Nu žinok tavo abu paskutiniai darbai manę sužavėjo. Ne tigras o šis ir aguonos. Nu super
efauto, butybe aciu jums labai
butybe sis tavo darbas
sodas?
butybe sis tavo darbas
sodas?
butybe, gražu, paslaptingas sodas
tik nuotrauka labai mėlyna. Nesusilaikiau, pabandžiau pataisyti spalvas, nors kai nežinau, kaip originale, tai gal ir nugrybavau...
tik nuotrauka labai mėlyna. Nesusilaikiau, pabandžiau pataisyti spalvas, nors kai nežinau, kaip originale, tai gal ir nugrybavau...
daivule nuoširdžiai sakau, Tavo juodasis - nuostabus. niekas čia nieko nesugadino - kaip gavosi man ir gražu. Kuo daugiau tokių darbelių.
Šimuk, jau gyriau tave, nu super Kaip aš myliu šilką, kaip aš myliu jūsų visų darbus
Šimuk, jau gyriau tave, nu super Kaip aš myliu šilką, kaip aš myliu jūsų visų darbus
Elija, ir tu per visas temas pagyrom lepini mane
dar pasirodysiu, gavau neseniai nuotraukas, vasaros viduryje tapiau medžiagėlę krikšto suknytei, tai va, kokį grožį pasiuvo iš to šilkelio mano ištapyto.
http://4.bp.blogspot...600/suknyte.jpg
dar pasirodysiu, gavau neseniai nuotraukas, vasaros viduryje tapiau medžiagėlę krikšto suknytei, tai va, kokį grožį pasiuvo iš to šilkelio mano ištapyto.
http://4.bp.blogspot...600/suknyte.jpg
Shima, kad kitaip neišieina labai jau gražu....
Simute suknele gaila, kad ne ant modeliuko......
Aciu Shima, cia jau panasiau i mano darba
Kriksto suknyte grazi
Kriksto suknyte grazi
Labai gražu Shima
Mergaites, kokius jus darbelius nuostabius darote Man batikas yra mistinis dalikas labai jau sudetingas...
Schima, paskutinis salis labai grazus tokiso svelnios spalvos Kaip jus taip graziai apdorojat krastelius?
Kalusiu nes mano mama nesenia isejus i pensija pradejo piesti ant silko Lyg neblogai sekasi bet krastelius apsiuna rankomis (perku jai internetineje parduotuveje silka metrais ir ji sukarpo)
Stai vienas is jos darbeliu
Schima, paskutinis salis labai grazus tokiso svelnios spalvos Kaip jus taip graziai apdorojat krastelius?
Kalusiu nes mano mama nesenia isejus i pensija pradejo piesti ant silko Lyg neblogai sekasi bet krastelius apsiuna rankomis (perku jai internetineje parduotuveje silka metrais ir ji sukarpo)
Stai vienas is jos darbeliu
Širdis atsigavo pasidairius po temą. Merginos, jūsų darbai nuostabūs.
biriusa, puikus darbas. Šaunuolė tavo mama.