Elija, ačiū. Na jis daug kam nepatiks. Ne gėlės ne drugeliai
Tavi, bet daug kam geles ir drugeliai nepatinka
Man geles patinka, bet drugeliu tikrai nenesiociau O ir geles rinkciausi ne tokias, kokias pati tapau . Megstu neryskias, susiliejusias su fonu..
ELIJA, koks grazus spalvu derinys Ir rastelis
Man geles patinka, bet drugeliu tikrai nenesiociau O ir geles rinkciausi ne tokias, kokias pati tapau . Megstu neryskias, susiliejusias su fonu..
ELIJA, koks grazus spalvu derinys Ir rastelis
QUOTE(Tomutia @ 2010 11 13, 11:29)
Tai va ką užmačiau norinčią vieną mergaitę prisijungti, nu ir ką aš pritarsiu tavi ir ELIJAI, kad eikš šen, kuo daugiau tuo linksmiau manau, kad ir kitos sutiks
tavi grazu
as ir baigiau viena salikiuka tik vat.... ne prie sirdies jis man..... vien zodziu nufotografuosiu ir atitempsiu prisieksperimentavau su spalvomis
Labai gražus ir ko jis tau neįtinka?
Man tie ornamentai (gėlės) super
Man tie ornamentai (gėlės) super
daiva, patinka man tavo stilizuotos gėlės
Nu jau tikrai kuo Tau neįtiko? nešiočiau ir nešiočiau tokį, net nesiskirčiau
Daivulyte, tavi, Tomutia aciu mergytes
ne mano spalvos.. per daug... vien zodziu neitiko persistengiau maisydama spalvas
ne mano spalvos.. per daug... vien zodziu neitiko persistengiau maisydama spalvas
daivut, tai padovanok kam nors
O siaip, labai fainai man , kad smulkiai ten konturais piesta, ir visumoje, man tai grazu irgi tikrai mielas, ir manau, puiki Kaledine dovanele
O siaip, labai fainai man , kad smulkiai ten konturais piesta, ir visumoje, man tai grazu irgi tikrai mielas, ir manau, puiki Kaledine dovanele
Yyy aciu brangioji idejau i savo tema, gal kam patiks arba kaledom, jei patiks kam is draugu - padovanosiu
Nu nežinau, mano galva viskas gerai su spalvom. Gražus šalikas, nebent tu vėl juodo norėjai
QUOTE(tavi @ 2010 11 13, 23:01)
Nu nežinau, mano galva viskas gerai su spalvom. Gražus šalikas, nebent tu vėl juodo norėjai