Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

QUOTE(naca @ 2010 11 15, 17:23)
DaivaV, man rodos, kad prisisnekejai  hihihi.gif

niu tiap, atrodo user posted image user posted image
Atsakyti
daivaV,

puikus salikas. nuostabios spalvos. alpstu, del tokio melynumo spalvos. taip kad labai grazu.

noriu pasigirti ne darbeliu savo, bet remu (stovu) silko tapybai. nereik klupot ant zemes piesiant. smile.gif) ir paskui skustis nugaros skausmais (ner kur pasideti sad.gif( )

http://www.part.lt/p...67e72445937.JPG
Atsakyti
QUOTE(Laimantas @ 2010 11 15, 18:51)
daivaV,

puikus salikas. nuostabios spalvos. alpstu, del tokio melynumo spalvos. taip kad labai grazu.

noriu pasigirti ne darbeliu savo, bet remu (stovu) silko tapybai. nereik klupot ant zemes piesiant. smile.gif)  ir paskui skustis nugaros skausmais (ner kur pasideti sad.gif(  )
http://www.part.lt/p...67e72445937.JPG

Sveikutes visos, grazus darbeliai, saunuoles, nepakomentuosiu atskirai nes labai neturiu kada rasyt, o juo labiau piesti, bet zadu po truputi artimiausiu metu sugrizti smile.gif
Remas superinis!!! Pirkai ar pasigaminot???
Atsakyti
Vo čia tai rėmaaaas. Superinis thumbup.gif ir man tokio reikia, būtinai būtinai bigsmile.gif nors reikalauja daug vietos, bet pas mane jos namie kiek tik nori, turbūt dešimt tokių tilptų g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Joooo superinis rėmas
Atsakyti
Laimantas niu jo - remas superinis thumbup.gif thumbup.gif kur gavai, ar vyras auksarankis??? sedziu dabar ir pavydziu biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
apie gera rema svajojau jau senai ::smile.gif

o pagamino, tai toks vyriskis, kuris pameistrauja su medziu. paprasiau, suderinom salygas, ismatavimus, mano pageidavimus ir rezultate gavosi toks kurinys smile.gif)
Atsakyti
Sveikos, per savo darbus ir aš nosį pagaliau įkišau čia smile.gif karsta.gif

Elija, tavi, Daiva, gražūs darbai, thumbup.gif jau tiek nesilankiau, kad dar liksiu ir ankstesnių darbelių kieno ir nepagyrusi, bet vis pasidairydavau paskubom tik,
šiek tiek atokvėpio turiu pagaliau, kada parašyt smile.gif

Įdomus rėmas, Laimantas, super konstrukcija, jis dar turbūt vartosi ant tos ašies horizontalios? Norėčiau ir aš tokio biggrin.gif tik viena bėda, kad nelabai kur būtų jį laikyti tokį didelį kol kas.
Atsakyti
daivaV swape Tavęs jau laukiam eikš šen mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
barstau visur pirmą sniegą biggrin.gif tai ir čia pabarstysiu

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Labai kalėdiškos ir, svarbiausia, ne banalios wub.gif o kai kraštus nukerpi tai tik uždedi kontūrą ir viskas?
Atsakyti
Manau , kad ji pirmiausia ispiesia, o paskui kerpa ties konturu mirksiukas.gif

Labai saunios geles-snaiges wub.gif
Atsakyti