Man su katėm patiko.
mok123 antrasis darbelis man patiko, o pirmojo, zalio, ornamenteliai lyg is Shimutes
Laba vakara
Prisijungiu ir as i temuke, labai miela dushiai meno saka
Siandien pirma blyna kepiau, daugiau mazasis nedave namie
Dabar seksiu atidziai, kokiais patarimais dalijates ir tt jei nieko pries
Tik as tai jau toki vaikiska ant smugio piestelejau Kad net geda, cia prisiziurejus profu darbu
Prisijungiu ir as i temuke, labai miela dushiai meno saka
Siandien pirma blyna kepiau, daugiau mazasis nedave namie
Dabar seksiu atidziai, kokiais patarimais dalijates ir tt jei nieko pries
Tik as tai jau toki vaikiska ant smugio piestelejau Kad net geda, cia prisiziurejus profu darbu
QUOTE(daivaV @ 2010 10 10, 20:08)
mok123 antrasis darbelis man patiko, o pirmojo, zalio, ornamenteliai lyg is Shimutes
pakopijavau truputeli:)
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2010 10 10, 18:08)
Nu man pvz labai gražiai padirbėta. O gal yra daugiau?
aciu
yra dar vienas, pats pirmasis darbelis, bet ant sifono buvau tapiusi ir kazkaip visai nevykusi fotke gavos, o pats darbelis jau pas seimininke
siuo metu du darbukai ant remuko uztempti po truputeli auginami (konturuojami).
Papildyta:
Aciu, kad labai neispeiket
Tas kas pats nepaiso, tai giria, nes paciam taip neiseitu, o jus tai - profes, jusu darbeliai nuostabus, zaviuosi jais.
Pasidalinkite paslaptimi kaip lygiai ispiesiat linijas, jei darot kokius ornamentus ar pan., nejau lyniuote i pagalba ateina?
QUOTE(mok123 @ 2010 10 10, 21:55)
pakopijavau truputeli:)
kažkaip keistas jausmas taip matyti "interpretuotą" savo darbą... O jūs ketinate ir specializuotis kopijavime? Tada gal, kai rinksitės, ką kopijuoti, jeigu galima daugiau mano darbų nesirinkit...
To žalio laikyt kopija tikrai negalėčiau. Jei sąžiningai net neatkreipiau dėmesio. Na egiptietiški motyvai ir tiek. Linija vaikiška. Kai palygini Shimos ir šį darbą tai jo motyvo panašumo yra.
QUOTE(tavi @ 2010 10 11, 06:57)
To žalio laikyt kopija tikrai negalėčiau. Jei sąžiningai net neatkreipiau dėmesio. Na egiptietiški motyvai ir tiek. Linija vaikiška. Kai palygini Shimos ir šį darbą tai jo motyvo panašumo yra.
man irgi į originalą nelabai panašu, o ornamentai gali pasikartoti ir pas kūrėjus nieko nežinančius apie mūsų kompaniją, tačiau pati piešėja prisipažino kad kopijavo. Už sąžiningumą tarsi nebaudžia, bet matyti savo darbų prastesnę versiją turėtų būti labai nemalonu. Todėl linkiu mok123 išmokti kurti savo idėjas.
Na tiesa sakant matyt geresnę versiją nei originalas irgi būtų nemalonu
Papildyta:
Pažiūrėjau aš tą knygą Susie Stoke. Tapyba ant šilko.
Jei nieko nemoki ,ta knyga yra kaip pradžiai, tikrai nebloga. Bet pinigų jai tikrai pagailėčiau, internete yra daugiau informacijos.
Davydov ir Kerolain Erl duoda daugiau vertingos informacijos
Papildyta:
Pažiūrėjau aš tą knygą Susie Stoke. Tapyba ant šilko.
Jei nieko nemoki ,ta knyga yra kaip pradžiai, tikrai nebloga. Bet pinigų jai tikrai pagailėčiau, internete yra daugiau informacijos.
Davydov ir Kerolain Erl duoda daugiau vertingos informacijos
Kai pamaciau Mok123 zalia darbeli, iskart pagalvojau, kad tas gelytes kazkur maciau. Detaliu kopijavimas mene manau tikrai neisvengiamas, bet as irgi uz tai, kad jei imamos kai kurios detales, jos butu patobulintos savosiomis ir galiausiai butu isgautas savas motyvas.
As kaip suprantu, Shimute kuria savo motyvus, tokie ornamentai, kaip jos Pavasario skareleje yra unikalus, tai skaityciau, kad tai jau sioks toks plagijatas Linkiu sekmes kuriant savo motyvus
As kaip suprantu, Shimute kuria savo motyvus, tokie ornamentai, kaip jos Pavasario skareleje yra unikalus, tai skaityciau, kad tai jau sioks toks plagijatas Linkiu sekmes kuriant savo motyvus
aš ir sakau, kur man matyti tie motyvai, o vat kaip čia gavosi.
Na aš ir galvoju, kad detalių panaudojimas yra neišvengiamas, bet vat kažkaip mes čia tarpusavyje susitariam, atsiklausiam ir t.t. Tad gyvenime draugiškai
Aš vakar taškiausi į visas puses, puoliau nuo vieno darbo prie kito ir eilinį kartą sh... gavosi. Kaip mane nervuoja tokia būsena - norisi aprėpti daug, bet dažnai nesigauna. Toks tas savaitgalis trumpas, kad norisi išnaudoti kiekvieną sekundę.
Na aš ir galvoju, kad detalių panaudojimas yra neišvengiamas, bet vat kažkaip mes čia tarpusavyje susitariam, atsiklausiam ir t.t. Tad gyvenime draugiškai
Aš vakar taškiausi į visas puses, puoliau nuo vieno darbo prie kito ir eilinį kartą sh... gavosi. Kaip mane nervuoja tokia būsena - norisi aprėpti daug, bet dažnai nesigauna. Toks tas savaitgalis trumpas, kad norisi išnaudoti kiekvieną sekundę.
Na va, pagaliau padariau issvajotus irisus Motyvas panaudotas is kazkokio vokisko zurnalo apie silko tapyba, labai jau ispudi paliko irisai
Melynieji irisai, 180x45, habotai
Melynieji irisai, 180x45, habotai
Defliune nuostabus irisai