ELIJA todel, kad ne i tema ir daugelio jos meno darbu nelabai galima suprasti... dedu viena
sis gyvunelis gyvena ant saldytuvo
QUOTE(daivaV @ 2010 10 13, 20:11)
ELIJA todel, kad ne i tema ir daugelio jos meno darbu nelabai galima suprasti... dedu viena
Obaa, bet kaip idomiai atrodo
Sveikos
idesiu ir as savo darbeli jusu teismui... kol kas dar neiremintas...
idesiu ir as savo darbeli jusu teismui... kol kas dar neiremintas...
Grazus darbas, DOLLILYTE, lyriskas
Daiva, nu žinok tavo dukriuko darbas įsimenantis. Man jis tikrai patinka
DOLLILYTE ..... kaip gražu tikrai - labai labai
Yyy, tavi - ačiū už dukriuką mano mažiukei 4 metukai, su akvarele, ar pieštukais piešia kaip priklauso, t.y. yra ir nosis, ir rankos, ir jei tai moteris - krūtinė tačiau su šiais dažiukais dar viskas dažniausiai susimakaloja tik neseniai gavo dovanų
Yyy, tavi - ačiū už dukriuką mano mažiukei 4 metukai, su akvarele, ar pieštukais piešia kaip priklauso, t.y. yra ir nosis, ir rankos, ir jei tai moteris - krūtinė tačiau su šiais dažiukais dar viskas dažniausiai susimakaloja tik neseniai gavo dovanų
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 10 13, 23:09)
Na man labai mielas tikrai lyriskas, ir sprendimas visas labai idomus
DaivaV, o pala, kas ten per dazai? nu bais idomus, aisku, maniskis dar per mazas butu su jais kazka
bandžiau ant smūgio nete rasti... nepavyko, šie dažai parduodami visose žaislų parduotuvėse, jais vaikai piešia ant plastikinių lapų, kai piešinys išdžiūsta galima atsargiai nulupti ir prie ko nori priklijuoti. piešinėlių niekuo tepti nereikia - jie patys prilimpa, nebent šiek tiek pašlapinti taip pat lengvai, vėliau juos galima nuimti. parduotuvėj parduodami įvairių dydžių šių dažų rinkiniai
QUOTE(daivaV @ 2010 10 14, 12:46)
bandžiau ant smūgio nete rasti... nepavyko, šie dažai parduodami visose žaislų parduotuvėse, jais vaikai piešia ant plastikinių lapų, kai piešinys išdžiūsta galima atsargiai nulupti ir prie ko nori priklijuoti. piešinėlių niekuo tepti nereikia - jie patys prilimpa, nebent šiek tiek pašlapinti taip pat lengvai, vėliau juos galima nuimti. parduotuvėj parduodami įvairių dydžių šių dažų rinkiniai
o bet kaip idomu, cia nereali dovana siaip aciu uz informacija
pasidomesiu
QUOTE(daivaV @ 2010 10 14, 12:46)
cia tokie,vadinami, vitraziniai dazai...
daivaV, geras, kaip fainai atrodo. Toks modernistinas vabaliokas Šaunuolė mergytė, kai užaugs, pieš kaip mama
DOLLILYTE, wow greičiau rėmink šitą grožį labai dailus. Nu tikrai labai.
DOLLILYTE, wow greičiau rėmink šitą grožį labai dailus. Nu tikrai labai.