Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

butybe aciu 4u.gif
o stai ir pabaigtas mano ornamentu kilimelis,
tik truputi sukudes ir sutrumpejes biggrin.gif perdariau krastus rolleyes.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 30 rugpjūčio 2010 - 13:51
labai patinka visi darbai..labai dziaugiuosi daivos ornamentais...apie shimos pauksti aplamai zodziu truksta...noriu ikisti savo trigrasi del reminimo..nezinau, man kazkaip patys graziausi silko darbai, kada jie yra aptraukti ant poremio, be jokio remo ir be po silku pakisto kazkokio balto pagrindo..tada man jie tokie tikri silkiniai-lengvi ir permatomi..bet, aisku, cia kiekvienam kitaip..
Atsakyti
Nu dabar is vis super!!! (cia apie Daivos sali tongue.gif ) O krastai ir man nepatinka. Dabar nemazai darbu darau ant matuojamo silko, tik pati apsiuvinet labai tingiu blush2.gif tai su siuvejos paslaugom brangokai iseina.
Atsakyti
Vijapinavija, butybe - aciu 4u.gif

as pati su krastais kankinuosi biggrin.gif plonyciais siulais, overloku, nustacius siauruti krasteli ax.gif tik kad sprusta ir etc. silkas, sudetingas ir kruopstus procesas cool.gif nors ir su masina, apmegzti ne visada ikvepimo turiu, o ir ne visada tinka ax.gif
shifona ne tik kad apsiuti, o ir apkirpti tiesiai sudetinga - slidineja i visas puses doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 30 rugpjūčio 2010 - 15:23
Daiva, man labai patinka. Spalvos puikios
Atsakyti
Daiva, nuostabiai atrodo taip padrapiruotas bigsmile.gif

Vijapinavija, ačiū smile.gif gal ir būtų gražu, bet aš žiopla ir per mažai vietos aplink palikau balto šilko, tai sukuosi kitaip dabar. Išbandyt reikėtų visus būdus, iš tikro tik su pagaliukais bandžiau, tai negaliu sakyt, kaip man labiau patinka smile.gif

dėl kraštų, buvau labai nusivylusi visų šalikėlių krašteliais, bet pakeliui pasitaikė ir užėjau į kitą parduotuvę ir nusipirkau kelis, tai taip pavyzdingai apsiūti, matyt reikia rasti atitinkamą firmą ar pan., kurie nechaltūrina.
Atsakyti
Mielos darbščiosios bitelės smile.gif

Norėjau paprašyti, gal galit mestelt į temą arba į AŽ nuorodas į savo foto-galerijas, kur būtų galima nužiūrėti ir įsigyti kokį darbelį - noriu papuošti vieną svečią. 4u.gif
Atsakyti
tavi, shimute aciu brangiosios 4u.gif
noreciau sau namuose trumputes uzuolaidas kambaryje pasidaryti, tik niekaip neapsisprendziu koki shilka imt siam reikalui ax.gif kaip galvojat 5 ar 8? viena diena atrodo vienaip, o kita jau kitaip doh.gif
Atsakyti
Manau 8, bet šilkas nuo saulės po kiek laiko gelsta
Atsakyti
aciu tavi 4u.gif
apie tai nepagalvojau ax.gif seniai sia mnti audziu ir niekaip neprisiruosiu...
Atsakyti
naturalaus šilko užuolaidos tikrai būtų labai gražu ir prabangu. Tačiau kur jūs įsitenkate su rėmais tokiems plotams? blink.gif
Atsakyti
Enija, pvz aš turiu rėmą 250x150 cm. išsitenku ant dviejų stalų, bet užuolaidas geriausia dalimis tapyt
Atsakyti