P.s. Vilniuje , kur perkate dazus? ir kokius?
As kolkas turiu Dekotexo Javana dazus + konturus
Vilniuje yra javana dažų Dekotexoj, ArtInn. Pebeo dažai ArtInn ir Meno mūzoj.
tavi, aciu, bet o kokius naudojat? Javana , kokius dar? kaip ten su ju kokybes skirtumu
Javana gali maišyt su Pebeo. Kokybė panaši tik Pebeo yra ryškesnių spalvų. Kontūrai geriau Javana, ypač bespalvis (gutta). Kitų dažų nežinau, ta prasme, kad nebandžiau
QUOTE(Defliune @ 2010 10 11, 13:32)
Labai grazu, "skanios" spalvos
Slogutį tai slogutį, ir man paliko, bet mano principas net ir pradedant tapyti, neskatinti kopijavimo, ypač gyvų autorių be jų sutikimo, ornamentų knygos tikrai neįsižeis, jos tam ir buvo leistos, kad kiti naudotųsi jomis, panašiai, kaip šiomis dienomis leidžiami siuvinėjimo, mezgimo schemų rinkiniai ir net ir šilko tapybos knygos su trafaretais... mirę dailininkai taip pat neįisižeis, aš ir pati esu sėmusis įkvėpimo iš daugelio dailininkų, bet visada ir parašau, kas mane įkvėpė, taip, mano nuomone, parodoma ir pagarba ir jų darbų įvertinimas... suprantu, ne visi turi idėjų, ne visi kūrybiški, bet tegu būna bent sąžiningi, jeigu rodo tuos darbus viešai... moteris prisipažino, taigi, viskas tuo ir išsisprendė...
tai mano nuomonė, ir tiek, nesiginčiju su kitaip manančiais, ir neketinu ginčytis su tais, kurie mano, kad aš neteisi, kiekvienas turim teisę turėti savo nuomonę ir principus...
tai tiek, dabar jau tikrai nieko daugiau šia tema nesakysiu
tai mano nuomonė, ir tiek, nesiginčiju su kitaip manančiais, ir neketinu ginčytis su tais, kurie mano, kad aš neteisi, kiekvienas turim teisę turėti savo nuomonę ir principus...
tai tiek, dabar jau tikrai nieko daugiau šia tema nesakysiu
Simute labai lauksiu tavo darbu
na... ech... dedu savo aguonas galit drąsiai rėžti ką galvojat ką tavi pasakys - nujaučiu
na... ech... dedu savo aguonas galit drąsiai rėžti ką galvojat ką tavi pasakys - nujaučiu
Aha, jau kad rėžiu ir vėl juodas. Bet gražus darbas, labai dekoratyvus
Labai grazios aguonos tamsus, bet solidus
O kaip jus dozuojate Javana dazus? su pipete?
O kaip jus dozuojate Javana dazus? su pipete?
Taip su pipete, Pebeo savo kamštelyje turi kuo lašinti dažus. Maišau tiek vienus tiek kitus su vandeniu arba su baltais dažais. Balti ne tik šviesina bet duoda dar ir šaltą atspalvį. Vienu žodžiu gali pirkt tiek vienus tiek kitus. Pirkdama pipetę plastmasinę žiūrėk kad storoji dalis nebūtų labai kieta, tokios labai greit pasibaigia, skyla pusiau
QUOTE(tavi @ 2010 10 13, 09:40)
Taip su pipete, Pebeo savo kamštelyje turi kuo lašinti dažus. Maišau tiek vienus tiek kitus su vandeniu arba su baltais dažais. Balti ne tik šviesina bet duoda dar ir šaltą atspalvį. Vienu žodžiu gali pirkt tiek vienus tiek kitus. Pirkdama pipetę plastmasinę žiūrėk kad storoji dalis nebūtų labai kieta, tokios labai greit pasibaigia, skyla pusiau
aha, Pebeo tuo man patiko, kad turi dozatoriu, bet nusipirkus tai Javana esu, o is baltu, tai tik sviesinanciaja turiu
Pipete, tai nelabai supratau Pas mane paprasta, ta, tarybine
Yyy tavi norejo pasakyti, kad yra pirkti plastmasiniu pipeciu
ir truputi ne i tema - tavo katinas toks.... na nezinau... lyg depresuotai traukuliuotas
ir truputi ne i tema - tavo katinas toks.... na nezinau... lyg depresuotai traukuliuotas