taip, Shima, jis dar ir vartosi. labai patogu piesiant. be to sonuose yra papildomai pragreztos skylutes, kad galima butu ir auksti pasireguliuoti (horizontalaus strypo). ant apatinio pasidariau kaip lentynele. patogu laikyti dazus ir kt.....
galvoju isitaisyti ant statmeno strypelio dar apsvietima. va tiap )
geles fantastiskos ir reikalaujancios daug kantrybes bei kruopstumo. niekur nesu maciusi taip atliekant. manau, puikus papuosalas kaledinems eglutems ir kt. dekoracijoms )
Ačiū mozaika, naca, laimantai,
Susidėliojusi mozaika, naca teisingai atsakė
laimantai, rėmas tikrai pasaka
o gėlytės, tai aišku visur pritaikomos, bet šios kol kas kaip papuošalai numatytos ne ant eglutės, bet į atlapą ar plaukus sniegu džiaugiantis nors minčių milijonas ir dekoracijoms ir dar viskam
Susidėliojusi mozaika, naca teisingai atsakė
laimantai, rėmas tikrai pasaka
o gėlytės, tai aišku visur pritaikomos, bet šios kol kas kaip papuošalai numatytos ne ant eglutės, bet į atlapą ar plaukus sniegu džiaugiantis nors minčių milijonas ir dekoracijoms ir dar viskam
Shimute gražūs gėliukai
apmirusi tėmukė visai..
pabaiginėju darbelį, atitempsiu čia
mergiukai..... nieko nedarot, ar nerodot
Laimantai su tokiu superiniu rėmu ir darbai turėtų "eiti", kaip iš pypkės
apmirusi tėmukė visai..
pabaiginėju darbelį, atitempsiu čia
mergiukai..... nieko nedarot, ar nerodot
Laimantai su tokiu superiniu rėmu ir darbai turėtų "eiti", kaip iš pypkės
Aga, tikrai biskutį pasimirėm, panos Aš blyn eilinį kartą tingiu man reikia tokio rėmo, kaip Laimantas, tada jaučiu pieščiau daugiau, o dabar kažkokia ne nuotaikoj. Matyt darbe išsikraunu, tai grįžus jau nieko nesinori.
sveikos
labai gražus daivaV šalis
spalvų derinys-super
parodysiu ir aš savo dar vieną paveikslėlį
labai gražus daivaV šalis
spalvų derinys-super
parodysiu ir aš savo dar vieną paveikslėlį
DOLLILYTE garzus, dvelkiantis ramybe, svelnumu darbelis
DOLLILYTE, dvelkia Kalėdomis
ech, musiau per daug prigyret. padariau ziopla klaida. dar nenudziuvus dazams paverciau rema ir rezultate - nubego dazai.
help, kaip galima istaisyti sia klaida? niekaip nesugalvoju.
http://www.part.lt/p...f00398c7285.JPG
help, kaip galima istaisyti sia klaida? niekaip nesugalvoju.
http://www.part.lt/p...f00398c7285.JPG
Vienintelis būdas tai tą nutekėjimą apžaistį, panaudotį piešiniui kaip detalę. Pva pataškuot kontrastingų kontūru ant jo ir taip pakartoto poroj vietų piešinyje ar kaip kitaip apžaist.Galima tiesiog tokius ale nutekėjimus padaryti dar poroj vietų bus kaip kompizicijos detalė. Kaip sako viena šilkistė šilko tapyboj nėr plėmų, yra tik neišnaudotos galimybės
Laimantas labai labai užjaučiu.... isivaizduoju kaip buvo negera
o čia naujas mano darbelis
Gėlynėlis
o čia naujas mano darbelis
Gėlynėlis
Labas visoms
Na va ir darbeliai pasipyle, smagu ziureti
Daiva darbas kaip visada superinis
Laimantai - remas ogo ogo ogo, parodziau vyrui, tai sako, kai name gyvensiu butinai toki sukonstruos
Kadangi jau stoveti vis sunkiau ir sunkiau, tai rodau keleta savo darbeliu. Viena atkartojau pagal klientes pageidavima, nes originalas iskeliaves i Vengrija, tai manau, nesusitiks su panasiomis skarelemis
Na va ir darbeliai pasipyle, smagu ziureti
Daiva darbas kaip visada superinis
Laimantai - remas ogo ogo ogo, parodziau vyrui, tai sako, kai name gyvensiu butinai toki sukonstruos
Kadangi jau stoveti vis sunkiau ir sunkiau, tai rodau keleta savo darbeliu. Viena atkartojau pagal klientes pageidavima, nes originalas iskeliaves i Vengrija, tai manau, nesusitiks su panasiomis skarelemis