Daiva, ačiū už info apie puodus.
Vat ar tikrai Žilėnienė nukopino nuo manęs tai nubėgsiu į galeriją pažiūrėt. O kur ji galėjo matyt mano darbus tai Menas-sau ir Kairėnuose arba toj pačioj supermamkoj. Jei tai tik vitražinai laumžirgniai tai juos tikrai daug kas piešia, bet jei tai bandyta ir tokį pat kraštą dėt... na ji patį atradau netyčia ir žinau kaip daryt.
tu laumzirgiu nete... devynios galybes
atrandu koki nauja buda, o pasirodo jis jau seniai atrastas
atrandu koki nauja buda, o pasirodo jis jau seniai atrastas
Oo cia kokios diskusijos Pritariu DaivaiV, del tu visu 'atradimu' panasumu , siaip gali buti, bet jei ten kazkaip ypatingai tapyta, o pas kita zmogu irgi taip pat tapyta, tada jau kaip ir faktas
As vakar bandziau pirma karta ant sifono (eina sau, kaip skirias ) Aguonas, nenorejau raudonu, tai emiau kita spalva
Nuotraukos ne kazin kokios , betapant nupleskinau
Nes kai vaikas namie, be sansu padaryt ta
Tapiau su ideja anytai bet jis toks ner didelis gi 55x55cm, kazi ar nesiotu apskritai
As vakar bandziau pirma karta ant sifono (eina sau, kaip skirias ) Aguonas, nenorejau raudonu, tai emiau kita spalva
Nuotraukos ne kazin kokios , betapant nupleskinau
Nes kai vaikas namie, be sansu padaryt ta
Tapiau su ideja anytai bet jis toks ner didelis gi 55x55cm, kazi ar nesiotu apskritai
daiva, tai kad tokio krašto dar pas nieką nemačiau
Yyy, tikrai gražus darbas. Bet kaip faina tapyt ant šifono , tiesa
Yyy, tikrai gražus darbas. Bet kaip faina tapyt ant šifono , tiesa
Yyy nu zinok super man tikrai labai grazu
tik vat galvoju... gal kaip anytai - pergrazu juokauju pas mane anyta gera
tik vat galvoju... gal kaip anytai - pergrazu juokauju pas mane anyta gera
aciu mergaites
tavi, aha, kazkaip, na tikrai savotiskai taip sifonas, patiko man
DaivaV
tavi, aha, kazkaip, na tikrai savotiskai taip sifonas, patiko man
DaivaV
Tu prie progos pabandyk krepdešina, ant jo da fainiau taposi. Gerai dažas liejas
tavi, butinai galvoju tik, kad lyg nemaciau jo tadien Artinn, o i dekotexa gal jau uzveze
Krepdešino ArtInn nemačiau o dekotexoj būna.
Tai va buvau pažiūrėt to Žilėnienės darbo. Labai gražus darbas, o su mano tai tik kad piešti laumžirgiai, bet juos piešia kas tik netingi ir šonuose padarytas puošimas taškuojant kaip kad naudojau savo poroje darbų. Bet taškavimas ne mano atradimas, o puantilistų. Taigi darbas su mano darbais nieko bendro neturi. Nežinau kur Enija matė 1:1 kopija bet tikrai nieko panašaus.
Tai va buvau pažiūrėt to Žilėnienės darbo. Labai gražus darbas, o su mano tai tik kad piešti laumžirgiai, bet juos piešia kas tik netingi ir šonuose padarytas puošimas taškuojant kaip kad naudojau savo poroje darbų. Bet taškavimas ne mano atradimas, o puantilistų. Taigi darbas su mano darbais nieko bendro neturi. Nežinau kur Enija matė 1:1 kopija bet tikrai nieko panašaus.
tau geriau žinot kokie tie skirtumai
O man keista kad tu įžvelgei panašumą. Jau kas kas, o tu gerai išmanai dailę.
mergytes na koks skirtumas prasauuuuuuuuuuuuuu gyvenam draugiskai