Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

o as didelius remus ant grindu dedu, nugarai ir keliams po to krantai biggrin.gif
na ir... tokio didelio remo kaip tavi neturiu ax.gif pakanka mazesnio.
tavi teisi - dideli plota piesti nepatogu, nebent ant darbo lipsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 31 rugpjūčio 2010 - 10:27
Na mergaites, mano klausimas toks - ar moketumete 42 lt uz porcelianini inda dazams maisyti??? Gavau atsakyma, tai vienos tokia kaina su siuntimu.
Man reikia jiems atsakyti.
Kaip manote?

Atsakyti
Aš sutinku. Paskaičiavus maždaug per pusantrų metų atsiperka. Lieka tik viena man problema kaip nesudaužyt
Atsakyti
Pabandysiu rasti pigiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2010 08 31, 20:25)
Pabandysiu rasti pigiau  g.gif

Na, brangoka g.gif Jei rastum iki kokiu 30 Lt, tai paimciau. Taip toli kaip Tavi neskaiciuoju lotuliukas.gif esu nepraktiska, netaupi ir daiktu nemoku saugoti. (svajoju nors kiek to ismokti lotuliukas.gif )
Man va teptuku geru reiketu. Gal kas zinot kur geriau isigyt? Piesiu su tokiais kur vaikuciam i mokykla perka biggrin.gif
Remas mano didziausias 200x90 sunkiai sutelpu, vasara daznai lauke dirbu, o siaip vargstu doh.gif
Uzuolaideles manau sifonines neblogai butu. Tik kad skystokos.
Atsakyti
Sveikos, kažkaip praleidau pokalbį apie porcelianinius indelius anksčiau, dabar susiradau. Bet arba man vaidenasi, arba tikrai panašių dalykų esu mačiusi ale kaip lėkštelės užkandžiams biggrin.gif gal galima būtų rast ką pritaikyt, kažin, gal kokioj maksimoj kada būtų panašių dalykėlių netyčia, ten visko karts nuo karto užveža

Daiva, man atrodo irgi, kad šifonas užuolaidai labiau tiktų pagal kritimą, nors aišku, žiūrint kokio permatomumo norisi ir kokioj vietoj kabinama turbūt. Šifono prieš tiesioginę saulę gali ir iš vis beveik nesimatyt spalvų ir pan. g.gif

butybe, teptukus aš perku dailės prekėse, visokius voverės ar ponio plaukų, kažkaip nesiskundžiu jais, nors brangiausių ir neperku, mano taisyklė teptukai ne daugiau 5 Lt vienas, ir apsieinu dažniausiai su trim. Turiu ir kinišką teptuką, skirtą kinų tapybai, nusipirkau tokį brangoką, bet prie jo nepripratau kažkaip, arba jis pasitaikė negeros kokybės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shima: 31 rugpjūčio 2010 - 23:30
Shima užkandinės lėkštelės žinoma gali būt pigiau tik ar jų glazūra nesureaguos su dažais. Visgi dažai gan agresyvūs
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2010 08 31, 21:42)

Man va teptuku geru reiketu. Gal kas zinot kur geriau isigyt? Piesiu su tokiais kur vaikuciam i mokykla perka  biggrin.gif

Vilniuje gerais teptukais prekiauja Pilies 6-17 "Bambuko sodai" galerijoje. Nuiekur kitur tokių specializuotų teptukų nesu mačiusi. ax.gif Tik reikia klausti apie pačius teptukus, nes vieni labai gerai į save sugeria dažus, kiti kaip tik lengvai paleidžia, kiti plonu ir labai ilgu plauku. Žodžiu perku tik ten. ax.gif
Atsakyti
Shima tu teisi del Maximos indeliu, bet as ieskojau kur daugiau skyreliu, buvau radusi tik su 5, o tos kut skirtos alyvuogems, pailgos - netinka, nepatogios.
Aisku is bedos galima ir jas panaudoti. Bet man buvo net idomu, kodel pas mus nera, o dabar ieskau kur pigiau butu jas rasti.

Daviau uzklausima dar vvienai parduotuvei ziuresim, ka jie atsakys.
Atsakyti
Mane tai domina tie teptukai kur Enija sake. Tik bijau kad nesugebesiu issirinkti ko reikia. Manau viskas atsiskleidzia dirbant su jais, o kainos ju tokios, kad bandymams neprisipirksi g.gif
Dar del porcelianiniu leksteliu. Svarbu issiaiskinti ar ten tikrai porcelianas ir ar garantuotai nelips. Leksteles neduztancio stiklo bandziau, atrodo ir gana sunkiai atgramdziau. Siaip ir plastmase kai kuri tinka. Pirkau senukuose paletes tokios blizgesnes plastmases, tai atsiplauna lengvai, neisigeria. Trukumas ju tas, kad pertvareles labai zemos, nepatogu, susimaiso man visi dazai. Reik gerai apeit kanceliarines ir paieskot blizgiu paleciu aukstesnem pertvarelem. Gal ir rastume smile.gif
Atsakyti
Aš teptuką irgi pirkau Pilies gatvėje, ten kur Enija kaip tik nurodė, bet vat matyt nepataikiau aš tinkamą nusipirkti verysad.gif kažkaip nelimpa jis man ir tiek.

Dėl palečių porcelianinių, žinoma, tavi turbūt teisi, ten medžiagos jau išbandytos ir specialiai pritaikytos tose, kur pardavinėja dailininkams, tai patogu, kad nereikia ieškot ir eksperimentuoti, tik vat baugina tos kainos aukštos.
Dėl blizgesnių palečių įdomu pasidarė, kai eisiu pro kokią parduotuvę, kur jų galėtų būti, reikės užmesti akį.
Atsakyti
Radau keramikini indeli, Dysnos g. parduotuveje, kainavo 30 lt smile.gif VALIOOO smile.gif
Nereikes siustis ir pardaveja sake, kad ju dar turi uztektinai ir neuzilgo ateis papildymas.

8 skyreliu, gelytes formos smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 01 rugsėjo 2010 - 13:57