Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

daivaV, dieviška wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif nieko daugiau nepasakysiu. Šitas tobuliausias man, vien dėl spalvos 4u.gif
Atsakyti
Jei visai atvirai, tai man perdaug ornamentai su fonu susilieje ax.gif . Bet, jei dar atviriau, tai daug kam kaip tik tokie ir patinka rolleyes.gif . Salis neturi buti kaip paveikslas, nors ir paveikslu buna visokiu biggrin.gif . Manau , kad jis tikrai atras savo pirkeja mirksiukas.gif Labi kruopsciai ir tvarkingai atlikta . Esu tavo kurybos gerbeja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 14 lapkričio 2010 - 14:08
Labas smile.gif rektų man jūsų pagalbos. Pirkau dažus šilkui Akropoly, ten kur prie ermitažo. Nežinojau, kad juos reik fiksuot ir panašiai, tai net nepaklausiau. Tai ką man daryt, kai nutapau ir išdžiūsta? Kiek mačiau, tai ten visi dažai vienodi, tik spalvos skirias. Ar visgi parašyt pavadinimą?
Atsakyti
jie buna fiksuojami 2 budais- lygintuvu ir garais. Tai svarbu, kuris budas yra tavuju.
Atsakyti
Radaukad su lygintuvu. Tai kai išdžius išlygint ir tada išplaut, ar kai išdžius išplaut ir tada lygint?
Atsakyti
Pirmiausia lyginti , kai isdzius dazai - uzfiksuoti . Neuztenka islygint. Reikia palyginti ilgokai is blogosios puses dideliu karsciu - pamirsau kiek ten laiko doh.gif .as sali 45x180 lyginu apie 10-15 min. tik ziurek, kad nesviltu mirksiukas.gif
o po to jau plauti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 14 lapkričio 2010 - 14:48
Ačiū, parodysiu kas išeis biggrin.gif
Atsakyti
ELIJA, nacyte aciu mergytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif ax.gif
nacyte o as tavo dideliausia gerbeja ir tikrai labai labai nuosirdziai wub.gif wub.gif wub.gif visi darbai tavo labai grazus, o ypac papuosalai wub.gif ax.gif isidejus tavo tema i favoritus ir vis lendu pasigrozeti biggrin.gif

Susidėliojusi mozaika labai lauksiu tavo darbelio biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 15 lapkričio 2010 - 10:02
QUOTE(daivaV @ 2010 11 13, 18:24)

nuostabu wub.gif
Žiūrėčiau ir žiūrėčiau. wub.gif
Atsakyti
Enija aciu tau labai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
.......kaip skirtingai... ax.gif pasimeciau .....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 15 lapkričio 2010 - 11:27
Laba 4u.gif
Paliko įspūdį ELlJA švelnus darbas, įdomi tavi "Laiko tėkmė" 4u.gif 4u.gif
O šitą... tą aną... daivaV, jeigu tau nepatinka, tai yra čia tų draugų ir giminių netgi... blush2.gif tongue.gif biggrin.gif Man vienas gražiausių tavo darbų wub.gif
Atsakyti
DaivaV, man rodos, kad prisisnekejai hihihi.gif
Atsakyti