Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

butybe, ne paskutinė tikrai, aš dar nebandžius, bet manau dar greit ir nepabandysiu, nes pirma su paprastais reikia išmokt piešt, o paskui jau bus matyt. ax.gif
Atsakyti
o aš truputį išsisėmiau ax.gif unsure.gif ta prasme idėjų galvoj kirba daug, o tapyti....

ELIJA biggrin.gif kur žadėtos nuotraukos ax.gif
Atsakyti
Shima, labai jau grazus tavo darbeliai wub.gif wub.gif PASAKA! As nieko panasaus neesu dariusi,bet tikrai noreciau blush2.gif Koki kontura reikia naudoti gelyciu pakrasciams uztvirtinti? ax.gif Iskart dekoju 4u.gif help.gif
Atsakyti
daivaV, nepyk, mergyt, visą savaitgalį gastroliavau, šiandien svečių vakare turėsiu tai irgi neįdėsiu, bet tikrai nepamišau blush2.gif
tavi, tempk čia savo aguonas parodyt 4u.gif
Atsakyti
Ten kur matos juoda ištrikro yra tamsi baklažanu. Piešta ant krepdešino. Žinokit žymiai geriau ant jo piešt nei ant ponge. Dažas geriau teka ir ne taip chaotiškai kaip ant ponge.
Į datą nekreipkit dėmesio nu pamirštu nureguliuot doh.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 04 spalio 2010 - 10:22
Oho, Tavi, ispudinga smile.gif

Man irgi ant krepdesino patiko tapyti, ir spalvos tokios sodrios gaunasi smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Ieškau žmogaus, kuris ant drobės nutapytų reklaminį stendą smile.gif. Visa info į AŽ mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu Tavi, sedevras! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
tavi, nuostabu!!!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 10 04, 10:21)
Ten kur matos juoda ištrikro yra tamsi baklažanu. Piešta ant krepdešino. Žinokit žymiai geriau ant jo piešt nei ant ponge. Dažas geriau teka ir ne taip chaotiškai kaip ant ponge.

Labai patobulėjai per tuos kelis metus. Aguonos tikrai fantastiškos. wub.gif
Atsakyti
Labai ačiū visom už pagyras.
Atsakyti
tavi nuostabus darbas... 4u.gif thumbup.gif

ziurejau ziurejau jusu visu dabus ir nebegalejau susilaikyti neparasiusi: kokie nuostabus darbai jusu visu. Man dar toli grazu iki tokiu...
Atsakyti