Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

DaivaV - koks siltas ir grazus darbelis!,
Tavi nuostabus darbas!! thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vix: 10 gruodžio 2010 - 18:40
nacyte, ELIJA, Vix wub.gif wub.gif biggrin.gif tai pirmasis jos darbelis, nelabai isejo, bet pati ideja - smagi. vienas iskises liezuvi, o kita trokstanti ji pabuciuoti lotuliukas.gif
jau link panelytes mano vyresnioji dukryte ax.gif jai 11 metu, .....bet as nesu sena kliuska biggrin.gif bent tokia nesijauciu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 10 gruodžio 2010 - 19:41
nu ir leptelejai "kliuska"- maniskei dar tik 13 tongue.gif
Atsakyti
Mergaitės, ačiū už raminima, bet kaip nervina kad npadariau taip kaip buvau sumasčiusi. Ir kas man trinktelėjo į galvą doh.gif pačios pabaigoj ir nukrypau nuo sumanymo ir gavos toks neužbaigtas. Bet kaip Naca sako ant kaklo nesimatys.

Daiva, vis grįštu pažiūrėt tavo dukriuko darbo. Nu toks smagus, tiek jame džiaugsmo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 11 gruodžio 2010 - 07:15
nacyte tikrai leptelejau cool.gif daugiau taip nesakysiu biggrin.gif istikruju kitas ir niolikos jau senis tongue.gif

tavi tikrai nuostabios spalvos, graziai gavosi wub.gif
Atsakyti
Sveikutes, Ilendu vis pasigrozet, bet taip ner kada ir pagirt. Labai garzus darbeliai visu. Daivos dukryte suzavejo, Tavi- viskas liuks, nematau problemu kompozicijoje. Labai grazus darbas! (nebent pati isivaizduoji kazkaip kitaip smile.gif
Siaip ne taip naktim pabaigiau viena sali dovanu, gerai kad is anksto buvo numatytas. Siaip siuo metu kiauras dienas sliauzioju paskui kudiki, neiki paisymu, nors taip pasiilgau.

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 11 gruodžio 2010 - 18:51
butybe nerealus darbas wub.gif wub.gif man labai grazu!
Atsakyti
įdomu būt gyvai šį darbą pmaty. Jaučiu ir pusės nesimato
Atsakyti
butybe, wub.gif wub.gif wub.gif koks švelnus, kompozicija taip gražiai "išplukdyta" blush2.gif net nemoku apsakyt, kaip gražu.
Atsakyti
Aciu, mergaites 4u.gif paskubom nufotkinau, tai nelabai kaip isejo. Jei prisiruosiu turbut dar viena panasu padarysiu, nes bepiesiant ideju patobulinimui nemazai kilo. Sita turejau spet iki vieno gimtadienio, dabar labai norisi atsiputimui ka papaisyti lotuliukas.gif
Atsakyti
Pasidžiaugiau puikiais jūsų darbais. Atnešu savo galų gale iškankintą šilko tapybos darbelį.

user posted image
gyvai pamatyti galima iki Kalėdų Pranciškonų rūmuose Trakų gatvėje darbo dienomis Vilniuje biggrin.gif
Atsakyti
eina sau, Enija, be žodžių blyn... ohmy.gif ploja.gif
Atsakyti