Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Sveikos 4u.gif
Ne šilkas, ale kai tyla eteriuje, tiks ir linas biggrin.gif
user posted image
pagalvė geram draugui blush2.gif
Atsakyti
Na čia toks pažaidimas
user posted image
Atsakyti
Ateinu pasirodyti smile.gif . Tai skarelė dukrytei...

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aurikyte: 03 lapkričio 2010 - 10:07
Labai linksma
Atsakyti
grazus darbeliai biggrin.gif ir Crazy Daisy, ir tavi, ir aurikytes linksmuoliskas, graziai islietas fonas mirksiukas.gif
Atsakyti
aha, tikrai grazus drinks_cheers.gif
tik retai deda mergaites, noris akis paganyt bigsmile.gif as vis nerandu laiko fono pribaigt, mociutei skara gi paisau ax.gif
Atsakyti
vat vat.... biggrin.gif ELIJA iki siol neparode savo formulyno tongue.gif
Atsakyti
Kokios žavios skarytės ir Crazy darbelis. 4u.gif
Daivule, nu nušauk mane mergyt, bet teks palaukt, nes tokia valachyta mano gyvenime dedas. Darbo lig ausų, nešuos namo, nes darbe nespėju visko pasidaryti, plius reikia atlikti greiotą rankdarbį, tai nors nusišauk verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2010 11 03, 23:21)
Kokios žavios skarytės ir Crazy darbelis.  4u.gif
Daivule, nu nušauk mane mergyt, bet teks palaukt, nes tokia valachyta mano gyvenime dedas. Darbo lig ausų, nešuos namo, nes darbe nespėju visko pasidaryti, plius reikia atlikti greiotą rankdarbį, tai nors nusišauk  verysad.gif

ELIJA as tik draugiskai pasisaipiau biggrin.gif linkiu tau galingo propelerio, kad visur suspetum ir viska pasidarytum biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif o saudyti kaip ir gaila butu - gal dar prisireiks g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Niu va, pribaigiau ir as mociutes skara..

Orchidejos

user posted image

O kaip jus darot, pries dovanojant? Na, aisku, islyginat ir viskas? ar dar po to skalbiat ir vel lyginat? g.gif
Atsakyti
Yyy dailios orchidejos biggrin.gif
as plaudavau ir vel lygindavau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2010 11 04, 15:39)
Yyy dailios orchidejos biggrin.gif
as plaudavau ir vel lygindavau ax.gif

Dekui, pora klecku per skubejima pas vaika nutisko, bet irnesakyk.gif biggrin.gif
ranku darbas gi ax.gif

O kada plaut geriausia? po poros dieno? g.gif
Atsakyti