Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

QUOTE(daivaV @ 2010 09 26, 22:00)
o parasas kur????

paprastai atsidarius profilį apačioje rodo parašą, bet tiek jau tos, pakabinu žinutės apačioje
dar turiu temą rankdariuose tik užleista ji šiuo metu. blush2.gif
Atsakyti
Enija, dekoratyvus.
Daiva, ne juodas smile.gif ir gražus
Atsakyti
Enija ačiū, kad leidai pasigrožėti, tikra atgaiva širdžiai wub.gif labai gražu. Ypač negalėjau atitraukti akių nuo darbų ant ryžinio popieriaus wub.gif dabar dar tapai ant jo? Dėl parašo ax.gif žinojau, kad parašas turi būti apačioje parašytos žinutės, kad jį galima pažiūrėti ir kitur nesusimąsčiau biggrin.gif

tavi ačiū 4u.gif paskutiniu metu man patinka juoda ax.gif ne dėl to, kad kas butų juodo ir negero mano gyvenime.... tiesiog biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 27 rugsėjo 2010 - 07:50
Daiva, kai buvau tavo metų tai irgi mėgau juodą ir beveik visi drabužiai buvo juodi
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 09 27, 09:57)
Daiva, kai buvau tavo metų tai irgi mėgau juodą ir beveik visi drabužiai buvo juodi

matytum mano garderoba lotuliukas.gif man patinka renktis ryskiai, patinka kai drabuziai nors truputi kitokie nei pas kitus, nebijau raudonos ir labai ja myliu, juoda spalva tikrai nevyrauja mano garderobe biggrin.gif todel galvoju, kad pasenau, senstu lotuliukas.gif juoda spalva traukti pradeda.
nors dauguma lietuviu, kad ir kaip butu liudna...., renkasi drabuzius pika, juoda, tamsesne melyna...... neduok dieve bus kas ryskiau, isskirtiniau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 27 rugsėjo 2010 - 08:58
Nu jo, pas manę dabar irgi rykūs drabužiai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 27 rugsėjo 2010 - 09:01
Nu merginos, pavarėt bigsmile.gif Pagalvojau, kad nuolat giriu Jūsų darbus, nu bet vat kad neturiu prie ko prisikabinti... schmoll.gif Ką dabar daryt, kad viskas man patinka? g.gif
Enija, seniai besirodei, bet ir grožį atitempei... Gražus, dekoratyvus raštas, dailiai atlikta, vėl gi, mano spalvos wub.gif mėgstu tamsias spalvas ir mėlyną, kokia ji ten bebūtų. Pvz. tavi šalikas dar po šiolei atsiverčiamas ir nagrinėjamas wub.gif
daivaV, vaikeliuk, pagaliau gavosi konjakinė? wub.gif Labai dailu, niekada nepagalvojai, kad Tavo braižas tiktų iliustruoti knygeles? Toks išskirtinis, tarsi parašas. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2010 09 27, 10:00)
Nu jo, pas manę dabar irgi rykūs drabužiai

Kaip tik su mintimis apie savo garderoba atsidariau sia temele bigsmile.gif biggrin.gif pas mane labai daug avietines visokio intensyvumo ir ryskumo, nuo nedemesingo skalbimo, dauguma baltu apatiniu igave si atspalvi lotuliukas.gif Taip pat daug juodos ir baltos spalvos. O rudeniui nemazai pilkos turiu. Is tiesu nemegstu sios spalvos, bet cia daugiau is praktiskumo. Vat visiskai nieko zalio neturiu. Grazi spalva, bet turbut man netinka smile.gif o dabar ruosiuosi tapyti zalia sali biggrin.gif

Oi, kazkaip nepastebejau Daivos darbelio! doh.gif grazu ruda 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 27 rugsėjo 2010 - 10:50
ELIJA user posted image
kaip aš tave myliu biggrin.gif kas be būtų, kiekvienam surandi ką nors gero pasakyti.

butybe, kiek susidūriau, dažniausiai žmogus sako, kad jam tinka ta spalva, kuri patinka ax.gif
seniai seniai vienam, nusipirkusiam ir be galo pasidižiavimo pilnam žmogiukui pasakiau, kad jo batai gražūs ... bet žali..... lotuliukas.gif o dabar tai yra graži man spalva biggrin.gif tai sutikęs mane jis tai prisimena ir draugiškai šaiposi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 27 rugsėjo 2010 - 11:14
O aš turiu žalių drabužių, ryškių smile.gif
Jaunystėj nepernešiau mėlynos, o dabar tai mėgemiausia mano spalva
Atsakyti
Tavi drinks_cheers.gif aš irgi dievinu mėlynąąą. wub.gif
O dėl darbų, tai man reikia gerai išspardyt užpakalį, niekaip neprisėdu. Spėju dėl to, jog neturiu gero rėmo. Noriu naujo rėmo, bet niekas nesukala. Maniškis ne koks meistras, o tėtis sukaltų, bet man reikia didelio, ale kaip jį parvešt reiktų... doh.gif Žodžiu visaip blogai.
Atsakyti
Daryk išrenkamą
user posted image
user posted image
Atsakyti