na kaip sunku fotografuoti shifona
QUOTE(daivaV @ 2010 10 29, 16:27)
QUOTE(tavi @ 2010 10 29, 07:44)
Labai gražu . Mergytei tikrai patiks...
Papildyta:
QUOTE(daivaV @ 2010 10 29, 16:27)
Labai labai
Daiva, koks grozis
DOLLILYTE, aurikyte, tavi ačiū mergytės
daivaV, nu be žodžių atidžiai apžiūrėjau kaip fonas išlietas lygiai. Paprasti sprendimai, bet labai efektingi. Super ka?
ELIJA aciu
Daiva darbas nuostabus, man labai patinka motyvas, lapai, ziedlapiai, na labai labai super
Pritariu Defliunei
As tai va sifona pora val eskizavau orchidejas vyro mociutei piesiu, nu ir geles nu bet jau moku piest
tai nezinau, kada spalvinsiu, siandie naudojaus proga, kol mazius pas mociute
As tai va sifona pora val eskizavau orchidejas vyro mociutei piesiu, nu ir geles nu bet jau moku piest
tai nezinau, kada spalvinsiu, siandie naudojaus proga, kol mazius pas mociute
Defliune, Yyy - ačiū
ne viskas man patinka... taciau as labai stengiuosi ir i darba idedu dalele saves, ideja ir pats paveikslas neatsiranda lengvai ir neapgalvotai tikriausiai, kaip ir daugeliui tapanciu is sirdies....
ne viskas man patinka... taciau as labai stengiuosi ir i darba idedu dalele saves, ideja ir pats paveikslas neatsiranda lengvai ir neapgalvotai tikriausiai, kaip ir daugeliui tapanciu is sirdies....
QUOTE(daivaV @ 2010 10 30, 21:47)
Defliune, Yyy - ačiū
aha, tikra tiesa