Daiva, nuostabios saulėgrąžos Elija, tavo formulės man irgi patiko
Daiva, bet nesupratau apie specifinį kvapą dažų kažkaip niekad neužuodžiau nieko, gal aš čia be uoslės, reikės namiškių paklausinėt kitą kart
turiu pasakyti, kad ir as nelabai kazkoki kvapa uzuosdavau
kaip keista... tapau Avat Gardo dazais ir tikrai yra toks truputeli salstelejes, nezinau nei su kuo palyginti, kvapas
Simute aciu Kaip tavo gelytes?
as savo megzta jau baigineju, pasibaige rastas schemoj, tai is galvos toliau varau ech... kita savaite jau i darba
Simute aciu Kaip tavo gelytes?
as savo megzta jau baigineju, pasibaige rastas schemoj, tai is galvos toliau varau ech... kita savaite jau i darba
Daiva, gal kaip nors gal sureaguoja su tuo, į ką suvyniojusi garini
Gėlytes kraunu į savo temą, nors dar visų iš šitos pirmosios serijos neparodžiau.
Bet įkeliu ir čia, visgi šilko tapyba, gal labai nesupyks už tiek nuotraukų niekas
Gėlytes kraunu į savo temą, nors dar visų iš šitos pirmosios serijos neparodžiau.
Bet įkeliu ir čia, visgi šilko tapyba, gal labai nesupyks už tiek nuotraukų niekas
jau spėjau ir pas tave tėmelej pamatyti, tačiau ir čia parašysiu - man pačios gražiausios žalia ir raudona
ir kuo daugiau nuotraukų - tuo smagiau, bent man
vynioju į medvilninį audinį, tai nuo jo tikrai negali būti
ir kuo daugiau nuotraukų - tuo smagiau, bent man
vynioju į medvilninį audinį, tai nuo jo tikrai negali būti
Ir man, žalia ir raudona
Ačiū Daiva, tavi kažkaip šitos kol kas pirmauja tarp visų, kas pareiškia nuomonę
Nuostabios tos gelytes, puiki ideja . Labai gerai tie konturai uztvirtinti krasteli, kad nespurtu-esu jau ta dariusi .
Man raudona, zalia ir balta
Man raudona, zalia ir balta
Jo, si temele igavusi pagreiti, nespeju skaityti visu merginu komentarus
Daiva, aciu uz atsakyma, as ir galvojau, kad salikeliu spalva tokkia sodri, tai turbut gariniais dazais tapai laukiu nesulaukiu kitu darbu
Tavi, aciu uz info, bandysime ieskoti variantu gal reikes paciai sumeistruoti garinimo aparata.
Shima, nuostabi ideja, as gal pasirodysiu netaktiska, o kas cia? Panasu i sages
Daiva, aciu uz atsakyma, as ir galvojau, kad salikeliu spalva tokkia sodri, tai turbut gariniais dazais tapai laukiu nesulaukiu kitu darbu
Tavi, aciu uz info, bandysime ieskoti variantu gal reikes paciai sumeistruoti garinimo aparata.
Shima, nuostabi ideja, as gal pasirodysiu netaktiska, o kas cia? Panasu i sages
naca, ačiū man kilo mintis bežiūrint į kitų gėles iš sintetikos ir begalvojant, kad va šilkas negerai, kad neina apdeginti, paskui nušvito mintis, kad kontūras yra, bet paskui radau ir knygoje tokį būdą parodytą krašteliams, efektyvu, tik karpymas galėtų mažiau laiko užimti
ir vis dar tikrai pirmauja žalia ir raudona gėlės
Defliune, smagu, kad patiko Šiaip tai nusprendžiau, kad kol kas jas visur dedu taip, nes turiu daug detalių visokių, galiu ir prie segės pritvirtinti ir prie plaukų segtuko ir pan. tad bent kol kas bus laisvė rinktis, kas tai bus, toms, kas gėles rinksis
ir vis dar tikrai pirmauja žalia ir raudona gėlės
Defliune, smagu, kad patiko Šiaip tai nusprendžiau, kad kol kas jas visur dedu taip, nes turiu daug detalių visokių, galiu ir prie segės pritvirtinti ir prie plaukų segtuko ir pan. tad bent kol kas bus laisvė rinktis, kas tai bus, toms, kas gėles rinksis
O man priespaskutine gele grazi
Shima, o kazi, salikeliui toks krastelio apdirbimas turbut netiktu?
As turbut paskutine likau nebandzius garinamu dazu. Labai jie mane gundo, bet negaliu namie virt. O kazi patys dazai tapant turi kvapa, ar kenksmingi? Ar tik garinant atsiskleidzia?
Jei atsiras vieta kur galima bus nesti isgarinti, labai noreciau pabandyti.
Shima, o kazi, salikeliui toks krastelio apdirbimas turbut netiktu?
As turbut paskutine likau nebandzius garinamu dazu. Labai jie mane gundo, bet negaliu namie virt. O kazi patys dazai tapant turi kvapa, ar kenksmingi? Ar tik garinant atsiskleidzia?
Jei atsiras vieta kur galima bus nesti isgarinti, labai noreciau pabandyti.
butybe, ačiū, priešpaskutinė dar nebuvo sulaukusi pagyrimo
šalikėliui turbūt irgi tiktų teoriškai, šiaip gana tvirtai laiko šilką, nebrizga kraštai, nors gal ne toks smagus kraštelis būtų, nes reikėtų storiau užtepti, o kontūras vis tiek kietina kai apsiūtas jis toks minkštas, švelnus, bet čia mano pasvarstymas, reikėtų turbūt išbandyti.
šalikėliui turbūt irgi tiktų teoriškai, šiaip gana tvirtai laiko šilką, nebrizga kraštai, nors gal ne toks smagus kraštelis būtų, nes reikėtų storiau užtepti, o kontūras vis tiek kietina kai apsiūtas jis toks minkštas, švelnus, bet čia mano pasvarstymas, reikėtų turbūt išbandyti.