Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Yyy, tas rašiklis yra naudojamas tik piešiniui perkelti ant šilko, prieš tapant kontūru ir dažais, kai sudrėkini jis išnyksta, tai yra tepant dažus, ar sudrėkinus vandeniu, arba ir su laiku per parą maždaug, išnyksta nuo drėgmės ore. Jis dažų tekėjimo niekaip nepaveikia. Šiaip patogus daiktas, nereikia dėti eskizo po šilku ar iš rankos bandyt kreivot viską smile.gif
Atsakyti
Shima, aa bigsmile.gif aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,
kol jus cia pripieset tokiu nuostabiu darbeliu, as sirgau ir tik retkarciais ilysdavau paziureti...saunuoles merginos..
man kazkaip kai salta silkas nesipiesia smile.gif tada daugiau norisi vilnos, bet kartais bandau derinti viena su kitu...o cia idedu savo pirmaji batikos darbeli, sifono salika . batika zavi tuo, kad nelabai isivaizduoji kas gausis smile.gif
http://lt.netlog.com...p;surr=0#photos
Atsakyti
Labuka smile.gif
Vakar tapiau pirmaja skarele smile.gif
bandziau visokius budus, tai ta skarele nera solidi, nes visokiu tematiku pilna. Gaila, pamirsau nufotografuot, kol istempta buvo vakar:

user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Kas vedė užsiėmimą Menas sau?
Atsakyti
tavi, niu zinok vardo dabar nepasakysiu g.gif tokia faina, auksta, linksma, pilna moteris smile.gif
eisiu dar tesinio smile.gif
Atsakyti
na va dar sukurpiau viena kaklaraisti

Smaragdinis ruduo, krepdesinas, 142 cm smile.gif
user posted image

o kita norejau padaryti ne geles smile.gif
Gyvenimo mozaika, habotai
user posted image
Atsakyti
Šaunuolė gražu
Atsakyti
sudomino mane tie hobotai. Reiks kokią parduotuvę aplankyti ir ištirti kas ten per audinys, nes nuotraukose labai jaukiai atrodo. ax.gif
Atsakyti
o man habotai toks kietokas atrodo. Nors labai smagu ant jo tapyti.
Atsakyti
Taip, jis kietesnis ir storesnis nei ponge 5, bet uztat dazai labai smagiai liejasi, spalvos lieka sodrios, ant jo manau, labai gerai pano piesti.
Bet apskritai karsciu fiksuojami dazai keicia silko svelnumo struktura, jis bet kuriuo atveju taps kietesnis sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2010 10 19, 13:34)

kaip grazu wub.gif
Papildyta:
rodau dar vieną nedidelį darbelį... blush2.gif
user posted image
Atsakyti