Sveikos
Smagu, kad kazkam patiko mano taskuotas darbas Darbo tikrai buvo, bet riesui lavinti visai nieko
Gavosi batikos technika, bet is tikruju naudojau bespalvi kontura ir tiek
Kaip sakant uzsakovu fantazijai ribu nera
Smagu, kad kazkam patiko mano taskuotas darbas Darbo tikrai buvo, bet riesui lavinti visai nieko
Gavosi batikos technika, bet is tikruju naudojau bespalvi kontura ir tiek
Kaip sakant uzsakovu fantazijai ribu nera
prapuolė visos...
uzsitepiau grunta ant silko, bandziau tapyti , tik turbut per storai ... nes kad ir kiek sudreksta - visai nesilieja vis tik smagiau, kai dazai skleidziasi ant silko
uzsitepiau grunta ant silko, bandziau tapyti , tik turbut per storai ... nes kad ir kiek sudreksta - visai nesilieja vis tik smagiau, kai dazai skleidziasi ant silko
Tam kad ant grunto lietusi reik labai drėgnai tepti. Tada gruntas aptirpsta ir kiek liejas. Visa esmė tapybos ant grunto, kad dažas nesilietų. Todėl man ir patinka be grunto dirbti
esme tame, kad ir kokia bala padarau - gruntas netirpsta ir dazai nesilieja kai kuriose vietose norejau grunta aptirpdyti - o fig
Nu geras, tai tikrai užtinkavai
Papildyta:
Gali bandyt nuįmti nuo rėmo ir išskalbtį, manau jau blogiau nebus. O jei liks plėmai daryk šibori.
Papildyta:
Gali bandyt nuįmti nuo rėmo ir išskalbtį, manau jau blogiau nebus. O jei liks plėmai daryk šibori.
ai ..... tapau daug mazu ornamenteliu, noriu paziureti kas gausis kai garuose uzfiksuosiu jei gausis - bus sagiu
na sagės irgi gerai
Sveikutės, tavi, daivaV, jau parašiau po atsiprašymą į až
daiva, na matyt tikrai gerai užkrovei to grunto, jaučiu vistiek bus kažkas fantastiško, tad greit tempk jį čia
daiva, na matyt tikrai gerai užkrovei to grunto, jaučiu vistiek bus kažkas fantastiško, tad greit tempk jį čia
ENIJA tikrai nesuprantu del ko atsiprasineji dar bus tu progu
ir dar neturiu ko tempt jei kas gausis po virimo atitempsiu, tik nieko tokio nebus, tik mazu grnamentuku, is kuriu jau dabar keleta sugadinau, nes primaisiau spalvu iki purvinos spalvos
ir dar neturiu ko tempt jei kas gausis po virimo atitempsiu, tik nieko tokio nebus, tik mazu grnamentuku, is kuriu jau dabar keleta sugadinau, nes primaisiau spalvu iki purvinos spalvos
Sveikos, tapytojos,
ziurejau ziurejau seile varvindama i jusu darbukus ir pati susigundziau.
Tik jau rankos drebejimo tai nepavyksta isvengti, o kur dar spalvu pabegimo avarijos.
Bet pabandau prisiduoti jusu teismui
http://www.facebook....mp;l=71f75c97bd
ziurejau ziurejau seile varvindama i jusu darbukus ir pati susigundziau.
Tik jau rankos drebejimo tai nepavyksta isvengti, o kur dar spalvu pabegimo avarijos.
Bet pabandau prisiduoti jusu teismui
http://www.facebook....mp;l=71f75c97bd
Nu man pvz labai gražiai padirbėta. O gal yra daugiau?