Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Labas, merginos, aš tai visai be sveikatos esu... liulys iki kelėnų, temperatūra užkilo, tai taip sunku darbe sedėt. Kolegės sako, jog varyčiau namo, bet tai vat kad dar pora klientų turi ateiti sutarčių pasirašyti, tai niekaip negaliu eiti namo, o taip norėčiau... Norėčiau ir ką nors parodyt, bet nelabai turiu ką. Ai, tiesa, iš vieno sugadinto šaliko suraičiau gėlę, tai grįžus reiks nufotkint parodyt ax.gif Gėlę žadėjau segtis į kalėdinį vakarėlį darbo, bet kažin ar iš vis eisiu aš į tą vakarėlį. verysad.gif
Atsakyti
Simute žinai... pavydžiu ax.gif , sunku, labai sunku studentauti jei mokaisi.... tačiau taip linksma ir smagu buvo rolleyes.gif sekmės tau dideliausios!

ELIJA ........ unsure.gif nepasiduok, šnapsės, pipiriukų, dar kaip ten sako... kompresą visu ūgiu biggrin.gif na... juokauju ax.gif gydykis 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir greičiau.
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2010 12 03, 20:00)
ELIJA ........ unsure.gif nepasiduok, šnapsės, pipiriukų, dar kaip ten sako... kompresą visu ūgiu  biggrin.gif na... juokauju ax.gif gydykis 4u.gif  4u.gif  4u.gif ir greičiau.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif prajuokinai. Kompresas man parnešė raudonų devynerių, tai jau padariau čerkelą su arbata, tai eisiu gult, ryt pamėginsiu nufotkint savo gėlę.
Atsakyti
Elija, sveik! smile.gif
Aš, tfu tfu tfu, išvengiau kol kas visų infekcijų, nors bandė kabintis kelios bjaurybės biggrin.gif bet praėjo lyg pro šalį viskas. Mama visokių priruošia vaistažolių ištraukėlių, arbatėlių gert, tai imunitetas laikosi dar biggrin.gif

Daiva, ačiū smile.gif studentaut smagu, nors aš tokia rami studentautoja palyginus biggrin.gif tik, va, neišvengiami ir tie etapai, kai reikia mokytis lotuliukas.gif bent semestro pabaigoj.

Atsakyti
sveikos menininininkes biggrin.gif
noriu visas pagirti uz tookius nuostabius darbus! thumbup.gif
ir Shima, esu Jusu didele gerbeja 4u.gif
Atsakyti
dukriuko darbas - "Pabaisiuku meile" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Jetau nu koks fainas piešinys. Daiva, mergaitė gerai jaučia spalvas
Na įkeliu ir savo darbą, žinau pralėliau su kompozicija, bet spalviniai gerai padarytas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 10 gruodžio 2010 - 14:25
QUOTE(tavi @ 2010 12 10, 16:23)
Jetau nu koks fainas piešinys

ačiū biggrin.gif man irgi graaaaažu lotuliukas.gif wub.gif
Atsakyti
Va mano šalis
user posted imageuser posted image
Atsakyti
tavi tiktai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Liuxusinis Daivos dukrutes darbelis, labai stiliovas thumbup.gif . Kiek jai metu?

Tavi, tikrai labai vykusios spalvos ir aguonos wub.gif O kompozicijos vistiek nesimatys ant kaklo biggrin.gif
Atsakyti
Daivute, perduok dukriukui linkėjimus ir pasakyk, kad SM jau įsigijo gerbėjų biggrin.gif Lauksim daugiau darbelių 4u.gif
Atsakyti