Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

QUOTE(ELlJA @ 2010 10 23, 12:10)
Kas ta Žilėnienė? Ir kas nuo ko nusižiūrėjo nesuprantu? Tavi, ačiū 4u.gif

dizianerė
http://lt.wikipedia....ja_Žilėnienė
http://julijazileniene.jurgita.lt/
ji dabar pakeitė pavardę, bet kalba apie ją.

user posted image
senamiestyje Vilniuje vienoje galerijoje kabo jos piešti šalikėliai. Neseniai atsirado. Laumžirgiai kaip TAVI darbuose kuriuos ji jau seniai čia rodė. O kaina blink.gif VIrš 300 už mažutį siaurutį doh.gif
Atsakyti
Enija, nu kokia tūndra esu biggrin.gif gi pasirodo žinau, kas yra Žilėnienė doh.gif Vat dėl to, kad ją daug kas žino, jos mažutis siaurutis ir kainuoja 300 Lt. cool.gif
P.s. Yyy, kur pirkote tuos rėmelius su šilku?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ELlJA: 23 spalio 2010 - 14:35
QUOTE(tavi @ 2010 10 22, 11:06)
Puikus darbas. Sakyčiau Sigutės Ach stiliuje

Ačiū už gerą žodį smile.gif
Atsakyti
Elija, ArtInn pirkau smile.gif Kazkaip zinojau, kad niekas man ju nesukals, arba lauksiu tris simtus metu biggrin.gif
Atsakyti
O geras. Štai ką reiškia internetas. Viena paguoda aš anksčiau dariau ir tai gali nuotrauka įrodyt. g.gif . Be to kokia garbė kai tavę dizaineris atkartoja
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 10 24, 08:36)
O geras. Štai ką reiškia internetas. Viena paguoda aš anksčiau dariau ir tai gali nuotrauka įrodyt. g.gif . Be to kokia garbė kai tavę dizaineris atkartoja

hihihi.gif tai jau tikrai. Bet žinok jei šalia sudėtum tai tavieji darbai atrodo daug geresni nei tos dizainerės. Ji dar nemoka elgtis su šilku. doh.gif
Atsakyti
Enija, o kurioj galerijoj? Mirtis kaip smalsu pamatyt
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 10 24, 13:28)
Enija, o kurioj galerijoj? Mirtis kaip smalsu pamatyt

nežinau gatvės pavadinimo bet nupasakosiu. Senamiestyje einant nuo rotušės fontano kažkuria tai gatvele. Buvau prieš savaitę ten, tai detaliai nupasakot negaliu. Ar ne toj kur pakabintos avytės palei duris ir lėlių interjerinių paroda vis dar yra. Ten daug visokių broškių, tikrai labai gražių ir kabo vos keli šalikučiai. Taip pažiūrėjau, pamačiau Laumžirgius ir pamaniau kad čia tavo darbas, pasidomėjau kaina ir pamačiau prierašą kad čia dizainerės anos darbukas. Bet nueik pažiūrėt ir pažvengt. Jų palausiau ar priima iš kitų ne dizainerių darbus, sakė kad priima. Priduok savo, bus linksma. thumbup.gif
Atsakyti
Va kokie nutikimai blink.gif tavi, galėtumei pasiūlyti Žilėnienei šilko pamokas pravesti biggrin.gif jeigu jau ji taip veržiasi bandyti, bet tik kopijuoti moka, arba tikrai nunešti į galeriją savo. Ta galerija vadinasi Aukso avis.
negerai pletkinti, bet bandžiau ir aš ten nešti šalikėlį, bet kai pamačiau, kad antkainis uždėtas 170%, po vieno bandymo dingo noras bandyt jiems uždirbinėt pinigus, tuo labiau, kad už tokią kainą niekas nepirko mano darbo...

Elija, gražūs laumžirgiukai mirksiukas.gif
Atsakyti
Žinau tą galeriją. Buvau ten šalikus davusi. O dėl antkainio tai tik mūsų valdžią galimą kaltintį. Kai man Vilniaus kailiuose tą kainą procentais padalino kur eina pinigai tai tikrai ne kaži ką jie uždirba.
Atsakyti
Na, gal ir taip, tavi, aš neįsigilinus į tuos dalykus
Atsakyti
gražių darbų pridėjot biggrin.gif thumbup.gif
ELlJA man labai gražūs laumžirgiai wub.gif

teisybę pasakius nelabai supratau nuo ko nukopijavo Žilėnienė ax.gif
dėl antkainio tai tikrai... galima kaltinti tik valdžią cool.gif jei galerijoj šalikėliai kainuoja 300 lt ir uždėtas 100% antkainis - kaina 150 lt. ax.gif ar, bent už vardą, tai didelė kaina?
o dėl vardo... pabandykit jį užsiribti... kiek kantrybės, sumanumo, pinigų... talento reikia doh.gif kaip žmogus ji yra tolerantiška, protinga ir etc. ax.gif na ... tai tik mano asmeninė nuomonė 4u.gif

tavi buvau per išeigines Gariūnuose, pilnas turgus baltarusiškų greitpuodžių, jų kaina 120 lt ir yra ir 6 l, ir 10 l, ir 12 l. 4u.gif nepirkau, pinigėliai buvo skirti kitiems dalykams, tai nežinau apie kokybę, tačiau žmonės perka, gal geri, o ir kaina normali ax.gif ne taip kaip parduotuvėj kaina prasideda nuo 300 lt.
Atsakyti