Labas, merginos, aš tai visai be sveikatos esu... liulys iki kelėnų, temperatūra užkilo, tai taip sunku darbe sedėt. Kolegės sako, jog varyčiau namo, bet tai vat kad dar pora klientų turi ateiti sutarčių pasirašyti, tai niekaip negaliu eiti namo, o taip norėčiau... Norėčiau ir ką nors parodyt, bet nelabai turiu ką. Ai, tiesa, iš vieno sugadinto šaliko suraičiau gėlę, tai grįžus reiks nufotkint parodyt Gėlę žadėjau segtis į kalėdinį vakarėlį darbo, bet kažin ar iš vis eisiu aš į tą vakarėlį.
Simute žinai... pavydžiu , sunku, labai sunku studentauti jei mokaisi.... tačiau taip linksma ir smagu buvo sekmės tau dideliausios!
ELIJA ........ nepasiduok, šnapsės, pipiriukų, dar kaip ten sako... kompresą visu ūgiu na... juokauju gydykis ir greičiau.
ELIJA ........ nepasiduok, šnapsės, pipiriukų, dar kaip ten sako... kompresą visu ūgiu na... juokauju gydykis ir greičiau.
QUOTE(daivaV @ 2010 12 03, 20:00)
prajuokinai. Kompresas man parnešė raudonų devynerių, tai jau padariau čerkelą su arbata, tai eisiu gult, ryt pamėginsiu nufotkint savo gėlę.
Elija, sveik!
Aš, tfu tfu tfu, išvengiau kol kas visų infekcijų, nors bandė kabintis kelios bjaurybės bet praėjo lyg pro šalį viskas. Mama visokių priruošia vaistažolių ištraukėlių, arbatėlių gert, tai imunitetas laikosi dar
Daiva, ačiū studentaut smagu, nors aš tokia rami studentautoja palyginus tik, va, neišvengiami ir tie etapai, kai reikia mokytis bent semestro pabaigoj.
Aš, tfu tfu tfu, išvengiau kol kas visų infekcijų, nors bandė kabintis kelios bjaurybės bet praėjo lyg pro šalį viskas. Mama visokių priruošia vaistažolių ištraukėlių, arbatėlių gert, tai imunitetas laikosi dar
Daiva, ačiū studentaut smagu, nors aš tokia rami studentautoja palyginus tik, va, neišvengiami ir tie etapai, kai reikia mokytis bent semestro pabaigoj.
sveikos menininininkes
noriu visas pagirti uz tookius nuostabius darbus!
ir Shima, esu Jusu didele gerbeja
noriu visas pagirti uz tookius nuostabius darbus!
ir Shima, esu Jusu didele gerbeja
dukriuko darbas - "Pabaisiuku meile"
Jetau nu koks fainas piešinys. Daiva, mergaitė gerai jaučia spalvas
Na įkeliu ir savo darbą, žinau pralėliau su kompozicija, bet spalviniai gerai padarytas
Na įkeliu ir savo darbą, žinau pralėliau su kompozicija, bet spalviniai gerai padarytas
QUOTE(tavi @ 2010 12 10, 16:23)
Jetau nu koks fainas piešinys
ačiū man irgi graaaaažu
Va mano šalis
tavi tiktai grazu
Liuxusinis Daivos dukrutes darbelis, labai stiliovas . Kiek jai metu?
Tavi, tikrai labai vykusios spalvos ir aguonos O kompozicijos vistiek nesimatys ant kaklo
Tavi, tikrai labai vykusios spalvos ir aguonos O kompozicijos vistiek nesimatys ant kaklo
Daivute, perduok dukriukui linkėjimus ir pasakyk, kad SM jau įsigijo gerbėjų Lauksim daugiau darbelių