Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

QUOTE(Shima @ 2010 09 01, 11:30)
Aš teptuką irgi pirkau Pilies gatvėje, ten kur Enija kaip tik nurodė, bet vat matyt nepataikiau aš tinkamą nusipirkti  verysad.gif kažkaip nelimpa jis man ir tiek.

reikėjo prašyt tapymui ant šilko. mirksiukas.gif Kiti yra tapymui ant ryžių popieriaus.
Atsakyti
Enija, matyt kažką ne taip išsirinkau smile.gif bet nieko, tapau ir su savo voveriniais teptukais neblogai smile.gif

Dysnos gatvė, tai meno mūza Vilniuj? Reikės Kaune užsukt, gal ir Kaune turės jų
Atsakyti
Aš irgi su vovieriniais wub.gif Gera.

Pradėjau naują šalį...pasirodo nėra ko baimintis, pradedi ir visai nieko sekasi, tik pradža sunki, kai įsigąsdinau kaip nemoku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -Liucija-: 01 rugsėjo 2010 - 22:42
Shima, taip meno mūza Dysos gatvėj
Atsakyti
QUOTE(Shima @ 2010 09 01, 01:29)
Daiva, man atrodo irgi, kad šifonas užuolaidai labiau tiktų pagal kritimą, nors aišku, žiūrint kokio permatomumo norisi ir kokioj vietoj kabinama turbūt. Šifono prieš tiesioginę saulę gali ir iš vis beveik nesimatyt spalvų ir pan.  g.gif

manau, kad uzuolaidom tikrai netinka shifonas, truputi uzkabinsi ir bus po uzuolaidu ax.gif

Atsakyti
Jeigu namie katinas tai turbūt biggrin.gif bet tada jeigu norisi patvarumo gal paprasčiausia imti sintetinę medžiagą užuolaidinę ir viskas smile.gif ant jų irgi neblogai taposi dažniausiai.
Atsakyti
QUOTE(Shima @ 2010 09 02, 16:20)
Jeigu namie katinas tai turbūt  biggrin.gif bet tada jeigu norisi patvarumo gal paprasčiausia imti sintetinę medžiagą užuolaidinę ir viskas smile.gif ant jų irgi neblogai taposi dažniausiai.

senukas mano katinelis biggrin.gif jau uzuolaidom nelaipo. tiesiog shifonas labai skystalas... langa praversi, kur uzklius ir siuliukai issitemps... o del sintetikos gera ideja, reikia ant kokiu gabaliuku pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Silver city maciau specialius dazus tekstilei parduoda - butent skirti tapyti ant sintetiniu audiniu.
Mano patirtis tokia - kadangi tapau kai vaikas miega tyliai virtuveje, tai kas nuo karto vis tiek pataikau ant uzuolaidu, jos pas mane tikrai sintetika. Kiek kartu ploviau, nekarto nenusiplove, ir net nelyginus, isdziuvo ir viskas. Tai dabar laukiu kol vaikai uzaugs, tada pakeisiu uzuolaidas smile.gif
Tai manau, net ir Javana dazai ant sintetinio audinio laikytusi smile.gif
Atsakyti
Na va pagaliau sukurpiau dar viena salika smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Labai gražu. Mėgstu rudeniškus lapus tapyt, galima spalvom žaisti
Atsakyti
Defliune labai grazus tavo rudenelis thumbup.gif
Atsakyti
Laba

Mugėje mačiau gana simpatiškų darbų. Pagalvėlių, sagių, šalių. thumbup.gif