Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

P.s. Vilniuje , kur perkate dazus? g.gif ir kokius?
As kolkas turiu Dekotexo Javana dazus + konturus g.gif
Atsakyti
Vilniuje yra javana dažų Dekotexoj, ArtInn. Pebeo dažai ArtInn ir Meno mūzoj.
Atsakyti
tavi, aciu, bet o kokius naudojat? Javana , kokius dar? g.gif kaip ten su ju kokybes skirtumu g.gif
Atsakyti
Javana gali maišyt su Pebeo. Kokybė panaši tik Pebeo yra ryškesnių spalvų. Kontūrai geriau Javana, ypač bespalvis (gutta). Kitų dažų nežinau, ta prasme, kad nebandžiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 12 spalio 2010 - 11:35
QUOTE(Defliune @ 2010 10 11, 13:32)
Jau nuo remo nuimta, tai atspalvi itakoja grindu spalva  ax.gif
user posted image

Labai grazu, "skanios" spalvos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SigaSigute: 12 spalio 2010 - 11:47
Slogutį tai slogutį, ir man paliko, bet mano principas net ir pradedant tapyti, neskatinti kopijavimo, ypač gyvų autorių be jų sutikimo, ornamentų knygos tikrai neįsižeis, jos tam ir buvo leistos, kad kiti naudotųsi jomis, panašiai, kaip šiomis dienomis leidžiami siuvinėjimo, mezgimo schemų rinkiniai ir net ir šilko tapybos knygos su trafaretais... mirę dailininkai taip pat neįisižeis, aš ir pati esu sėmusis įkvėpimo iš daugelio dailininkų, bet visada ir parašau, kas mane įkvėpė, taip, mano nuomone, parodoma ir pagarba ir jų darbų įvertinimas... suprantu, ne visi turi idėjų, ne visi kūrybiški, bet tegu būna bent sąžiningi, jeigu rodo tuos darbus viešai... moteris prisipažino, taigi, viskas tuo ir išsisprendė...
tai mano nuomonė, ir tiek, nesiginčiju su kitaip manančiais, ir neketinu ginčytis su tais, kurie mano, kad aš neteisi, kiekvienas turim teisę turėti savo nuomonę ir principus...

tai tiek, dabar jau tikrai nieko daugiau šia tema nesakysiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Simute 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif labai lauksiu tavo darbu ax.gif

na... ech... biggrin.gif dedu savo aguonas ax.gif galit drąsiai rėžti ką galvojat biggrin.gif ką tavi pasakys - nujaučiu tongue.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 12 spalio 2010 - 22:00
Aha, jau kad rėžiu ir vėl juodas. mirksiukas.gif Bet gražus darbas, labai dekoratyvus
Atsakyti
Labai grazios aguonos bigsmile.gif tamsus, bet solidus smile.gif

O kaip jus dozuojate Javana dazus? g.gif su pipete?
Atsakyti
Taip su pipete, Pebeo savo kamštelyje turi kuo lašinti dažus. Maišau tiek vienus tiek kitus su vandeniu arba su baltais dažais. Balti ne tik šviesina bet duoda dar ir šaltą atspalvį. Vienu žodžiu gali pirkt tiek vienus tiek kitus. Pirkdama pipetę plastmasinę žiūrėk kad storoji dalis nebūtų labai kieta, tokios labai greit pasibaigia, skyla pusiau
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 10 13, 09:40)
Taip su pipete, Pebeo savo kamštelyje turi kuo lašinti dažus. Maišau tiek vienus tiek kitus su vandeniu arba su baltais dažais. Balti ne tik šviesina bet duoda dar ir šaltą atspalvį. Vienu žodžiu gali pirkt tiek vienus tiek kitus. Pirkdama pipetę plastmasinę žiūrėk kad storoji dalis nebūtų labai kieta, tokios labai greit pasibaigia, skyla pusiau

g.gif aha, Pebeo tuo man patiko, kad turi dozatoriu, bet nusipirkus tai Javana esu, o is baltu, tai tik sviesinanciaja turiu smile.gif
Pipete, tai nelabai supratau g.gif Pas mane paprasta, ta, tarybine smile.gif
Atsakyti
Yyy tavi norejo pasakyti, kad yra pirkti plastmasiniu pipeciu ax.gif
ir truputi ne i tema - tavo katinas toks.... lotuliukas.gif na nezinau... lyg depresuotai traukuliuotas biggrin.gif
Atsakyti