Sveikos visos
Pagaliau galiu parasyti - nueme prisijungimo uzblokavima, o tai galejau tik pasyviai stebeti kai kuriate savo darbus. NUOSTABUS darbai, ikvepia kurybai.
Tavi kaip visada zaismingos spalvos ir nuotaikos
Rozes ispudi paliko, labai turtingai atrodo salikelis
O sodas man primine "Indonezija" filma, kuriame vaidina Katrin Denev, kadras kur apelsinmedziai ruke, pasaka...
Kaip sakant, niekieno darbo nenoriu pamirsti, tai sakau - visi darbai nuostabus
Pavadinau nauja darba "Pasiklydusios magnolijos"
Ir dar prie ju padariau karolius
]
Svajingas, Defliune. Gražu
Labai svelnios ir paslaptingos magnolijos ... Labai smagu, kad tokia gyva temele ir darbu netruksta, kaskart uzsukus vis kurios nors sukurtas grozis pasitinka
tavi, zuikeli, kas man tokį sumeistraus??? Čia aukštąjį mokslą turi būt baigęs
Defliune, žinok pribaigei mane. Koks darbas... Taip laisva ranka atliktas. super.
Defliune, žinok pribaigei mane. Koks darbas... Taip laisva ranka atliktas. super.
Elija, tai man diedas ir padarė
Aciuu visoms uz siltus atsiliepimus Labai sirdi paglosto
Elija, jei esat is vilniaus, galiu pasiulyti mano vyrioko paslaugas
Elija, jei esat is vilniaus, galiu pasiulyti mano vyrioko paslaugas
Defliune labai grazus darbas
tavi, tai gal Tavo diedas nagingas, mano diedo pirščiukai tik žemuogytėm rinkt
Defliune, ačiū širdingai, bet man toloka iki Vilniaus. Geriau jau tada nevarginčiau svetimų, bet tėčio prašyčiau. Nu ką nors teks galvot.
Defliune, ačiū širdingai, bet man toloka iki Vilniaus. Geriau jau tada nevarginčiau svetimų, bet tėčio prašyčiau. Nu ką nors teks galvot.
Sveikos, kiek čia dienelių neatsiverčiau ir jau tiek visko naujo, kad pasiklydau, lyg nedėkojau dar, kurios gyrėte krikšto suknytę tai ačiū ant modeliuko mačiau nuotraukose, mergytė kaip angeliukas, bet pagal mamos prašymą, nededu viešai nuotraukėlių
biriusa, gražus darbas mamos, turbūt dauguma čia perkame jau gatavus apsiūtus šalikėlius ir ant jų tapome, ir internetu jų galima nusipirkti.
tavi, drugeliai gražūs, man patinka, laisvesnis toks, ir kompozicija man graži
Enija, gražu, toks man laukinis raštas lyg leopardo kailį primena smagu buvo pasidairyti po albumą, daugelio darbų nebuvau mačiusi
Daiva, nuostabios saulėgrąžos dabar pas mus priveža jų vis mama iš sodo primerkia visus namus, tai man irgi žiūrint kyla noras kaip nors panaudoti tą jų motyvą, bet kol susistovės idėja, tai turbūt pavasaris ateis
Defliune, gražus šalikėlis, man ypač fonas patinka, čia druska panaudota? kažkaip kiek dariau, man taip gražiai druska nesutraukdavo, gal čia speciali?
biriusa, gražus darbas mamos, turbūt dauguma čia perkame jau gatavus apsiūtus šalikėlius ir ant jų tapome, ir internetu jų galima nusipirkti.
tavi, drugeliai gražūs, man patinka, laisvesnis toks, ir kompozicija man graži
Enija, gražu, toks man laukinis raštas lyg leopardo kailį primena smagu buvo pasidairyti po albumą, daugelio darbų nebuvau mačiusi
Daiva, nuostabios saulėgrąžos dabar pas mus priveža jų vis mama iš sodo primerkia visus namus, tai man irgi žiūrint kyla noras kaip nors panaudoti tą jų motyvą, bet kol susistovės idėja, tai turbūt pavasaris ateis
Defliune, gražus šalikėlis, man ypač fonas patinka, čia druska panaudota? kažkaip kiek dariau, man taip gražiai druska nesutraukdavo, gal čia speciali?
Shima, pagal piešinį tai naudota speciali druska.
As tai savo magnolijose naudojau cukru, man kazkaip labiau patinka jo sukeliamas efektas
Nu jo gerai neįsižiūrėjau. Cukrus duoda tokį apvalesniais kraštais raštą, o spec druska kaip šerkšno