Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Ei, Defliune, irisus tai parodyk visu grožiu. O tai dabar tik pusiau matos
Atsakyti
Jau nuo remo nuimta, tai atspalvi itakoja grindu spalva ax.gif
user posted image
Atsakyti
O maj Gad koks grožis bigsmile.gif nu čia ir padirbėta 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir Aš noriu tokiųųųų rolleyes.gif
Atsakyti
Defliune - labai grazu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 11 spalio 2010 - 13:59
Super gavos
Atsakyti
Na dėl to kopijavimo jau asmeniškai išsiaiškinom, tikiuosi šitas nesusipratimas neatims noro tapyti ir ieškoti savo stiliaus ir sprendimų 4u.gif

Defliune, gražu, kai tokie dideli tie žiedai, tai toks pusiau abstraktus piešinys, kaip debesėliai tie irisai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2010 10 11, 12:30)
Na va, pagaliau padariau issvajotus irisus smile.gif Motyvas panaudotas is kazkokio vokisko zurnalo apie silko tapyba, labai jau ispudi paliko irisai smile.gif
Melynieji irisai, 180x45, habotai

Labai gražus darbas. Tik nesijuokit, bet nežinau ir noriu sužinoti kas yra habotai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Enija @ 2010 10 11, 19:07)
Labai gražus darbas. Tik nesijuokit, bet nežinau ir noriu sužinoti kas yra habotai  blush2.gif

labai labai visiems aciu uz pagyrimus, zemai lenkiuosi 4u.gif
habotai = ponge 9, t.y. jis tankesnis tongue.gif

sitas straipsnis man patiko
http://www.vunder.ee...aterjalidLT.pdf
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 11 spalio 2010 - 20:06
labai gražus darbeliai, aš tik pradedu domėtis bandysiu ir pati piešti ant šilko smile.gif
Atsakyti
is tikruju... tai toki sloguti paliko siandiena.... doh.gif
zaviuosi ornamentu knygomis, lygiai taip pat kitas zmogus jomis zavisi - pas mus abu gali atsirasti tas pat motyvas tik savaip interpretuotas ax.gif nezinau kodel dabar rasau, jau du kartus istryniau... vien zodziu. Gal tiesiog klaida buvo prasyme ivertinti kopijuota darba ax.gif
kazkodel Defliune straipsnio negaliu paskaityti unsure.gif neatsidaro...
Atsakyti
Yra dar vienas variantas. Kažkieno darbas taip patiko, kad užsifiksavo ir netyčia pakartoji. Man taip buvo, todėl ir nesmerkiu.
Kitas reikalas, kad kai kažką mokau tapypos pati skatinu kopijuoti, nes tik taip galima išmoktį.
Galėčiau nurodyti kas ir ką kopijavo . Galima tai žinoma pavadint įkvėpimo pasisėmimu, bet kam to reik. Žmogus prisipažino ir baigiam. Mano darbus irgi nenoriu sakyt kopijavo, sakysim pasinaudojo kai kuriais elementais smile.gif Įsveikata.
Man tai pliusas, reiškia tikrai kažkas buvo gerai atlikta smile.gif Internetinėj erdvėj jau tiek visko yra, kad gali pakartot net nenorėdamas. Mes naudojamės ornamentų knygom, įmam elementus, tai irgi kopijavimas. Visą esmė tai padaryt puikiai, o jei gali ir geriau.
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 10 12, 09:07)
Yra dar vienas variantas. Kažkieno darbas taip patiko, kad užsifiksavo ir netyčia pakartoji. Man taip buvo, todėl ir nesmerkiu.
Kitas reikalas, kad kai kažką mokau tapypos pati skatinu kopijuoti, nes tik taip galima išmoktį.
Galėčiau nurodyti kas  ir ką kopijavo . Galima tai žinoma pavadint įkvėpimo pasisėmimu, bet kam to reik. Žmogus prisipažino ir baigiam.  Mano darbus irgi nenoriu sakyt kopijavo, sakysim pasinaudojo kai kuriais elementais smile.gif  Įsveikata.
Man tai pliusas, reiškia tikrai kažkas buvo gerai atlikta smile.gif Internetinėj erdvėj jau tiek visko yra, kad gali pakartot net nenorėdamas. Mes naudojamės ornamentų knygom, įmam elementus, tai irgi kopijavimas. Visą esmė tai padaryt puikiai, o jei gali ir geriau.

Laba ryta ,

va pritariu siai nuomonei g.gif
as stengiuos vis kazka savo atrast, sukurt, bet buna is pasamones isplaukia, kazkur matyti vaizdai g.gif manau, kad zmogiska, kitas dalykas, kai tip top sedi ir brauki bruksnius, bet net ir tai, manau, jei tas darbas lieka tau, kaip pamoka tapybos, kita kart gali net niekam nerodyt ir niekam sirdies neskaudes wink.gif
As tai pilna siaip fantazijos turiu biggrin.gif tai susimala viskas, net nezinau nuo ko pradet tapyt biggrin.gif
Atsakyti