daivaV, dieviška nieko daugiau nepasakysiu. Šitas tobuliausias man, vien dėl spalvos
Jei visai atvirai, tai man perdaug ornamentai su fonu susilieje . Bet, jei dar atviriau, tai daug kam kaip tik tokie ir patinka . Salis neturi buti kaip paveikslas, nors ir paveikslu buna visokiu . Manau , kad jis tikrai atras savo pirkeja Labi kruopsciai ir tvarkingai atlikta . Esu tavo kurybos gerbeja
Labas rektų man jūsų pagalbos. Pirkau dažus šilkui Akropoly, ten kur prie ermitažo. Nežinojau, kad juos reik fiksuot ir panašiai, tai net nepaklausiau. Tai ką man daryt, kai nutapau ir išdžiūsta? Kiek mačiau, tai ten visi dažai vienodi, tik spalvos skirias. Ar visgi parašyt pavadinimą?
jie buna fiksuojami 2 budais- lygintuvu ir garais. Tai svarbu, kuris budas yra tavuju.
Radaukad su lygintuvu. Tai kai išdžius išlygint ir tada išplaut, ar kai išdžius išplaut ir tada lygint?
Pirmiausia lyginti , kai isdzius dazai - uzfiksuoti . Neuztenka islygint. Reikia palyginti ilgokai is blogosios puses dideliu karsciu - pamirsau kiek ten laiko .as sali 45x180 lyginu apie 10-15 min. tik ziurek, kad nesviltu
o po to jau plauti.
o po to jau plauti.
Ačiū, parodysiu kas išeis
ELIJA, nacyte aciu mergytes
nacyte o as tavo dideliausia gerbeja ir tikrai labai labai nuosirdziai visi darbai tavo labai grazus, o ypac papuosalai isidejus tavo tema i favoritus ir vis lendu pasigrozeti
Susidėliojusi mozaika labai lauksiu tavo darbelio
nacyte o as tavo dideliausia gerbeja ir tikrai labai labai nuosirdziai visi darbai tavo labai grazus, o ypac papuosalai isidejus tavo tema i favoritus ir vis lendu pasigrozeti
Susidėliojusi mozaika labai lauksiu tavo darbelio
Enija aciu tau labai
.......kaip skirtingai... pasimeciau .....
.......kaip skirtingai... pasimeciau .....
Laba
Paliko įspūdį ELlJA švelnus darbas, įdomi tavi "Laiko tėkmė"
O šitą... tą aną... daivaV, jeigu tau nepatinka, tai yra čia tų draugų ir giminių netgi... Man vienas gražiausių tavo darbų
Paliko įspūdį ELlJA švelnus darbas, įdomi tavi "Laiko tėkmė"
O šitą... tą aną... daivaV, jeigu tau nepatinka, tai yra čia tų draugų ir giminių netgi... Man vienas gražiausių tavo darbų
DaivaV, man rodos, kad prisisnekejai