Įkraunama...
Įkraunama...

Šilko tapyba, piešimas ant audinio

tavi aciu 4u.gif - juodos biggrin.gif
Atsakyti
daivule, sorriux, nulūžau matyt tuo metu ax.gif mergaitės jau manau atsakė, bet aš nuo savęs dadėsiu. Ištepiau visą šaliką gruntu (tik prieš tai jį reikia išmaišyti, nes sėda lyg tokie milteliai neištirpę) išdžiūvus teplioji ką tik nori. Tepiau vieną sluoksnį, man užteko, bet būtinai turi jį visą vienu metu išgrumtuoti, nes jei palieki gabalioką neišteptą ir damuši vėliau - matosi juosta džiūvimo panašiai kaip ir nuo dažų. Bet kokiu atveju, man labai patiko, tik db nerandu jo kur nusipirkti unsure.gif Kadangi mano vyšnių žiedai visvien buvo pirma kontūruoti, tai teptukas buvo tikrai ne sausas, tiesiog pliusas, kad dažai nesiliejo, juos lengva buvo suvaldyt. Vot tokie mano įspūdžiai 4u.gif
P.S. nuostabus šalis Tavo, mano spalvytės wub.gif wub.gif wub.gif nes mano darbeliai irgi visi į tamsumą, tad duokš 5 friends.gif
Atsakyti
Daiva, gražu labai, na, tikrai, pastebėjau ir aš, kad linksti prie tamsių spalvų biggrin.gif bet šitas toks kitoks negu dauguma tavo, ne tiek daug visko, ir rožės tikrai nuostabiai nupieštos, toks harmoningas. smile.gif

ai, aš tai nieko labai rimto nedarau, nutapiau vieną skarelę pagal užsakymą, mažytė, 55x55 cm, kažkada tapiau skarą su aguona, kurią sugadinau, galvojau perpiešti, bet patingėjau, dabar atsirado moteris, kuri užsimanė panašios skaros, tai pagalvojau proga pasitaisyti, taigi, skarelė, ir katinėlis dar įsipaišė į kadrą.

user posted image

Atsakyti
ELIJA tu NUOSTABUS zmogeliukas 4u.gif wub.gif wub.gif wub.gif
juodas fonas ne be priezasties... paskutiniu metu man ziauriai nesiseka... jis buvo ir turejo buti konjako spalvos su siek tiek tamsesniais rutuliukais ir buvo nuostabus vaizdelis, taciau yra kaip yra ax.gif

Simute aciu 4u.gif
na bet tavo darbai nepakartojami wub.gif wub.gif wub.gif maciau ir tavo sugadinta veliau aguona wub.gif dar pedsaka ten palikau biggrin.gif labai labai grazu!!! o daugiau nuotrauku tavo temelej?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 23 rugsėjo 2010 - 16:48
BUTYBE,

labai labai grazu. tarsi pasakoj...

SHIMA,

kaip visada stebini savo darbais...kaip reik nupiesti antram plane tas aguonas???//

DAIVAV,

kadangi labai megstu juoda spalva, tai tavo salis superinis ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laimantas: 23 rugsėjo 2010 - 17:04
ačiū Daiva 4u.gif ta skarelė buvo vienintelė iki šiol, kurią sugadinau, blush2.gif kol kas, laimei, sekasi man ir daugiau nėra tokių darbų (beldžiu į medį) o dabar galvoju apie pėdsaką smile.gif kitame forume turbūt?

įdėjau į savo temą daugiau nuotraukų, kad nesikartoti taip visur smile.gif

Laimantai, ačiū, smile.gif fone pirma sudrėkinau visą plotą vandeniu ir tada liejau gėles, porą sluoksnių dariau taip.
Atsakyti
Laimantai aciu tau 4u.gif

Simute aguonele su visai kitu fonu (ten man rodos buvo apskritimukai nedidukai ir tamselesnis fonas) maciau, jei neklystu, fotki.com g.gif ax.gif dabar net nebeatgaminu... bet tikrai ne dabartiniame tavo albume.
Atsakyti
gali būt fotki, dabar nebenaudoju jau jo, bet turbūt dar yra išlikęs smile.gif taip, ta buvo skarelė, juodas fonas su taškučiais, ir šiek tiek ne toks šiltas koloritas
Atsakyti
Simute jos abi visiskai skirtingos ir abi nepakartojamos wub.gif
as tiesiog internete landziojau... dabar pabandziau is naujo surasti - o vat spyga biggrin.gif ir taip ir kitai - neradau biggrin.gif ax.gif
Atsakyti
daivaV, laaabai grazu!!!!
Shima, labai grazi skarele!!!
Atsakyti
ačiū Daiva dar kartą, smile.gif šiek tiek nepatogiai jaučiausi lyg ir kopijuodama save, bet pasiteisinimas buvo, kad ana sugadinta, tai reikėjo prikelti piešinuką naujam gyvenimui rolleyes.gif

Dėkui efauto 4u.gif

aš susiradau dėl įdomumo senąjį albumą dabar, radau ir tavo pėdsaką, Daiva biggrin.gif ten tik senesnių darbų daugiau nuotraukų, naujame albume tiek nedėjau, kaip ne keista vis dar yra lankytojų, gal reikės atnaujinti biggrin.gif http://public.fotki.com/silkelis/

čia mes taip gal ne į temą užsiplepėjome unsure.gif biggrin.gif laikas bėgti nuo kompo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shima: 23 rugsėjo 2010 - 17:45
Daiva nuostabi roze, tikiuosi, kad bent jau gyvenime tau spalvos greitai pasvieses. O silkas tamsiom spalvom labai originaliai atrodo. Shima, labai grazi aguona. Dar atrodo Tavi nepasakiau gero zodzio. Rudenelis grazus smile.gif
Aciu Laimantai, tas darbelis mano senas, tiesiog pabandziau parodyti kaip ant grunto piesiasi.
O dabar laukiu kada paims mano paskutini darbeli. Labai viliuosi, kad tiks, nes daryta labai skubiai, nespejom nei apsitart ko noretu.

user posted image
Atsakyti