Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

Nu žinok tavo abu paskutiniai darbai manę sužavėjo. Ne tigras o šis ir aguonos. Nu super
Atsakyti
efauto, butybe aciu jums labai 4u.gif

butybe sis tavo darbas wub.gif wub.gif wub.gif
sodas?
Atsakyti
butybe, gražu, paslaptingas sodas smile.gif

tik nuotrauka labai mėlyna. Nesusilaikiau, pabandžiau pataisyti spalvas, nors kai nežinau, kaip originale, tai gal ir nugrybavau... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
daivule wub.gif 4u.gif nuoširdžiai sakau, Tavo juodasis - nuostabus. wub.gif niekas čia nieko nesugadino - kaip gavosi man ir gražu. Kuo daugiau tokių darbelių. 4u.gif
Šimuk, jau gyriau tave, nu super 4u.gif Kaip aš myliu šilką, kaip aš myliu jūsų visų darbus wub.gif
Atsakyti
Elija, ir tu per visas temas pagyrom lepini mane blush2.gif

dar pasirodysiu, ax.gif gavau neseniai nuotraukas, vasaros viduryje tapiau medžiagėlę krikšto suknytei, tai va, kokį grožį pasiuvo iš to šilkelio mano ištapyto.
http://4.bp.blogspot...600/suknyte.jpg
Atsakyti
Shima, kad kitaip neišieina ax.gif labai jau gražu....
Atsakyti
Simute suknele wub.gif gaila, kad ne ant modeliuko......
Atsakyti
Aciu Shima, cia jau panasiau i mano darba lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kriksto suknyte grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 24 rugsėjo 2010 - 15:32
Labai gražu Shima
Atsakyti
Mergaites, kokius jus darbelius nuostabius darote wub.gif Man batikas yra mistinis dalikas biggrin.gif labai jau sudetingas...
Schima, paskutinis salis labai grazus tokiso svelnios spalvos bigsmile.gif Kaip jus taip graziai apdorojat krastelius?
Kalusiu nes mano mama nesenia isejus i pensija pradejo piesti ant silko cool.gif Lyg neblogai sekasi bet krastelius apsiuna rankomis (perku jai internetineje parduotuveje silka metrais ir ji sukarpo)
Stai vienas is jos darbeliu blush2.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Širdis atsigavo pasidairius po temą. Merginos, jūsų darbai nuostabūs. wub.gif
Atsakyti
biriusa, puikus darbas. Šaunuolė tavo mama.
Atsakyti