Christin , svarbu dirbti. Paskui ateina viskas :ir matymas, ir spalvų deriniai
tavi labai grazios aguonos, ju lapai tik nesupyk... man aguonelese truputi kliuna fonas, perejimas nuo vienos spalvos prie kitos, tai tik mano nuomone.... atsiprasau turiu klausima - kaip tapei lapus, tie kurie be konturo ?
tavi ar matei kaip fiksuoja silka ant garu Davidovo knygoje "Batika"? be jokio greitpuodzio
tavi ar matei kaip fiksuoja silka ant garu Davidovo knygoje "Batika"? be jokio greitpuodzio
Dar gerai nežiūrėjau. Lapai tai su kontūru , tiksliau su bespalviu.
Nepykstu, tik manę paveda mano fotografavimas , natūroj viskas geriau atrodo
Papildyta:
Tiesa panos ,Savičiaus gatvėje, 11 Čiurlionio namuose vyksta vienos šilkininkės paroda. Žiūpsnytės
Nepykstu, tik manę paveda mano fotografavimas , natūroj viskas geriau atrodo
Papildyta:
Tiesa panos ,Savičiaus gatvėje, 11 Čiurlionio namuose vyksta vienos šilkininkės paroda. Žiūpsnytės
tai tie lapukai, kur uz aguoneliu, yra tapyti su bespalviu konturu?
taip, jis išnyksta paskui ir nelieka ribų
As tai isivaizduoju, kad detas fonas, paskui bespalviu konturu ir dar karta dazyta ir druskos barstyta. Todel nesimato kad konturas buvo. Sitas efektas man cia labai gerai atrodo. Tokie lapeliai tarsi seseliniai. Manau realiai viskas su spalvom gerai. Zinau kad nuotrauka labai pakeicia darba.
O i paroda reiktu nueit, gal kas norit po kompanijai kartu? Ciurlionio namai cia kur netoli boksto gatves?
O i paroda reiktu nueit, gal kas norit po kompanijai kartu? Ciurlionio namai cia kur netoli boksto gatves?
Laba visiems
Na va pagaliau, uzsakyma isgimdziau Nieko ypatingo, bet zaismingo, bent jau man
Pavdinau Metiniais saldainiais - 180x45, habotai
Jezau, vat čia tai darbo buvo
Defliune taip ir norisi parasyti ta pati, kaip tavi
Defliune, vajezau kiek darbelio bet kaip gražu. čia kiek suprantu batika?
tavi, daivaV, labai smagu būtų su Jumis pabendrauti gyvai ir papliurpti šilko tema norėčiau į až gauti Jūsų numeriukus. Tavi numeriuką turėjau, bet ta sim kortelė mano jau nenaudojama, tai gal galima pakartot?
tavi, daivaV, labai smagu būtų su Jumis pabendrauti gyvai ir papliurpti šilko tema norėčiau į až gauti Jūsų numeriukus. Tavi numeriuką turėjau, bet ta sim kortelė mano jau nenaudojama, tai gal galima pakartot?
QUOTE(Defliune @ 2010 10 05, 14:27)
Laba visiems
Pasiziurejau as kaip jus rankdarbiaujat na super tiesiog kazkada ir as bandziau, bet nlb man pavyko
Tavi, pagaliau paveikslas
gražūs labai spalvų perėjimai gėlėse dar jeigu būtų įrėmintas gražiai, tikrai gerai atrodytų
Defliune, vaje, kiek pritaškuota bet smagiai atrodo
Matararaika, ačiū naudoju tuos pačius kontūrus kaip ir paprastai tapybai ant šilko
gražūs labai spalvų perėjimai gėlėse dar jeigu būtų įrėmintas gražiai, tikrai gerai atrodytų
Defliune, vaje, kiek pritaškuota bet smagiai atrodo
Matararaika, ačiū naudoju tuos pačius kontūrus kaip ir paprastai tapybai ant šilko