Mergaitės, jūsų darbai superiniai
Pažiūrėjau Daivutes ir Delfiunės darbus - atgaiva sielai
Molė ačiū! labai labai
........ tokia tyluma ir taip ilgai
KUR VISOS PRAPUOLET?????????????????? a....
as vat nerimu/mezgimu uzsiemiau, taip sakant... neturiu ka parodyti
Simute is vis seniu seniausiai cia nosytes nerodo
KUR VISOS PRAPUOLET?????????????????? a....
as vat nerimu/mezgimu uzsiemiau, taip sakant... neturiu ka parodyti
Simute is vis seniu seniausiai cia nosytes nerodo
Gal sekmadienį naują parodysiu šaliką
QUOTE(tavi @ 2010 12 03, 13:17)
Gal sekmadienį naują parodysiu šaliką
Tavi, tavo naujų darbų jau pasiilgau
tavi tempk greiciau
negaliu, tik iškontūruotas, vaizdo nebus
man tiks
siandien TOKIA nuotaika tikra penktadienine dirbt nenoriu, plepet noriu .... ir dar daugiau namo noriu
siandien TOKIA nuotaika tikra penktadienine dirbt nenoriu, plepet noriu .... ir dar daugiau namo noriu
Nu kaip tau atitysti jei sėdžiu darbe, o ne namie
isvada viena - NEGABI
tik neuzpyk pati darbe sedziu....
tik neuzpyk pati darbe sedziu....
Tai kad ir aš tingiu dirbti. Namo noriu
Va ir įkišau nosytę nors ta mano nosytė, visa nosis įkišu vis karts nuo karto čia, bet vis paskubomis, tai taip patyliukais čia pasižiūrinėju
o šiaip tai mooookausi, dar liko dvi savaitės, nors ir labai prikimštos atsiskaitymų, ir bus jau viskas, šventės tada tik tada ir šilkus išsitrauksiu, nes reikės greit ir dovanoms kažką sukurpt, svajoju jau, idėjas kelias turiu tokias fixe.
Šiandien su grupiokais pastebėjome, kad kaip ir buvo paskutinė paskaita, ir kadangi kitam semestre turbūt tik magistrinio darbo rašymu reikės užsiimti, tai galbūt ir paskutinė studentiška normali paskaita gyvenime tai va, koks svarbus gyvenimo įvykis
o šiaip tai mooookausi, dar liko dvi savaitės, nors ir labai prikimštos atsiskaitymų, ir bus jau viskas, šventės tada tik tada ir šilkus išsitrauksiu, nes reikės greit ir dovanoms kažką sukurpt, svajoju jau, idėjas kelias turiu tokias fixe.
Šiandien su grupiokais pastebėjome, kad kaip ir buvo paskutinė paskaita, ir kadangi kitam semestre turbūt tik magistrinio darbo rašymu reikės užsiimti, tai galbūt ir paskutinė studentiška normali paskaita gyvenime tai va, koks svarbus gyvenimo įvykis