Grazus darbelis
QUOTE(tavi @ 2010 10 20, 20:31)
Grazus darbelis
aciu truputi patvarkiau,nes kai ikeliau foto pamaciau keleta trukumu
Laba diena
Labai prašau patarimo, kokios firmos dažai galėtų tikti piešti ant sintetinio audinio, pats audinys (bifleksas, ar lykra dar vadinamas - tikslaus pavadinimo nžn) panašus į tokį iš kurio siuvami maudimosi kostiumėliai (tempiasi į visas puses).
Silver city klausiau, sako nėra dažų gryn sintetikai. Vis tik pabandžiau Javana textil flash, tai nusiplauna, ar nepakankamai ilgai lyginau ar jie visai netinka, net nžn.
Ar patarkit kokioj parduotuvėj pardavinėjami dažai audiniams, ar tekstilei.
Akriliniai nenusiplauna, bet jie kietėja ir audinys tampa ne toks elastingas.
Busiu labai dėkinga už bet kokį patarimą
Labai prašau patarimo, kokios firmos dažai galėtų tikti piešti ant sintetinio audinio, pats audinys (bifleksas, ar lykra dar vadinamas - tikslaus pavadinimo nžn) panašus į tokį iš kurio siuvami maudimosi kostiumėliai (tempiasi į visas puses).
Silver city klausiau, sako nėra dažų gryn sintetikai. Vis tik pabandžiau Javana textil flash, tai nusiplauna, ar nepakankamai ilgai lyginau ar jie visai netinka, net nžn.
Ar patarkit kokioj parduotuvėj pardavinėjami dažai audiniams, ar tekstilei.
Akriliniai nenusiplauna, bet jie kietėja ir audinys tampa ne toks elastingas.
Busiu labai dėkinga už bet kokį patarimą
Jurina, gali pabandyti Pebeo, jie ryškesni arba kitus Javana ne textil flash. Kažkiek nusiplaus bet vistiek liks. Viskas priklauso kokio ryškumo nori. Nes esu virinusi medžiaga su Javana tai pabluko bet liko maloni švelni spalva. Tiesa prieš tai reik palyginti. Ir lygink su pertraukom. Palygini pvz 10 min darai pertrauka ir vėl 10 min
QUOTE(tavi @ 2010 10 21, 10:44)
Jurina, gali pabandyti Pebeo, jie ryškesni arba kitus Javana ne textil flash. Kažkiek nusiplaus bet vistiek liks. Viskas priklauso kokio ryškumo nori. Nes esu virinusi medžiaga su Javana tai pabluko bet liko maloni švelni spalva. Tiesa prieš tai reik palyginti. Ir lygink su pertraukom. Palygini pvz 10 min darai pertrauka ir vėl 10 min
Ačiū, pasidomėsiu.
Reikia kad visiškai nenusiplautų, nes darbo daug ir bus labai skaudu jei nusiplaus. Ir pabandysiu ilgiau lyginti, nes tiek laiko tikrai nelyginau.
Jurina, jei turi gabalėlį tos medžiagos pirma ant jos bandyk
Puikus darbas. Sakyčiau Sigutės Ach stiliuje
Kiek fainuolių darbelių pridėjot labai faini kaklaraiščiai ir šalikai. Atleiskite, jei suklysiu, bet ten berods Defliunes mmm
Mano pernai metais pradėtas ir dabar baigtas mėlynuos mano mėlynam miegamajame. Tik nepavyko lygiai užtempti ant pagrindo, bet sueis
Mano pernai metais pradėtas ir dabar baigtas mėlynuos mano mėlynam miegamajame. Tik nepavyko lygiai užtempti ant pagrindo, bet sueis
gražu, Elija
Laumžirgiai žiūriu labai populiarūs šiuo metu. Neseniai buvau galerijoje kur mačiau Žilėnienės šalikėlį. Tai žinokit viens prie vieno kaip TAVI laumžirgiai. Nusižiūrėjo ji ar ką?
Kas ta Žilėnienė? Ir kas nuo ko nusižiūrėjo nesuprantu? Tavi, ačiū