Tarybinė pipetė nelabai tinka, ilgai nelaikys. Dažai agresyvoki ir tiesiog guma trapi pasidarys
QUOTE(daivaV @ 2010 10 13, 10:22)
Yyy tavi norejo pasakyti, kad yra pirkti plastmasiniu pipeciu
ir truputi ne i tema - tavo katinas toks.... na nezinau... lyg depresuotai traukuliuotas
ir truputi ne i tema - tavo katinas toks.... na nezinau... lyg depresuotai traukuliuotas
A, nu tikrai, blasko vaikas, tai nesusgaudau
Ten siaip, isprotejes katinukas Vaikam labai patinka
QUOTE(tavi @ 2010 10 13, 10:29)
Tarybinė pipetė nelabai tinka, ilgai nelaikys. Dažai agresyvoki ir tiesiog guma trapi pasidarys
Aisku na, nebuvo Akropolio vaistinej kitu, nieko, papirksiu kitas po to aciu uz info
Plastmasinės pipetė parduodamos dekotexoj kaip ir dažai. Dekotexa randas šalia ermitažo akropolyje
tavi, aha, bet ner pas juos nebent su nauja siunta va atves ir silko taip pat
Jo, jau žinau. Kažko paskutiniu metu vis vokiečiai ko neįdeda
Daiva, gražu, juoda jau man atrodo tampa, o gal jau tapo tavo stiliumi, nors prisimenu, sakei, kad kartais ir netyčia taip gaunasi
dėl pipečių, kažkaip aš niekaip prie jų nepriprantu, naudoju LeFranc&Bourgeois dažus pagrinde, nors kontūrai jų prastesni, Javanos daug kokybiškesni, bet dažų spalvos ryškesnės. Su Pebeo negalėčiau palyginti, jų nebandžiau. O Javanos turimus visus susipilsčiau iškart į tuščius buteliukus su dozatoriumi, nes be dozatoriaus man nepakeliamas vargas, kai reikia daug spalvų maišyt
dėl pipečių, kažkaip aš niekaip prie jų nepriprantu, naudoju LeFranc&Bourgeois dažus pagrinde, nors kontūrai jų prastesni, Javanos daug kokybiškesni, bet dažų spalvos ryškesnės. Su Pebeo negalėčiau palyginti, jų nebandžiau. O Javanos turimus visus susipilsčiau iškart į tuščius buteliukus su dozatoriumi, nes be dozatoriaus man nepakeliamas vargas, kai reikia daug spalvų maišyt
Shima, o nu ideja cia aisku o kur pirkai buteliukus su dozatorium? gal ir man pasipilstyt
O tu Pebeo į kriauklę išpilk ir turėsi
Na tuščius buteliukus turi kai dažus pabaigi
Na tuščius buteliukus turi kai dažus pabaigi
daivaV, jazau jazau ... nu ką aš galiu pasakyti - ir vėl gražu kaip ir minėjau - juoda tiesiog mano spalva, bet net neabejoju, jei fonas būtų kitas - darbas nebūtų prastesnis. Aguonos tokios lyg inscenizuotos, kiekviena dalyvauja "veiksme", kiekviena lyg filmo veikėjas. Nu žodžiu išpildyta, gražu
Kaip Tu taip sugebi greitai tuos šalikėlius padaryti?
Kaip Tu taip sugebi greitai tuos šalikėlius padaryti?
Yyy, tavi teisingai pasakė, naudoju tiesiog tuščius likusius nuo išnaudotų dažų
Yyy, tavi, Simute, ELIJA - didelis jums aciu mergytes
ELIJA tikrai negreitai tapau... gal tik paskutiniu metu daugiau darbu, nes 2 savaites buvau namie su sergancia dukryte, tai dviese paisem - as silka, isiklausydama i jos komentarus, o maziuke su tokiais dazais kurie uzkieteja ir galima bet kur priklijuot nulupus nuo lapo ir gaunasi kaip vitrazas tiek maziuke pridirbo, kad dabar visa dviaukste dukryciu lovyte super grazi
ir.... visiskai negaliu kito darbo pradeti tik pabaigus viena
ELIJA tikrai negreitai tapau... gal tik paskutiniu metu daugiau darbu, nes 2 savaites buvau namie su sergancia dukryte, tai dviese paisem - as silka, isiklausydama i jos komentarus, o maziuke su tokiais dazais kurie uzkieteja ir galima bet kur priklijuot nulupus nuo lapo ir gaunasi kaip vitrazas tiek maziuke pridirbo, kad dabar visa dviaukste dukryciu lovyte super grazi
ir.... visiskai negaliu kito darbo pradeti tik pabaigus viena
o aš atvirkščiai - pradedu šimtą, baigiu vieną
Na kad ir ne į temą, bet parodyk savo dukrytės meną, būt įdomu pamatyti nors ne ant šilko, bet visgi menas.
Na kad ir ne į temą, bet parodyk savo dukrytės meną, būt įdomu pamatyti nors ne ant šilko, bet visgi menas.