Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Defliune aciu brangioji 4u.gif
atkartotas tavo darbelis toks pat grazus kaip ir originalas biggrin.gif o meskiukas svelnutelis thumbup.gif
kaip tau vaikstosi, ar zinai kas bus - ar dukriukas ar sunelis? wub.gif
Atsakyti
Dabar vis sunkiau ir sunkiau smile.gif Gydytoja sake viena karta viena, o kita karta kita biggrin.gif Tai dabar laukiame siurprizo smile.gif

Vaikiska skarele skirta 1 metu berniukui ant kakliuko risti vietoj vilnones skaros ar saliko, namie vaikscioti, mamytes pageidavimu smile.gif
Atsakyti
o kaip dukriukas biggrin.gif ta prasme ko laukia?
mano vyresnele lauke sesutes, labai dziaugesi, kai gime, na o dabar doh.gif atrodo, kad to pacio amziaus dukriukus auginu, o tarp ju yra 6 metu skirtumas biggrin.gif
Atsakyti
Oi mergaitės , puikūs darbai
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2010 11 27, 20:03)
o kaip dukriukas biggrin.gif ta prasme ko laukia?
mano vyresnele lauke sesutes, labai dziaugesi, kai gime, na o dabar doh.gif  atrodo, kad to pacio amziaus dukriukus auginu, o tarp ju yra 6 metu skirtumas biggrin.gif

Aciu Tavi smile.gif
O mano mergaite dar nesupranta smile.gif Ji tik sako, kad pilvuke lialus miega smile.gif
Atsakyti
Laimantas, uh kaip nemalonu, bet gal tiesiog nuspalvink foną ir apžaisk, kaip tavi sakė - tikrai mažiau matysis. Nors ką jau čia - turbūt kažką sumąstei, tai parodyk ką mirksiukas.gif
daivaV, rolleyes.gif wub.gif bis.gif ech, mergyt, o Tu dar viešini kur nors savo darbelius? Nes jie, mano nuomone, tobuli. Nebenoriu kartotis, bet kas kart taip jau gaunasi Tave išgirti tongue.gif
QUOTE(Defliune @ 2010 11 27, 21:20)
Aciu Tavi smile.gif
O mano mergaite dar nesupranta smile.gif Ji tik sako, kad pilvuke lialus miega smile.gif

Kaip miela wub.gif Defliune, žavūs darbeliukai, kaip visad, dabar eilė Tavo leliui, kuris pilvelyje miega 4u.gif Linkiu kuo dideliausios sėkmės. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 28 lapkričio 2010 - 17:03
Leliukas turetu pasibelsti apie sausio viduri smile.gif Dar turiu siek tiek laiko patapyti smile.gif
Jei ne tapyba ir molis, tai nuo rutinos nuproteciau, cia mano atgaiva ir atsipalaidavimas. Dabar skubu uzbaigti visus darbus, kad galeciau be sazines grauzaties megautis maziumi smile.gif
Atsakyti
su nei viena skara tiek vargo neturejau kiek su sita. matyt, silpna dar pieseja. sunkiausia buvo fona padaryti, nors ir drekinau. sifonas greit dziusta. o kadangi daug burbulu, tai aplink juos gan sudetinga paisalioti.
taigi, rodau kaip issisprendziau laso nutekejimo linija. smile.gif)
per daugybe dazymu, lyg maniau puse velnio gavosi. deja, po isplovimo konturas vietomis pasiplove. kontura dariau su DAWRI firmos guta. si guta sidabrines spalvos. ja prekiauja www.senasnaujas.lt gal kas esate isbande??? ar taip nutiko???
lyginau tikrai ilgai.

http://www.part.lt/p...82d4d02f790.JPG
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimantas: 28 lapkričio 2010 - 17:22
QUOTE(Laimantas @ 2010 11 28, 18:15)
su nei viena skara tiek vargo neturejau kiek su sita. matyt, silpna dar pieseja. sunkiausia buvo fona padaryti, nors ir drekinau. sifonas greit dziusta. o kadangi daug burbulu, tai aplink juos gan sudetinga paisalioti.
taigi, rodau kaip issisprendziau laso nutekejimo linija. smile.gif)
per daugybe dazymu, lyg maniau puse velnio gavosi. deja, po isplovimo konturas vietomis pasiplove. kontura dariau su DAWRI firmos guta. si guta sidabrines spalvos. ja prekiauja www.senasnaujas.lt  gal kas esate isbande??? ar taip nutiko???
lyginau tikrai ilgai.

http://www.part.lt/p...82d4d02f790.JPG

oi, dazai DARWI smile.gif)
Atsakyti
Laimantas manau taip atsitinka ir profams 4u.gif 4u.gif
tiesiog skaudu..darbo tiek idejus.. apsiziopint, as ir taip buvau padariau... tik isliejus pastaciau rema doh.gif ax.gif

Defliune saugok save ir vaikiuka wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(ELlJA @ 2010 11 28, 19:00)
daivaV,  rolleyes.gif  wub.gif  bis.gif ech, mergyt, o Tu dar viešini kur nors savo darbelius? Nes jie, mano nuomone, tobuli. Nebenoriu kartotis, bet kas kart taip jau gaunasi Tave išgirti  tongue.gif

blush2.gif susikuklinau ax.gif nors, teisybe pasakius, man sis darbas ir gi labai patinka biggrin.gif daug i ji sudejau ax.gif
nezinau ka turi mintyje apie viesinima ax.gif na... turiu supermamoj savo temele, fotki.com sudeti daugelis darbeliu, dar facebooke, .... draugai, draugu draugai ko gero patys didziausi viesintojai biggrin.gif na....neturiu tikslo kuo daugiau darbu nutapyti, parduoti ar panasiai, taciau kai ivertina - labai labai gera tongue.gif
Atsakyti
Tau reikia asmeninio puslapio, kuris sektų Tave iš paskos. Viešinimą neturėjau omeny, kad darbai vaidenasi visur ir visada, o tiesiog reikia tokį grožį rodyti rodyti rodyti mirksiukas.gif Na jei jau man tokio reikia, tai tau reikia dar labiau mirksiukas.gif Ie, kaip Tave facebooke susirasti? g.gif
Atsakyti
ELIJA noreciau tureti...BET dabar tingiu biggrin.gif lotuliukas.gif dar reikia pribresti ax.gif
Atsakyti