Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

na kaip sunku fotografuoti shifona doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2010 10 29, 16:27)

wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 10 29, 07:44)
Skarutė mažai princesei, kuri dievina multiplikacinius ponius
user posted image

Labai gražu wub.gif . Mergytei tikrai patiks...
Papildyta:
QUOTE(daivaV @ 2010 10 29, 16:27)

Labai labai wub.gif
Atsakyti
Daiva, koks grozis wub.gif
Atsakyti
DOLLILYTE, aurikyte, tavi ačiū mergytės 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
daivaV, nu be žodžių wub.gif atidžiai apžiūrėjau kaip fonas išlietas lygiai. Paprasti sprendimai, bet labai efektingi. Super ka? wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
ELIJA aciu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Daiva darbas nuostabus, man labai patinka motyvas, lapai, ziedlapiai, na labai labai super smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Pritariu Defliunei drinks_cheers.gif

As tai va sifona pora val eskizavau doh.gif orchidejas vyro mociutei piesiu, nu ir geles doh.gif nu bet jau moku piest biggrin.gif

tai nezinau, kada spalvinsiu, siandie naudojaus proga, kol mazius pas mociute hihihi.gif
Atsakyti
Defliune, Yyy - ačiū 4u.gif
ne viskas man patinka... taciau as labai stengiuosi ir i darba idedu dalele saves, ideja ir pats paveikslas neatsiranda lengvai ir neapgalvotai ax.gif tikriausiai, kaip ir daugeliui tapanciu is sirdies.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2010 10 30, 21:47)
Defliune, Yyy - ačiū 4u.gif
ne viskas man patinka... taciau as labai stengiuosi ir i darba idedu dalele saves, ideja ir pats paveikslas neatsiranda lengvai ir neapgalvotai ax.gif tikriausiai, kaip ir daugeliui tapanciu is sirdies.... ax.gif

aha, tikra tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
sveikos, silkininkes smile.gif)

gal kuri dirbate su salta batika? kaip reik pasidaryti vasko - parafino lydini????

bandziau ant silko tepti salta vaska JAVANOS. viskas gerai, tik jei didelis plotas, daug reikia. o buteliukas kainuoja 26- 29 Lt. gan brangiai gaunasi. tad galvoju apie pigesni varianta.
Atsakyti