Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Daiva, nuostabios saulėgrąžos thumbup.gif Elija, tavo formulės man irgi patiko biggrin.gif

Daiva, bet nesupratau apie specifinį kvapą dažų g.gif kažkaip niekad neužuodžiau nieko, gal aš čia be uoslės, reikės namiškių paklausinėt kitą kart
Atsakyti
turiu pasakyti, kad ir as nelabai kazkoki kvapa uzuosdavau doh.gif
Atsakyti
kaip keista... g.gif tapau Avat Gardo dazais ir tikrai yra toks truputeli salstelejes, nezinau nei su kuo palyginti, kvapas unsure.gif

Simute aciu 4u.gif Kaip tavo gelytes?
as savo megzta jau baigineju, pasibaige rastas schemoj, tai is galvos toliau varau lotuliukas.gif ech... kita savaite jau i darba cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 30 rugsėjo 2010 - 15:00
Daiva, gal kaip nors gal sureaguoja su tuo, į ką suvyniojusi garini g.gif

Gėlytes kraunu į savo temą, nors dar visų iš šitos pirmosios serijos neparodžiau.
Bet įkeliu ir čia, visgi šilko tapyba, gal labai nesupyks už tiek nuotraukų niekas smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shima: 30 rugsėjo 2010 - 17:56
jau spėjau ir pas tave tėmelej pamatyti, tačiau ir čia parašysiu - wub.gif man pačios gražiausios žalia ir raudona wub.gif ax.gif
ir kuo daugiau nuotraukų - tuo smagiau, bent man ax.gif

vynioju į medvilninį audinį, tai nuo jo tikrai negali būti ax.gif
Atsakyti
Ir man, žalia ir raudona
Atsakyti
Ačiū Daiva, tavi smile.gif kažkaip šitos kol kas pirmauja tarp visų, kas pareiškia nuomonę smile.gif
Atsakyti
Nuostabios tos gelytes, puiki ideja thumbup.gif . Labai gerai tie konturai uztvirtinti krasteli, kad nespurtu-esu jau ta dariusi biggrin.gif .

Man raudona, zalia ir balta wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo naca: 30 rugsėjo 2010 - 19:38
Jo, si temele igavusi pagreiti, nespeju skaityti visu merginu komentarus smile.gif

Daiva, aciu uz atsakyma, as ir galvojau, kad salikeliu spalva tokkia sodri, tai turbut gariniais dazais tapai smile.gif laukiu nesulaukiu kitu darbu smile.gif

Tavi, aciu uz info, bandysime ieskoti variantu smile.gif gal reikes paciai sumeistruoti garinimo aparata.

Shima, nuostabi ideja, as gal pasirodysiu netaktiska, o kas cia? Panasu i sages smile.gif
Atsakyti
naca, ačiū 4u.gif man kilo mintis bežiūrint į kitų gėles iš sintetikos ir begalvojant, kad va šilkas negerai, kad neina apdeginti, paskui nušvito mintis, kad kontūras yra, bet paskui radau ir knygoje tokį būdą parodytą krašteliams, efektyvu, tik karpymas galėtų mažiau laiko užimti doh.gif
ir vis dar tikrai pirmauja žalia ir raudona gėlės biggrin.gif

Defliune, smagu, kad patiko blush2.gif Šiaip tai nusprendžiau, kad kol kas jas visur dedu taip, nes turiu daug detalių visokių, galiu ir prie segės pritvirtinti ir prie plaukų segtuko ir pan. tad bent kol kas bus laisvė rinktis, kas tai bus, toms, kas gėles rinksis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shima: 30 rugsėjo 2010 - 20:38
O man priespaskutine gele grazi biggrin.gif
Shima, o kazi, salikeliui toks krastelio apdirbimas turbut netiktu? g.gif
As turbut paskutine likau nebandzius garinamu dazu. Labai jie mane gundo, bet negaliu namie virt. O kazi patys dazai tapant turi kvapa, ar kenksmingi? Ar tik garinant atsiskleidzia?
Jei atsiras vieta kur galima bus nesti isgarinti, labai noreciau pabandyti.
Atsakyti
butybe, ačiū, priešpaskutinė dar nebuvo sulaukusi pagyrimo smile.gif

šalikėliui turbūt irgi tiktų teoriškai, šiaip gana tvirtai laiko šilką, nebrizga kraštai, nors gal ne toks smagus kraštelis būtų, nes reikėtų storiau užtepti, o kontūras vis tiek kietina g.gif kai apsiūtas jis toks minkštas, švelnus, bet čia mano pasvarstymas, reikėtų turbūt išbandyti.

Atsakyti