Aišku, ačiū už paaiškinimus cukraus nebuvau niekada naudojusi, užtat pasirodė taip nematyta tie apvalūs krašteliai rašto.
Shima, čia taip pat naudojau cukrų
ačiū, dabar jau atskirsiu ir žinosiu
Aga ir man su cukrum gražiau gaunasi. Naudojau kartą tokią stambią maistinę druską, kristalus jos gražiai išdėliojau ant šilko, tikėjausi, kad ornamentas gausis, bet taip žiauriai išardė dažą, kad šaliką praktiškai mest lauk reikėjo. Toks jausmas, kad patys siūlai tuoj sutrūkinės
Elija, atkreipk dėmesį čia naudota stambi maistinė druska. Kraštas
Pastebejau, kad druskos ir kitu priemoniu ornamentas priklauso ir nuo kitu aplinkybiu. Pvz. Kiek laiko laikysi. Galima su fenu isdziovinti greiciau, gausis kitaip, galima viena gala pakelt, nutekes kitaip. Bet ka bedarytum, kaskart nenuspejama
Pabandykit dar vonios perlus kur būna su karbamidu. Dar kitaip gausis
Vat tas nenuspėjamumas kartais mane ir nugąsdina, kad aš kažkaip nedaug naudoju tokius efektus, mėgstu, kaip sakoma, valdyt padėtį nors pažiūrėti gražu
tavi, Tau labai gražiai išsiskleidė ta druska, o man vat visai nepavyko. Gal patirties per mažai....
Elija, tu tiesiog paįmk sugadintą šilką ir pažaisk ant jo
ant garais ir slegiu fiksuojamu dazu druska visai nesuveike o ant lygintuvu fiksuojamu gaunasi is tiesu labai graziai su cukrum dar nebandziau - tavi saldintas melynas salikelis graziai gavosi, idomu su kokiais dar prieskoniais galima pagardinti silka
Dar su trašom galima. Pamiršau jų pavadinimą, namuose pažiūrėsiu. Gaunas kiek kitos raštas nei su stambią valgoma druska. Bet man paprasta druska, spec ir cukrus daugiau patinka. Tiesa galima ant šlapių dažų dar vatos pamėtyt ar sugeriamo popieriaus irgi įdomiai gaunas