Ei, Defliune, irisus tai parodyk visu grožiu. O tai dabar tik pusiau matos
Jau nuo remo nuimta, tai atspalvi itakoja grindu spalva
O maj Gad koks grožis nu čia ir padirbėta ir Aš noriu tokiųųųų
Defliune - labai grazu
Super gavos
Na dėl to kopijavimo jau asmeniškai išsiaiškinom, tikiuosi šitas nesusipratimas neatims noro tapyti ir ieškoti savo stiliaus ir sprendimų
Defliune, gražu, kai tokie dideli tie žiedai, tai toks pusiau abstraktus piešinys, kaip debesėliai tie irisai
Defliune, gražu, kai tokie dideli tie žiedai, tai toks pusiau abstraktus piešinys, kaip debesėliai tie irisai
QUOTE(Defliune @ 2010 10 11, 12:30)
Na va, pagaliau padariau issvajotus irisus Motyvas panaudotas is kazkokio vokisko zurnalo apie silko tapyba, labai jau ispudi paliko irisai
Melynieji irisai, 180x45, habotai
Melynieji irisai, 180x45, habotai
Labai gražus darbas. Tik nesijuokit, bet nežinau ir noriu sužinoti kas yra habotai
QUOTE(Enija @ 2010 10 11, 19:07)
Labai gražus darbas. Tik nesijuokit, bet nežinau ir noriu sužinoti kas yra habotai
labai labai visiems aciu uz pagyrimus, zemai lenkiuosi
habotai = ponge 9, t.y. jis tankesnis
sitas straipsnis man patiko
http://www.vunder.ee...aterjalidLT.pdf
is tikruju... tai toki sloguti paliko siandiena....
zaviuosi ornamentu knygomis, lygiai taip pat kitas zmogus jomis zavisi - pas mus abu gali atsirasti tas pat motyvas tik savaip interpretuotas nezinau kodel dabar rasau, jau du kartus istryniau... vien zodziu. Gal tiesiog klaida buvo prasyme ivertinti kopijuota darba
kazkodel Defliune straipsnio negaliu paskaityti neatsidaro...
zaviuosi ornamentu knygomis, lygiai taip pat kitas zmogus jomis zavisi - pas mus abu gali atsirasti tas pat motyvas tik savaip interpretuotas nezinau kodel dabar rasau, jau du kartus istryniau... vien zodziu. Gal tiesiog klaida buvo prasyme ivertinti kopijuota darba
kazkodel Defliune straipsnio negaliu paskaityti neatsidaro...
Yra dar vienas variantas. Kažkieno darbas taip patiko, kad užsifiksavo ir netyčia pakartoji. Man taip buvo, todėl ir nesmerkiu.
Kitas reikalas, kad kai kažką mokau tapypos pati skatinu kopijuoti, nes tik taip galima išmoktį.
Galėčiau nurodyti kas ir ką kopijavo . Galima tai žinoma pavadint įkvėpimo pasisėmimu, bet kam to reik. Žmogus prisipažino ir baigiam. Mano darbus irgi nenoriu sakyt kopijavo, sakysim pasinaudojo kai kuriais elementais Įsveikata.
Man tai pliusas, reiškia tikrai kažkas buvo gerai atlikta Internetinėj erdvėj jau tiek visko yra, kad gali pakartot net nenorėdamas. Mes naudojamės ornamentų knygom, įmam elementus, tai irgi kopijavimas. Visą esmė tai padaryt puikiai, o jei gali ir geriau.
Kitas reikalas, kad kai kažką mokau tapypos pati skatinu kopijuoti, nes tik taip galima išmoktį.
Galėčiau nurodyti kas ir ką kopijavo . Galima tai žinoma pavadint įkvėpimo pasisėmimu, bet kam to reik. Žmogus prisipažino ir baigiam. Mano darbus irgi nenoriu sakyt kopijavo, sakysim pasinaudojo kai kuriais elementais Įsveikata.
Man tai pliusas, reiškia tikrai kažkas buvo gerai atlikta Internetinėj erdvėj jau tiek visko yra, kad gali pakartot net nenorėdamas. Mes naudojamės ornamentų knygom, įmam elementus, tai irgi kopijavimas. Visą esmė tai padaryt puikiai, o jei gali ir geriau.
QUOTE(tavi @ 2010 10 12, 09:07)
Yra dar vienas variantas. Kažkieno darbas taip patiko, kad užsifiksavo ir netyčia pakartoji. Man taip buvo, todėl ir nesmerkiu.
Laba ryta ,
va pritariu siai nuomonei
as stengiuos vis kazka savo atrast, sukurt, bet buna is pasamones isplaukia, kazkur matyti vaizdai manau, kad zmogiska, kitas dalykas, kai tip top sedi ir brauki bruksnius, bet net ir tai, manau, jei tas darbas lieka tau, kaip pamoka tapybos, kita kart gali net niekam nerodyt ir niekam sirdies neskaudes
As tai pilna siaip fantazijos turiu tai susimala viskas, net nezinau nuo ko pradet tapyt