Sveikos
Ne šilkas, ale kai tyla eteriuje, tiks ir linas
pagalvė geram draugui
Na čia toks pažaidimas
Labai linksma
grazus darbeliai ir Crazy Daisy, ir tavi, ir aurikytes linksmuoliskas, graziai islietas fonas
aha, tikrai grazus
tik retai deda mergaites, noris akis paganyt as vis nerandu laiko fono pribaigt, mociutei skara gi paisau
tik retai deda mergaites, noris akis paganyt as vis nerandu laiko fono pribaigt, mociutei skara gi paisau
vat vat.... ELIJA iki siol neparode savo formulyno
Kokios žavios skarytės ir Crazy darbelis.
Daivule, nu nušauk mane mergyt, bet teks palaukt, nes tokia valachyta mano gyvenime dedas. Darbo lig ausų, nešuos namo, nes darbe nespėju visko pasidaryti, plius reikia atlikti greiotą rankdarbį, tai nors nusišauk
Daivule, nu nušauk mane mergyt, bet teks palaukt, nes tokia valachyta mano gyvenime dedas. Darbo lig ausų, nešuos namo, nes darbe nespėju visko pasidaryti, plius reikia atlikti greiotą rankdarbį, tai nors nusišauk
QUOTE(ELlJA @ 2010 11 03, 23:21)
Kokios žavios skarytės ir Crazy darbelis.
ELIJA as tik draugiskai pasisaipiau linkiu tau galingo propelerio, kad visur suspetum ir viska pasidarytum o saudyti kaip ir gaila butu - gal dar prisireiks
Niu va, pribaigiau ir as mociutes skara..
Orchidejos
O kaip jus darot, pries dovanojant? Na, aisku, islyginat ir viskas? ar dar po to skalbiat ir vel lyginat?
Orchidejos
O kaip jus darot, pries dovanojant? Na, aisku, islyginat ir viskas? ar dar po to skalbiat ir vel lyginat?
Yyy dailios orchidejos
as plaudavau ir vel lygindavau
as plaudavau ir vel lygindavau
QUOTE(daivaV @ 2010 11 04, 15:39)
Dekui, pora klecku per skubejima pas vaika nutisko, bet
ranku darbas gi
O kada plaut geriausia? po poros dieno?