anksto buvo numatytas. Siaip siuo metu kiauras dienas sliauzioju paskui kudiki, neiki paisymu, nors taip pasiilgau.
butybe nerealus darbas man labai grazu!
įdomu būt gyvai šį darbą pmaty. Jaučiu ir pusės nesimato
butybe, koks švelnus, kompozicija taip gražiai "išplukdyta" net nemoku apsakyt, kaip gražu.
Aciu, mergaites paskubom nufotkinau, tai nelabai kaip isejo. Jei prisiruosiu turbut dar viena panasu padarysiu, nes bepiesiant ideju patobulinimui nemazai kilo. Sita turejau spet iki vieno gimtadienio, dabar labai norisi atsiputimui ka papaisyti
Pasidžiaugiau puikiais jūsų darbais. Atnešu savo galų gale iškankintą šilko tapybos darbelį.
gyvai pamatyti galima iki Kalėdų Pranciškonų rūmuose Trakų gatvėje darbo dienomis Vilniuje
gyvai pamatyti galima iki Kalėdų Pranciškonų rūmuose Trakų gatvėje darbo dienomis Vilniuje
eina sau, Enija, be žodžių blyn...