tavi aciu - juodos
daivule, sorriux, nulūžau matyt tuo metu mergaitės jau manau atsakė, bet aš nuo savęs dadėsiu. Ištepiau visą šaliką gruntu (tik prieš tai jį reikia išmaišyti, nes sėda lyg tokie milteliai neištirpę) išdžiūvus teplioji ką tik nori. Tepiau vieną sluoksnį, man užteko, bet būtinai turi jį visą vienu metu išgrumtuoti, nes jei palieki gabalioką neišteptą ir damuši vėliau - matosi juosta džiūvimo panašiai kaip ir nuo dažų. Bet kokiu atveju, man labai patiko, tik db nerandu jo kur nusipirkti Kadangi mano vyšnių žiedai visvien buvo pirma kontūruoti, tai teptukas buvo tikrai ne sausas, tiesiog pliusas, kad dažai nesiliejo, juos lengva buvo suvaldyt. Vot tokie mano įspūdžiai
P.S. nuostabus šalis Tavo, mano spalvytės nes mano darbeliai irgi visi į tamsumą, tad duokš 5
P.S. nuostabus šalis Tavo, mano spalvytės nes mano darbeliai irgi visi į tamsumą, tad duokš 5
Daiva, gražu labai, na, tikrai, pastebėjau ir aš, kad linksti prie tamsių spalvų bet šitas toks kitoks negu dauguma tavo, ne tiek daug visko, ir rožės tikrai nuostabiai nupieštos, toks harmoningas.
ai, aš tai nieko labai rimto nedarau, nutapiau vieną skarelę pagal užsakymą, mažytė, 55x55 cm, kažkada tapiau skarą su aguona, kurią sugadinau, galvojau perpiešti, bet patingėjau, dabar atsirado moteris, kuri užsimanė panašios skaros, tai pagalvojau proga pasitaisyti, taigi, skarelė, ir katinėlis dar įsipaišė į kadrą.
ai, aš tai nieko labai rimto nedarau, nutapiau vieną skarelę pagal užsakymą, mažytė, 55x55 cm, kažkada tapiau skarą su aguona, kurią sugadinau, galvojau perpiešti, bet patingėjau, dabar atsirado moteris, kuri užsimanė panašios skaros, tai pagalvojau proga pasitaisyti, taigi, skarelė, ir katinėlis dar įsipaišė į kadrą.
ELIJA tu NUOSTABUS zmogeliukas
juodas fonas ne be priezasties... paskutiniu metu man ziauriai nesiseka... jis buvo ir turejo buti konjako spalvos su siek tiek tamsesniais rutuliukais ir buvo nuostabus vaizdelis, taciau yra kaip yra
Simute aciu
na bet tavo darbai nepakartojami maciau ir tavo sugadinta veliau aguona dar pedsaka ten palikau labai labai grazu!!! o daugiau nuotrauku tavo temelej?
juodas fonas ne be priezasties... paskutiniu metu man ziauriai nesiseka... jis buvo ir turejo buti konjako spalvos su siek tiek tamsesniais rutuliukais ir buvo nuostabus vaizdelis, taciau yra kaip yra
Simute aciu
na bet tavo darbai nepakartojami maciau ir tavo sugadinta veliau aguona dar pedsaka ten palikau labai labai grazu!!! o daugiau nuotrauku tavo temelej?
ačiū Daiva ta skarelė buvo vienintelė iki šiol, kurią sugadinau, kol kas, laimei, sekasi man ir daugiau nėra tokių darbų (beldžiu į medį) o dabar galvoju apie pėdsaką kitame forume turbūt?
įdėjau į savo temą daugiau nuotraukų, kad nesikartoti taip visur
Laimantai, ačiū, fone pirma sudrėkinau visą plotą vandeniu ir tada liejau gėles, porą sluoksnių dariau taip.
įdėjau į savo temą daugiau nuotraukų, kad nesikartoti taip visur
Laimantai, ačiū, fone pirma sudrėkinau visą plotą vandeniu ir tada liejau gėles, porą sluoksnių dariau taip.
Laimantai aciu tau
Simute aguonele su visai kitu fonu (ten man rodos buvo apskritimukai nedidukai ir tamselesnis fonas) maciau, jei neklystu, fotki.com dabar net nebeatgaminu... bet tikrai ne dabartiniame tavo albume.
Simute aguonele su visai kitu fonu (ten man rodos buvo apskritimukai nedidukai ir tamselesnis fonas) maciau, jei neklystu, fotki.com dabar net nebeatgaminu... bet tikrai ne dabartiniame tavo albume.
gali būt fotki, dabar nebenaudoju jau jo, bet turbūt dar yra išlikęs taip, ta buvo skarelė, juodas fonas su taškučiais, ir šiek tiek ne toks šiltas koloritas
Simute jos abi visiskai skirtingos ir abi nepakartojamos
as tiesiog internete landziojau... dabar pabandziau is naujo surasti - o vat spyga ir taip ir kitai - neradau
as tiesiog internete landziojau... dabar pabandziau is naujo surasti - o vat spyga ir taip ir kitai - neradau
daivaV, laaabai grazu!!!!
Shima, labai grazi skarele!!!
Shima, labai grazi skarele!!!
ačiū Daiva dar kartą, šiek tiek nepatogiai jaučiausi lyg ir kopijuodama save, bet pasiteisinimas buvo, kad ana sugadinta, tai reikėjo prikelti piešinuką naujam gyvenimui
Dėkui efauto
aš susiradau dėl įdomumo senąjį albumą dabar, radau ir tavo pėdsaką, Daiva ten tik senesnių darbų daugiau nuotraukų, naujame albume tiek nedėjau, kaip ne keista vis dar yra lankytojų, gal reikės atnaujinti http://public.fotki.com/silkelis/
čia mes taip gal ne į temą užsiplepėjome laikas bėgti nuo kompo
Dėkui efauto
aš susiradau dėl įdomumo senąjį albumą dabar, radau ir tavo pėdsaką, Daiva ten tik senesnių darbų daugiau nuotraukų, naujame albume tiek nedėjau, kaip ne keista vis dar yra lankytojų, gal reikės atnaujinti http://public.fotki.com/silkelis/
čia mes taip gal ne į temą užsiplepėjome laikas bėgti nuo kompo
Daiva nuostabi roze, tikiuosi, kad bent jau gyvenime tau spalvos greitai pasvieses. O silkas tamsiom spalvom labai originaliai atrodo. Shima, labai grazi aguona. Dar atrodo Tavi nepasakiau gero zodzio. Rudenelis grazus
Aciu Laimantai, tas darbelis mano senas, tiesiog pabandziau parodyti kaip ant grunto piesiasi.
O dabar laukiu kada paims mano paskutini darbeli. Labai viliuosi, kad tiks, nes daryta labai skubiai, nespejom nei apsitart ko noretu.
Aciu Laimantai, tas darbelis mano senas, tiesiog pabandziau parodyti kaip ant grunto piesiasi.
O dabar laukiu kada paims mano paskutini darbeli. Labai viliuosi, kad tiks, nes daryta labai skubiai, nespejom nei apsitart ko noretu.