Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Daiva, ačiū už info apie puodus.
Vat ar tikrai Žilėnienė nukopino nuo manęs tai nubėgsiu į galeriją pažiūrėt. O kur ji galėjo matyt mano darbus tai Menas-sau ir Kairėnuose arba toj pačioj supermamkoj. Jei tai tik vitražinai laumžirgniai tai juos tikrai daug kas piešia, bet jei tai bandyta ir tokį pat kraštą dėt... na ji patį atradau netyčia ir žinau kaip daryt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 25 spalio 2010 - 09:21
tu laumzirgiu nete... devynios galybes ax.gif
atrandu koki nauja buda, o pasirodo jis jau seniai atrastas biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 25 spalio 2010 - 09:36
Oo cia kokios diskusijos smile.gif Pritariu DaivaiV, del tu visu 'atradimu' g.gif panasumu , siaip gali buti, bet jei ten kazkaip ypatingai tapyta, o pas kita zmogu irgi taip pat tapyta, tada jau kaip ir faktas g.gif

As vakar bandziau pirma karta ant sifono (eina sau, kaip skirias bigsmile.gif) Aguonas, nenorejau raudonu, tai emiau kita spalva smile.gif
Nuotraukos ne kazin kokios , betapant nupleskinau hihihi.gif
Nes kai vaikas namie, be sansu padaryt ta smile.gif

user posted image

user posted image

Tapiau su ideja anytai g.gif bet jis toks ner didelis gi 55x55cm, kazi ar nesiotu apskritai g.gif
Atsakyti
daiva, tai kad tokio krašto dar pas nieką nemačiau tongue.gif

Yyy, tikrai gražus darbas. Bet kaip faina tapyt ant šifono , tiesa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 25 spalio 2010 - 09:57
Yyy nu zinok super wub.gif man tikrai labai grazu biggrin.gif
tik vat galvoju... gal kaip anytai - pergrazu lotuliukas.gif juokauju tongue.gif pas mane anyta gera biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 25 spalio 2010 - 10:12
aciu mergaites smile.gif

tavi, aha, kazkaip, na tikrai savotiskai taip sifonas, patiko man bigsmile.gif

DaivaV laugh.gif laugh.gif
Atsakyti
Tu prie progos pabandyk krepdešina, ant jo da fainiau taposi. Gerai dažas liejas
Atsakyti
tavi, butinai g.gif galvoju tik, kad lyg nemaciau jo tadien Artinn, o i dekotexa gal jau uzveze g.gif
Atsakyti
Krepdešino ArtInn nemačiau o dekotexoj būna.
Tai va buvau pažiūrėt to Žilėnienės darbo. Labai gražus darbas, o su mano tai tik kad piešti laumžirgiai, bet juos piešia kas tik netingi ir šonuose padarytas puošimas taškuojant kaip kad naudojau savo poroje darbų. Bet taškavimas ne mano atradimas, o puantilistų. Taigi darbas su mano darbais nieko bendro neturi. Nežinau kur Enija matė 1:1 kopija bet tikrai nieko panašaus.
Atsakyti
tau geriau žinot kokie tie skirtumai biggrin.gif
Atsakyti
O man keista kad tu įžvelgei panašumą. Jau kas kas, o tu gerai išmanai dailę.
Atsakyti
mergytes biggrin.gif na koks skirtumas 4u.gif prasauuuuuuuuuuuuuu gyvenam draugiskai ax.gif biggrin.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti