Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Aciu,Shimut 4u.gif 4u.gif Nuostabus jusu visu darbeliai,mergaites. As dar tik pradedu blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matararaika: 05 spalio 2010 - 17:33
Sveikos
Smagu, kad kazkam patiko mano taskuotas darbas smile.gif Darbo tikrai buvo, bet riesui lavinti visai nieko biggrin.gif
Gavosi batikos technika, bet is tikruju naudojau bespalvi kontura ir tiek ax.gif
Kaip sakant uzsakovu fantazijai ribu nera thumbup.gif
Atsakyti
prapuolė visos...
uzsitepiau grunta ant silko, bandziau tapyti biggrin.gif , tik turbut per storai ... nes kad ir kiek sudreksta - visai nesilieja ax.gif vis tik smagiau, kai dazai skleidziasi ant silko smile.gif
Atsakyti
Tam kad ant grunto lietusi reik labai drėgnai tepti. Tada gruntas aptirpsta ir kiek liejas. Visa esmė tapybos ant grunto, kad dažas nesilietų. Todėl man ir patinka be grunto dirbti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 08 spalio 2010 - 12:13
esme tame, kad ir kokia bala padarau - gruntas netirpsta ir dazai nesilieja lotuliukas.gif kai kuriose vietose norejau grunta aptirpdyti - o fig biggrin.gif
Atsakyti
Nu geras, tai tikrai užtinkavai
Papildyta:
Gali bandyt nuįmti nuo rėmo ir išskalbtį, manau jau blogiau nebus. O jei liks plėmai daryk šibori.
Atsakyti
ai ..... biggrin.gif tapau daug mazu ornamenteliu, noriu paziureti kas gausis kai garuose uzfiksuosiu rolleyes.gif jei gausis - bus sagiu tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 08 spalio 2010 - 12:58
na sagės irgi gerai
Atsakyti
Sveikutės, tavi, daivaV, jau parašiau po atsiprašymą į až ax.gif
daiva, na matyt tikrai gerai užkrovei to grunto, jaučiu vistiek bus kažkas fantastiško, tad greit tempk jį čia biggrin.gif
Atsakyti
ENIJA tikrai nesuprantu del ko atsiprasineji biggrin.gif dar bus tu progu drinks_cheers.gif
ir dar neturiu ko tempt rolleyes.gif jei kas gausis po virimo atitempsiu, tik nieko tokio nebus, tik mazu grnamentuku, is kuriu jau dabar keleta sugadinau, nes primaisiau spalvu iki purvinos spalvos lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, tapytojos,

ziurejau ziurejau seile varvindama i jusu darbukus ir pati susigundziau.
Tik jau rankos drebejimo tai nepavyksta isvengti, o kur dar spalvu pabegimo avarijos.
Bet pabandau prisiduoti jusu teismui blush2.gif
http://www.facebook....mp;l=71f75c97bd
Atsakyti
Nu man pvz labai gražiai padirbėta. O gal yra daugiau? ax.gif
Atsakyti