Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

QUOTE(tavi @ 2010 09 29, 14:24)
Dar su trašom galima. Pamiršau jų pavadinimą, namuose pažiūrėsiu. Gaunas kiek kitos raštas nei su stambią valgoma druska. Bet man paprasta druska, spec ir cukrus daugiau patinka. Tiesa galima ant šlapių dažų dar vatos pamėtyt ar sugeriamo popieriaus irgi įdomiai gaunas

vat čia tai bent doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
tavi, jau kai sugadinu, tai vemt verčia net žiūrėjimas į tą šaliką.
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2010 09 29, 12:15)
ant garais ir slegiu fiksuojamu dazu druska visai nesuveike ax.gif o ant lygintuvu fiksuojamu gaunasi is tiesu labai graziai biggrin.gif su cukrum dar nebandziau - tavi saldintas melynas salikelis graziai gavosi, idomu su kokiais dar prieskoniais galima pagardinti silka  lotuliukas.gif

Kaip keista. As pirmuosius darbelius dariau su garais fiksuojamais dazais, tai man ant ju druskos efektas tiesiog nuostabus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2010 09 29, 13:07)
vat čia tai bent doh.gif  biggrin.gif

tirpimui nesvarbu kokia druska. Kuo tirpesnė druska tuo efektas kitoks turėtų gautis. Manau tiktų salietra, soda ir kitos buityje vartojamos druskos. (chemine prasme) mirksiukas.gif
Atsakyti
Trasa tai karbamidas.
Atsakyti
QUOTE(naca @ 2010 09 29, 19:24)
Kaip keista. As pirmuosius darbelius dariau su garais fiksuojamais dazais, tai man ant ju druskos efektas tiesiog nuostabus  rolleyes.gif

viena karta bandziau... neisejo ax.gif - negabi biggrin.gif o gal per sausai tepiau dezus.

pas mane saulegrazu derlius biggrin.gif ruduo juk ax.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Dieve mano, negaliu patikėti, kad tai piešta wub.gif daugiau nieko nesakysiu, nes neturiu žodžių, Daiva.
Mano "šedevras" ryškiai nublanks, bet mergos, čia metų įvykis - BAIGIAU. Mokslų baigimo proga - "Odė matematikai", kurios tikiuosi niekada gyvenime nebeteks mokytis ir vadovėlį su formulėm atsiverčiau paskutinį kartą.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
ELIJA ačiū 4u.gif
tavo tikrai nepakartojamas ir išskitrinis thumbup.gif wub.gif o ar gali visa parodyti? prašau 4u.gif
o kad niekada biggrin.gif gali dar prisišnekėti lotuliukas.gif o matematikos formulynas thumbup.gif ... galvojau pamiršau... tačiau iki kaulų smegenų įstrigęs pasirodo liko lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 29 rugsėjo 2010 - 21:09
Daiva, tikrai nuostabu, kaip kazkas sake, kad knygutei iliustruot tiktu, cia pirma mintis i galva atejo, kad kaip iliustracija atrodo. Labai grazu wub.gif thumbup.gif
Elija, pagaliau tavo darbelio sulaukem, nu cia zinok virsune! wub.gif drinks_cheers.gif nu tokia nostalgija apeme... neseniai sapnavau kazka, kad uzdavinius reikia sprest, kiek vargta kazkada prie tu formuliu, bet turi kazkoki saldu turbut kiekvienam sujudina prisiminimu gelmes.
Atsakyti
Na va ir aš apie saulėgrąžas galvojau. Reiks atidėti.

Elija thumbup.gif
Atsakyti
sveikutes...kol as flegminu ir stradalinu, kad sugadinau skara su niuriu rudeniu, jus cia toookiu graziu pripieset...labai saunus visi darbai..ir tokie nepanasus..kaip smagu,ar ne?- silkas atrodo tas pats, dazai tie patys, o kokie skirtingi darbai..man labai patinka, kad net autoriau nepamacius jau beveik galiu atspeti kas nupiese..saunuoles smile.gif
o as savaja sugadinau- kazkaip per jega piesiau, juodai nesiseke...tai sugalvojau pabandyti batika- sitas pasiseke truputeli geriau..vakare pabandysiu nupaveiksluoti...
Atsakyti
Vijapinavija, tai jei per jėgą piešiai gal geriau reikėjo atidėt?
Atsakyti