Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Sveikos visos 4u.gif
Pagaliau galiu parasyti - nueme prisijungimo uzblokavima, o tai galejau tik pasyviai stebeti kai kuriate savo darbus. NUOSTABUS darbai, ikvepia kurybai.
Tavi kaip visada zaismingos spalvos ir nuotaikos smile.gif
Rozes ispudi paliko, labai turtingai atrodo salikelis
O sodas man primine "Indonezija" filma, kuriame vaidina Katrin Denev, kadras kur apelsinmedziai ruke, pasaka...
Kaip sakant, niekieno darbo nenoriu pamirsti, tai sakau - visi darbai nuostabus 4u.gif

Pavadinau nauja darba "Pasiklydusios magnolijos"
user posted image

Ir dar prie ju padariau karolius smile.gif
user posted image]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 27 rugsėjo 2010 - 14:40
Svajingas, Defliune. Gražu
Atsakyti
Labai svelnios ir paslaptingos magnolijos wub.gif ... Labai smagu, kad tokia gyva temele ir darbu netruksta, kaskart uzsukus vis kurios nors sukurtas grozis pasitinka wub.gif
Atsakyti
tavi, zuikeli, kas man tokį sumeistraus??? Čia aukštąjį mokslą turi būt baigęs g.gif
Defliune, žinok pribaigei mane. Koks darbas... Taip laisva ranka atliktas. super. wub.gif
Atsakyti
Elija, tai man diedas ir padarė
Atsakyti
Aciuu visoms uz siltus atsiliepimus wub.gif Labai sirdi paglosto wub.gif

Elija, jei esat is vilniaus, galiu pasiulyti mano vyrioko paslaugas smile.gif
Atsakyti
Defliune labai grazus darbas wub.gif
Atsakyti
tavi, tai gal Tavo diedas nagingas, mano diedo pirščiukai tik žemuogytėm rinkt wub.gif
Defliune, ačiū širdingai, bet man toloka iki Vilniaus. Geriau jau tada nevarginčiau svetimų, bet tėčio prašyčiau. Nu ką nors teks galvot. cool.gif
Atsakyti
Sveikos, kiek čia dienelių neatsiverčiau ir jau tiek visko naujo, kad pasiklydau, lyg nedėkojau dar, kurios gyrėte krikšto suknytę smile.gif tai ačiū 4u.gif ant modeliuko mačiau nuotraukose, mergytė kaip angeliukas, bet pagal mamos prašymą, nededu viešai nuotraukėlių 4u.gif

biriusa, gražus darbas mamos, turbūt dauguma čia perkame jau gatavus apsiūtus šalikėlius ir ant jų tapome, ir internetu jų galima nusipirkti.

tavi, drugeliai gražūs, man patinka, laisvesnis toks, ir kompozicija man graži smile.gif

Enija, gražu, toks man laukinis raštas biggrin.gif lyg leopardo kailį primena smile.gif smagu buvo pasidairyti po albumą, daugelio darbų nebuvau mačiusi smile.gif

Daiva, nuostabios saulėgrąžos smile.gif dabar pas mus priveža jų vis mama iš sodo primerkia visus namus, tai man irgi žiūrint kyla noras kaip nors panaudoti tą jų motyvą, bet kol susistovės idėja, tai turbūt pavasaris ateis biggrin.gif

Defliune, gražus šalikėlis, man ypač fonas patinka, čia druska panaudota? kažkaip kiek dariau, man taip gražiai druska nesutraukdavo, gal čia speciali?

Atsakyti
Shima, pagal piešinį tai naudota speciali druska.
Atsakyti
As tai savo magnolijose naudojau cukru, man kazkaip labiau patinka jo sukeliamas efektas thumbup.gif
Atsakyti
Nu jo gerai neįsižiūrėjau. Cukrus duoda tokį apvalesniais kraštais raštą, o spec druska kaip šerkšno
Atsakyti