Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Ačiū, už pagyras 4u.gif
Yyy nu fantastiškai čia pavarei bigsmile.gif šaunuolė thumbup.gif o uošvienėm tai reikia pasistengt, aš kai savajaj piešiau tai naktim nemiegojau. Norėjau, kad šalis gautūsi toks pat geras, kaip ir uošvienė.
Atsakyti
ELIJA, aciu 4u.gif biggrin.gif Naktys bemieges? biggrin.gif O kur salis tas anytos? bigsmile.gif gal foto yra? jauciu nerealus gavosi wink.gif
Atsakyti
Yyy, gražios aguonos smile.gif tokios lengvos, plastiškos

aš pagaliau pataikiau šviesų dienos metą laisvą valandėlę, tai pafotografavau paskutinį šalikėlį, visur įdėjau, dar įdėsiu ir čia, indiška nuotaika man jo, ar dėl ornamentų, ar dėl spalvų, ir tokia šilta geltona gavosi, kad net pačiai keista, iš kur ji tokia smile.gif

user posted image
Atsakyti

Dekui bigsmile.gif
Shima, nu man labai grazu, apskritai irgi mano spalvos swoon.gif

Galvoju, kokias cia geles galima butu piest vyro mociutei g.gif jei anytai jau aguonos g.gif
Atsakyti
shima,

nuostabus salikelis. pastebejau, kad daugiausia darbuojiesi ant sifono. man sis audinys taipogi mieliausias. pradejau piesti skara. bus dideli plotai. lyg esi minejusi, kad reikia pries tai sudrekinti. taip esu kazkada dariusi, bet vistiek nelygumai matesi.
atrodo ir greit stengiausi padengti dazais.
Atsakyti
Shima, drugeliai kaip visad super, Tau 4u.gif už pačią idėją. Bet jau šalis...visom progom ir visais atvejais su tokiu pasipuoši wub.gif
Atsakyti
Yyy, Laimantai smile.gif ačiū
Paskutiniu metu kažkaip apleidau šifoną, nors esu ant jo tapiusi daug smile.gif man taip bangomis užeina. Šiaip nedrėkinu niekad fono, nebent noriu išlieti kokį piešinuką abstraktesnį fone, kaip šalikėlyje su aguona paskutiniame.
Kiek aš pastebėjau, tapant ant šifono, kaip ir visur aišku, svarbu greitai tepti, kad neuždžiūtų, ir dar stengtis, padengti tolygiai, ir kad dažai gerai įsigertų ypač palei kontūrų kraštus, kitaip išdžiūvus matosi tokie dvigubi kontūrai. Vis kas nors klausia dėl fono, matyt nesiseka man kažkaip gerai nupasakoti smile.gif nors nieko ypatingo nedarau tapydama fonus, tik gausiai ir greitai tepu dažų ir daug teptuku makaluoju biggrin.gif

Elija, ačiū smile.gif na, taip drugeliai lengvabūdiškas dalykas rolleyes.gif šalikėliai rimčiau smile.gif
Atsakyti
Shima nepagyriau darbas puikus kaip visada. Man ypač spavinis derinys patinka
Atsakyti
ačiū tavi smile.gif
vis bandau kovoti su savo atsargumu naudoti kai kurias spalvas biggrin.gif jau su geltona, manau, pakankamai susidraugavau, ateityje laukia dar violetinė... mėlynos pakankamai nedaug esu naudojusi, ir vis galvoju, ar prieisiu kada iki susidraugavimo su rožine biggrin.gif
Atsakyti
Skarutė mažai princesei, kuri dievina multiplikacinius ponius
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
tavi, labai grazi skarele wub.gif
Atsakyti
Ačiū, tikiuos mergytei patiks smile.gif
Atsakyti