Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Christin , svarbu dirbti. Paskui ateina viskas :ir matymas, ir spalvų deriniai
Atsakyti
tavi labai grazios aguonos, ju lapai wub.gif wub.gif wub.gif tik nesupyk... man aguonelese truputi kliuna fonas, perejimas nuo vienos spalvos prie kitos, tai tik mano nuomone.... atsiprasau 4u.gif turiu klausima - kaip tapei lapus, tie kurie be konturo ax.gif ?
tavi ar matei kaip fiksuoja silka ant garu Davidovo knygoje "Batika"? be jokio greitpuodzio g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 05 spalio 2010 - 12:03
Dar gerai nežiūrėjau. Lapai tai su kontūru , tiksliau su bespalviu.
Nepykstu, tik manę paveda mano fotografavimas , natūroj viskas geriau atrodo mirksiukas.gif
Papildyta:

Tiesa panos ,Savičiaus gatvėje, 11 Čiurlionio namuose vyksta vienos šilkininkės paroda. Žiūpsnytės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 05 spalio 2010 - 12:21
tai tie lapukai, kur uz aguoneliu, yra tapyti su bespalviu konturu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 05 spalio 2010 - 12:25
taip, jis išnyksta paskui ir nelieka ribų
Atsakyti
As tai isivaizduoju, kad detas fonas, paskui bespalviu konturu ir dar karta dazyta ir druskos barstyta. Todel nesimato kad konturas buvo. Sitas efektas man cia labai gerai atrodo. Tokie lapeliai tarsi seseliniai. Manau realiai viskas su spalvom gerai. Zinau kad nuotrauka labai pakeicia darba.
O i paroda reiktu nueit, gal kas norit po kompanijai kartu? Ciurlionio namai cia kur netoli boksto gatves?
Atsakyti
Laba visiems
Na va pagaliau, uzsakyma isgimdziau smile.gif Nieko ypatingo, bet zaismingo, bent jau man smile.gif
Pavdinau Metiniais saldainiais - 180x45, habotai
user posted image
Atsakyti
Jezau, vat čia tai darbo buvo unsure.gif
Atsakyti
Defliune blink.gif taip ir norisi parasyti ta pati, kaip tavi biggrin.gif
Atsakyti
Defliune, vajezau kiek darbelio doh.gif bet kaip gražu. 4u.gif čia kiek suprantu batika?
tavi, daivaV, labai smagu būtų su Jumis pabendrauti gyvai ir papliurpti šilko tema 4u.gif norėčiau į až gauti Jūsų numeriukus. Tavi numeriuką turėjau, bet ta sim kortelė mano jau nenaudojama, tai gal galima pakartot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2010 10 05, 14:27)
Laba visiems
Na va pagaliau, uzsakyma isgimdziau smile.gif Nieko ypatingo, bet zaismingo, bent jau man smile.gif
Pavdinau Metiniais saldainiais - 180x45, habotai
user posted image

Pasiziurejau as kaip jus rankdarbiaujat 4u.gif na super tiesiog thumbup.gif kazkada ir as bandziau, bet nlb man pavyko blush2.gif
Atsakyti
Tavi, pagaliau paveikslas bigsmile.gif
gražūs labai spalvų perėjimai gėlėse smile.gif dar jeigu būtų įrėmintas gražiai, tikrai gerai atrodytų smile.gif

Defliune, vaje, kiek pritaškuota biggrin.gif bet smagiai atrodo

Matararaika, ačiū smile.gif naudoju tuos pačius kontūrus kaip ir paprastai tapybai ant šilko
Atsakyti