Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Tarybinė pipetė nelabai tinka, ilgai nelaikys. Dažai agresyvoki ir tiesiog guma trapi pasidarys
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2010 10 13, 10:22)
Yyy tavi norejo pasakyti, kad yra pirkti plastmasiniu pipeciu ax.gif
ir truputi ne i tema - tavo katinas toks.... lotuliukas.gif na nezinau... lyg depresuotai traukuliuotas biggrin.gif

A, nu tikrai, blasko vaikas, tai nesusgaudau doh.gif biggrin.gif
Ten siaip, isprotejes katinukas biggrin.gif Vaikam labai patinka laugh.gif

QUOTE(tavi @ 2010 10 13, 10:29)
Tarybinė pipetė nelabai tinka, ilgai nelaikys. Dažai agresyvoki ir tiesiog guma trapi pasidarys

Aisku g.gif na, nebuvo Akropolio vaistinej kitu, nieko, papirksiu kitas po to bigsmile.gif aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Plastmasinės pipetė parduodamos dekotexoj kaip ir dažai. Dekotexa randas šalia ermitažo akropolyje
Atsakyti
tavi, aha, bet ner pas juos smile.gif nebent su nauja siunta va atves smile.gif ir silko taip pat smile.gif
Atsakyti
Jo, jau žinau. Kažko paskutiniu metu vis vokiečiai ko neįdeda
Atsakyti
Daiva, gražu, juoda jau man atrodo tampa, o gal jau tapo tavo stiliumi, nors prisimenu, sakei, kad kartais ir netyčia taip gaunasi smile.gif

dėl pipečių, kažkaip aš niekaip prie jų nepriprantu, naudoju LeFranc&Bourgeois dažus pagrinde, nors kontūrai jų prastesni, Javanos daug kokybiškesni, bet dažų spalvos ryškesnės. Su Pebeo negalėčiau palyginti, jų nebandžiau. O Javanos turimus visus susipilsčiau iškart į tuščius buteliukus su dozatoriumi, nes be dozatoriaus man nepakeliamas vargas, kai reikia daug spalvų maišyt biggrin.gif
Atsakyti
Shima, o nu ideja cia aisku g.gif o kur pirkai buteliukus su dozatorium? bigsmile.gif gal ir man pasipilstyt g.gif
Atsakyti
O tu Pebeo į kriauklę išpilk ir turėsi lotuliukas.gif
Na tuščius buteliukus turi kai dažus pabaigi
Atsakyti
daivaV, jazau jazau ... nu ką aš galiu pasakyti - ir vėl gražu biggrin.gif kaip ir minėjau - juoda tiesiog mano spalva, bet net neabejoju, jei fonas būtų kitas - darbas nebūtų prastesnis. Aguonos tokios lyg inscenizuotos, kiekviena dalyvauja "veiksme", kiekviena lyg filmo veikėjas. Nu žodžiu išpildyta, gražu wub.gif
Kaip Tu taip sugebi greitai tuos šalikėlius padaryti? 4u.gif
Atsakyti
Yyy, tavi teisingai pasakė, naudoju tiesiog tuščius likusius nuo išnaudotų dažų smile.gif
Atsakyti
Yyy, tavi, Simute, ELIJA - didelis jums aciu mergytes wub.gif 4u.gif

ELIJA tikrai negreitai tapau... gal tik paskutiniu metu daugiau darbu, nes 2 savaites buvau namie su sergancia dukryte, tai dviese paisem - as silka, isiklausydama i jos komentarus, o maziuke su tokiais dazais kurie uzkieteja ir galima bet kur priklijuot nulupus nuo lapo ir gaunasi kaip vitrazas biggrin.gif tiek maziuke pridirbo, kad dabar visa dviaukste dukryciu lovyte super grazi lotuliukas.gif
ir.... visiskai negaliu kito darbo pradeti tik pabaigus viena ax.gif
Atsakyti
o aš atvirkščiai - pradedu šimtą, baigiu vieną biggrin.gif
Na kad ir ne į temą, bet parodyk savo dukrytės meną, būt įdomu pamatyti bigsmile.gif nors ne ant šilko, bet visgi menas.
Atsakyti