Yyy, tas rašiklis yra naudojamas tik piešiniui perkelti ant šilko, prieš tapant kontūru ir dažais, kai sudrėkini jis išnyksta, tai yra tepant dažus, ar sudrėkinus vandeniu, arba ir su laiku per parą maždaug, išnyksta nuo drėgmės ore. Jis dažų tekėjimo niekaip nepaveikia. Šiaip patogus daiktas, nereikia dėti eskizo po šilku ar iš rankos bandyt kreivot viską
Shima, aa aciu uz info
Sveikutes,
kol jus cia pripieset tokiu nuostabiu darbeliu, as sirgau ir tik retkarciais ilysdavau paziureti...saunuoles merginos..
man kazkaip kai salta silkas nesipiesia tada daugiau norisi vilnos, bet kartais bandau derinti viena su kitu...o cia idedu savo pirmaji batikos darbeli, sifono salika . batika zavi tuo, kad nelabai isivaizduoji kas gausis
http://lt.netlog.com...p;surr=0#photos
kol jus cia pripieset tokiu nuostabiu darbeliu, as sirgau ir tik retkarciais ilysdavau paziureti...saunuoles merginos..
man kazkaip kai salta silkas nesipiesia tada daugiau norisi vilnos, bet kartais bandau derinti viena su kitu...o cia idedu savo pirmaji batikos darbeli, sifono salika . batika zavi tuo, kad nelabai isivaizduoji kas gausis
http://lt.netlog.com...p;surr=0#photos
Labuka
Vakar tapiau pirmaja skarele
bandziau visokius budus, tai ta skarele nera solidi, nes visokiu tematiku pilna. Gaila, pamirsau nufotografuot, kol istempta buvo vakar:
Vakar tapiau pirmaja skarele
bandziau visokius budus, tai ta skarele nera solidi, nes visokiu tematiku pilna. Gaila, pamirsau nufotografuot, kol istempta buvo vakar:
Kas vedė užsiėmimą Menas sau?
tavi, niu zinok vardo dabar nepasakysiu tokia faina, auksta, linksma, pilna moteris
eisiu dar tesinio
eisiu dar tesinio
na va dar sukurpiau viena kaklaraisti
Smaragdinis ruduo, krepdesinas, 142 cm
o kita norejau padaryti ne geles
Gyvenimo mozaika, habotai
Smaragdinis ruduo, krepdesinas, 142 cm
o kita norejau padaryti ne geles
Gyvenimo mozaika, habotai
Šaunuolė gražu
sudomino mane tie hobotai. Reiks kokią parduotuvę aplankyti ir ištirti kas ten per audinys, nes nuotraukose labai jaukiai atrodo.
o man habotai toks kietokas atrodo. Nors labai smagu ant jo tapyti.
Taip, jis kietesnis ir storesnis nei ponge 5, bet uztat dazai labai smagiai liejasi, spalvos lieka sodrios, ant jo manau, labai gerai pano piesti.
Bet apskritai karsciu fiksuojami dazai keicia silko svelnumo struktura, jis bet kuriuo atveju taps kietesnis
Bet apskritai karsciu fiksuojami dazai keicia silko svelnumo struktura, jis bet kuriuo atveju taps kietesnis
QUOTE(Defliune @ 2010 10 19, 13:34)
kaip grazu
Papildyta:
rodau dar vieną nedidelį darbelį...