Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

taip, Shima, jis dar ir vartosi. labai patogu piesiant. be to sonuose yra papildomai pragreztos skylutes, kad galima butu ir auksti pasireguliuoti (horizontalaus strypo). ant apatinio pasidariau kaip lentynele. patogu laikyti dazus ir kt.....
galvoju isitaisyti ant statmeno strypelio dar apsvietima. va tiap smile.gif)

geles fantastiskos ir reikalaujancios daug kantrybes bei kruopstumo. niekur nesu maciusi taip atliekant. manau, puikus papuosalas kaledinems eglutems ir kt. dekoracijoms smile.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimantas: 21 lapkričio 2010 - 17:22
Ačiū mozaika, naca, laimantai, 4u.gif
Susidėliojusi mozaika, naca teisingai atsakė smile.gif

laimantai, rėmas tikrai pasaka smile.gif
o gėlytės, tai aišku visur pritaikomos, bet šios kol kas kaip papuošalai numatytos biggrin.gif ne ant eglutės, bet į atlapą ar plaukus sniegu džiaugiantis biggrin.gif nors minčių milijonas ir dekoracijoms ir dar viskam
Atsakyti
Shimute gražūs gėliukai thumbup.gif

apmirusi tėmukė visai..
pabaiginėju darbelį, atitempsiu čia ax.gif
mergiukai..... nieko nedarot, ar nerodot biggrin.gif

Laimantai su tokiu superiniu rėmu ir darbai turėtų "eiti", kaip iš pypkės biggrin.gif
Atsakyti
Aga, tikrai biskutį pasimirėm, panos biggrin.gif Aš blyn eilinį kartą tingiu verysad.gif man reikia tokio rėmo, kaip Laimantas, tada jaučiu pieščiau daugiau, o dabar kažkokia ne nuotaikoj. Matyt darbe išsikraunu, tai grįžus jau nieko nesinori. schmoll.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif
labai gražus daivaV šalis wub.gif
spalvų derinys-super wub.gif
parodysiu ir aš savo dar vieną paveikslėlį blush2.gif
user posted image
Atsakyti
DOLLILYTE garzus, dvelkiantis ramybe, svelnumu darbelis thumbup.gif
Atsakyti
DOLLILYTE, dvelkia Kalėdomis wub.gif
Atsakyti
ech, musiau per daug prigyret. padariau ziopla klaida. dar nenudziuvus dazams paverciau rema ir rezultate - nubego dazai.
help, kaip galima istaisyti sia klaida? niekaip nesugalvoju.

http://www.part.lt/p...f00398c7285.JPG
Atsakyti
Vienintelis būdas tai tą nutekėjimą apžaistį, panaudotį piešiniui kaip detalę. Pva pataškuot kontrastingų kontūru ant jo ir taip pakartoto poroj vietų piešinyje ar kaip kitaip apžaist.Galima tiesiog tokius ale nutekėjimus padaryti dar poroj vietų bus kaip kompizicijos detalė. Kaip sako viena šilkistė šilko tapyboj nėr plėmų, yra tik neišnaudotos galimybės
Atsakyti
aciu, Tavi, uz ideja. man dar pirsosi mintis ispiesti medi...
Atsakyti
Laimantas labai labai užjaučiu.... 4u.gif 4u.gif 4u.gif isivaizduoju kaip buvo negera 4u.gif

o čia naujas mano darbelis

Gėlynėlis
user posted image

user posted image

Atsakyti
Labas visoms smile.gif
Na va ir darbeliai pasipyle, smagu ziureti smile.gif
Daiva darbas kaip visada superinis 4u.gif
Laimantai - remas ogo ogo ogo, parodziau vyrui, tai sako, kai name gyvensiu butinai toki sukonstruos smile.gif

Kadangi jau stoveti vis sunkiau ir sunkiau, tai rodau keleta savo darbeliu. Viena atkartojau pagal klientes pageidavima, nes originalas iskeliaves i Vengrija, tai manau, nesusitiks su panasiomis skarelemis lotuliukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti