Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Elija, ačiū. Na jis daug kam nepatiks. Ne gėlės ne drugeliai
Atsakyti
Tavi, bet daug kam geles ir drugeliai nepatinka mirksiukas.gif
Man geles patinka, bet drugeliu tikrai nenesiociau schmoll.gif O ir geles rinkciausi ne tokias, kokias pati tapau tongue.gif . Megstu neryskias, susiliejusias su fonu..

ELIJA, koks grazus spalvu derinys wub.gif Ir rastelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomutia @ 2010 11 13, 11:29)
Tai va ką užmačiau  smile.gif  norinčią vieną mergaitę prisijungti, nu ir ką aš pritarsiu tavi ir ELIJAI, kad eikš šen, kuo daugiau tuo linksmiau manau, kad ir kitos sutiks  mirksiukas.gif

4u.gif biggrin.gif ax.gif

tavi grazu biggrin.gif

as ir baigiau viena salikiuka ax.gif tik vat.... ne prie sirdies jis man..... doh.gif vien zodziu biggrin.gif nufotografuosiu ir atitempsiu ax.gif prisieksperimentavau su spalvomis cool.gif
Atsakyti
ax.gif ax.gif ax.gif cool.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 13 lapkričio 2010 - 18:27
Labai gražus ir ko jis tau neįtinka?

Man tie ornamentai (gėlės) super
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivulyte: 13 lapkričio 2010 - 18:42
daiva, patinka man tavo stilizuotos gėlės
Atsakyti
Nu jau tikrai kuo Tau neįtiko? unsure.gif blink.gif nešiočiau ir nešiočiau tokį, net nesiskirčiau biggrin.gif
Atsakyti
Daivulyte, tavi, Tomutia aciu mergytes 4u.gif
ne mano spalvos.. per daug... vien zodziu neitiko tongue.gif persistengiau maisydama spalvas verysad.gif
Atsakyti
daivut, tai padovanok kam nors biggrin.gif
O siaip, labai fainai man , kad smulkiai ten konturais piesta, ir visumoje, man tai grazu irgi 4u.gif tikrai mielas, ir manau, puiki Kaledine dovanele wink.gif
Atsakyti
Yyy aciu brangioji 4u.gif idejau i savo tema, gal kam patiks ax.gif arba kaledom, jei patiks kam is draugu - padovanosiu smile.gif
Atsakyti
Nu nežinau, mano galva viskas gerai su spalvom. Gražus šalikas, nebent tu vėl juodo norėjai tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 11 13, 23:01)
Nu nežinau, mano galva viskas gerai su spalvom. Gražus šalikas, nebent tu vėl juodo norėjai tongue.gif

tongue.gif tongue.gif tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti