Įkraunama...
Įkraunama...

Svočių namai - XXIX tema

QUOTE(zwezda0702 @ 2010 09 10, 13:26)

as dariau torta is dideliu gabalu,tai man ne tik saldainis ir pazadastilpo ,bet ir dejau sveciams atminimui kalendoriukus su jaunuju foto,toks 9*12cm berods smile.gif
Papildyta:

Ai, tai jus i ta popierini torta?Jetau, as jau pagalvojau, kad i tikra, jaunuju torta, ir taip pries akis vaizdas iskilo, kaip dvi moterys darko jaunavedziu torta kisdamos ledinukus lotuliukas.gif
Dabar aisku. Mintis sauni thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 09 10, 15:07)
Ai, tai jus i ta popierini torta?Jetau, as jau pagalvojau, kad i tikra, jaunuju torta, ir taip pries akis vaizdas iskilo, kaip dvi moterys darko jaunavedziu torta kisdamos ledinukus lotuliukas.gif
Dabar aisku. Mintis sauni thumbup.gif

prajuokinot lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(jusa2 @ 2010 09 10, 14:37)
Sakiau, kad cia susirinke dvi gimines ir ne tik, todel visiems reikia susipazinti. Kad lengviau butu svociute visa nakti  (pirslys dadejo, kad keles savaites biggrin.gif ) kepe torta. Paprasiau imti visu po gabaliuka, pasisakyti vardus ir kokie rysiai sieja su jaunaisiais. O uz tokia grazia svente ir kad visus mus cia sukviete reiktu pasizadeti jauniesiems ka nors grazaus ir mielo padaryti, kad ju gyvenimas butu grazesnis, jaukesnis, lengvesnis ir linksmesnis. Taigi torto gabalelyje rasite po pazada, kuri garsiai prasome perskaityti ir butinai ivykdyti. Dar paprasiau ant korteles uzrasyti savo varda ir atiduoti jauniesiems, kad jie galetu patikrinti, ar visi pazadai vykdomi. O mes uz tai jums dovanojame saldesni gyvenima (cia apie saldaini, kuris buvo torte).
Gal ne zodis zodin, bet kazkaip panasiai.
Bet zodziai nelabai svarbu, nes tikrai dideli ispudi visiems padaro pats tortas ir daug juoko sukelia pazadai.

aciukas... thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos svočiutės wub.gif
Kažkaip aprimo čia ax.gif
Įmečiau į paštą savo scenarijų. Gal kuriai bent vienas koks sakinukas tiks ir iš mano ax.gif
Atsakyti
sveikutes svociutes,esu labai dekinga kad esat! gavau i pasta scenariju, SUPER!!!!!!!!!!!nors turiu dar labai daug laiko bet jau esu pririnkus daug info, jus tikrai labai daug padedat, aciu jums kad jus netingit!!!!!!!!SAUNUOLES!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
sveiki 4u.gif
gal kas matėt ar žinote, kur Vilniuje galima būtų nupirkti baltą šeimos židinį? Šiandien apėjau visą senamiestį, bet nieko net panašaus neradau. Visose parduotuvytėse siūlo tik namukus, bet man jie nelabai patinka schmoll.gif Aš noriu nupirkti ne namuką, bet tokį kaip aukurą (net nežinau kaip paaiškinti) Gal kas matėt kur tokius pardavinėja?
Atsakyti
Sveikutes svociutes,
noriu ir as prie jusu prisijungti...kad ir kaip spyriuojausi,bet teko sutikti smile.gif
Teks buti liudininkais spalio 16 diena,bet esu visiskai "zalia" siame reikale.Net neprisimenu kada vestuvese buvau.Todel jau skaitineju jusu forumuka ir labai dziaugiuosi,kad jus esate.Kiek ideju ir patarimu cia randu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Jei kuri galite imeskite i az man scenariju,tai buciau sirdingiausiai dekinga.
Nes ideju jau pasirinkau,bet dar ir zodeliu graziu butu gerai prie to gauti.
Didelis aciukas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2010 09 09, 22:23)
kuri pasakojot apie pavardės konservavimą ir paminėjote AŠTRIAS GELTONAS PAPRIKAS?  kokios čia paprikos?  g.gif mazmona, tu gal?

As dariau su saldziom geltonom paprikom ir raides is raudonu gavosi super. Nors buvau ne svocia bet vistiek sita dalyka padariau. Ir visiems labai patiko dar labai noreciau padekoti uz laikrastuko maketa is pastuko.Ko gero buvo viso vakaro visnis. ACIU visom labai.
Atsakyti
QUOTE(Shoricel @ 2010 09 12, 18:33)
sveiki 4u.gif
gal kas matėt ar žinote, kur Vilniuje galima būtų nupirkti baltą šeimos židinį? Šiandien apėjau visą senamiestį, bet nieko net panašaus neradau. Visose parduotuvytėse siūlo tik namukus, bet man jie nelabai patinka schmoll.gif  Aš noriu nupirkti ne namuką, bet tokį kaip aukurą (net nežinau kaip paaiškinti) Gal kas matėt kur tokius pardavinėja?

Gal tada pabandyt paieškot internete g.gif Dar gali netyčia užmatyti kokiam prekybcentry mirksiukas.gif Pabandyk Akropolio Ermitaže, kur gėlės pasižvalgyt. Ten kartais pasitaiko įvairių dalykų 4u.gif
Aš vieniem jauniesiem kaip tik buvau pirkus baltą, keramikinį. Širdelės laiko aukuriuką žvakutei.
Bet tai čia visai kitam Lietuvos gale...
Atsakyti
QUOTE(bitemaja1 @ 2010 09 10, 08:38)

Beje, norejau paklausti, o kaip tuos saldainius sukisot i ta torta? g.gif Vis bandau isvaizduoti ir niekaip... blush2.gif

po gyvom gelemis, kuriomsi buvo papuostas tortas biggrin.gif

QUOTE(zwezda0702 @ 2010 09 10, 11:26)
na joo,bet ar zinot apie kuria cia baznycia snekejau?? blink.gif

zinau cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Shoricel @ 2010 09 12, 17:33)
sveiki 4u.gif
gal kas matėt ar žinote, kur Vilniuje galima būtų nupirkti baltą šeimos židinį? Šiandien apėjau visą senamiestį, bet nieko net panašaus neradau. Visose parduotuvytėse siūlo tik namukus, bet man jie nelabai patinka schmoll.gif  Aš noriu nupirkti ne namuką, bet tokį kaip aukurą (net nežinau kaip paaiškinti) Gal kas matėt kur tokius pardavinėja?

Gal čia ką rasi tinkančio http://www.vestuvini...iniai-x/?lang=2
Teko matyti stalo korteles iš šio puslapio, tai tikrai labai gražios. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sostine_ @ 2010 09 08, 22:57)
Nu nifiga sebe...skazala ja sebe: ))) tai lyja, tai saulė, lašnoja, lyja...nesąmonė.

mumi irgi 4 d thumbup.gif orelis buvo ax.gif turejom blata pas Dievuli blush2.gif
Atsakyti